8 november 20.20

Godkväll.

Idag har jag haft en nödvändig men tråkig dag haha.. 

- Städat lägenheten 
- Dammsugit 
- Städat toaletten & handfatet 
- Diskat 
- Tvättat 

Och bara gjort det allmänt fint i lägenheten :) lyssnat på julmusik och ätit gröt. En mysig & ledig dag. 

Nu är det handboll på tv:n som gäller. Imorgon jobb 8-17 sen indoor kl 18. 





7 december 19.31

Godkväll. 

Då var denna jobbhelg slut. 8-17 lördag & söndag. Himla skönt. Dagen igår gick snabbt, mycket folk i omlopp hela passet men idag så gick tiden så långsamt. Det har spöregnet ute hela dagen så inte så många som vill gå utanför dörren. Jag förstår det! 

Precis käkat middag och kollar på One Tree Hill. Ska stanna här i soffan hela kvällen och bara slappa... Imorgon är jag ledig! Då blir det att shoppa julklappar och träna! 




5 december 18.44































5 december 18.11

Hallå. 

Haft en skön & ledig fredag. Sov till kl 10 och åkte till gymmet. Hade en indoorpass att köra. Veckans bästa! Så grymt & så grymt jobbigt ;) haha. Kändes så skönt efteråt. Gick sedan till stan för att göra några ärrenden. Släpandes på min tunga väska, varm och i regnet... Kul. Gick sen till jobbet för att träffa Alex och ha möte. Det gick jättebra och vi kunde kryssa i allt utom 1 punkt med saker som jag måste kunna. Ute i produktion, inne på kontoret och hur jag ska bete mig i olika situationer. Så det känns verkligen jättebra. 9 dagar kvar till utbildning i Stockholm!! 

Efter mötet så tog jag mig tunga väska och gick och handlade. Jobbigt. Men skönt att komma hem till lägenheten. Har sen dess bara tagit det lugnt. Kollat på film och slappat under filten i soffan. Ett försök att få upp värmen i min kropp. Min lägenhet är konstigt. Ibland dör man av värmeslag och ibland fryser man ihjäl.... Utan att röra på några element eller något...??? 

Sara kommer om någon timme för fredagsmys. Pizza & idolfinal. En perfekt fredag och uppladdning inför helgens jobb. 

3 december 20.24

Godkväll. 

Äntligen har jag precis lutat mig tillbaka i soffan och pustat ut. Mätt & go. Haft en lång dag. Kl ringde vid 06.45. Gick upp, bytte om, drack en smoothie och drog ett svep med pudret över ansiktet och gick till språvagen. Jobbade 8-17. Dagen gick snabbt och bra och dagarna till uppkörning närmar sig. 

Skyndade mig ifrån jobbet till gymmet för ett indoorpass kl 18. Det gick jättebra faktiskt haha. Kändes grymt! Skyndade mig hem igen för att duscha och laga middag. Nu är jag äntligen klar med alla dagens måsten. Trött, sliten i bena, mätt men mår riktigt bra just nu. 




2 december 18.28

Hallå.

Ännu en ledig och bra dag. Satt klockan på väckning vid 10. Inte för länge men inte för tidigt heller. Gick då till gymmet och körde ett eget pass. Först 30 min löpning och sen körde jag armar och mage. Det gick bra. Skönt att köra lite styrka också. Gick förbi affären på vägen hem och handlade lite saker som behövs. Har sedan tagit det lugnt, käkat lite, kollat på One Tree Hill och slappat bara. Hade tidigare bestämt mig för att köra ett indoorpass också. Det kändes okej i kroppen så åkte in och körde det.
Det gick också bra. Var ett tag sedan jag körde indoor. Alltid lika kul när det är en bra instruktör och bra musik.

Nu är jag äntligen hemma och är sjukt hungrig. Haha. Ska hoppa in i duschen och sen börjar laga middag. Kyckling och curry. Massa bra program på tv ikväll också. Dessertmästerna, Deal or no Deal och sen Paradise hotell. En bra blandning av det mesta... 

1 december 12.36
















1 december 12.31

Godmorgon... 

Vilken kväll igår haha. Asså orkar inte hur kul jag och Alice alltid har på Spritluckan på söndagar. Så himla roligt. Alltid lika galet och kul. En perfekt kväll. Vi träffade några grabbar ifrån Paradise Hotell också.. 

Vakande och gick upp för en stund sen. Skönt att sova ut. Nu slappar jag i soffan och kollar på One Tree Hill. Är fruktansvärt hungrig men orkar inte fixa något....















 



RSS 2.0