29 april 14.00

Fina och underbara Göteborg ☀




25 april 12.29

Godmorgon, typ! Haha..

Vaknade vid kl 7 och låg och spelade spel på mobilen tills jag blev trött igen och somnade om haha. Lyckades sova till kl halv 11. Så himla skönt.

Tog mig en lång och mysig morgonpromenad och gick även och handlade lite. Ska duscha och sen käka. Börjar jobba om någon timme. Match ikväll igen. IFK. Så mycket folk som vanligt säkert..




23 april 18.32

Godkväll! 

Vilken underbar dag! 

Vaknade rätt tidigt men lyckades somna om och fick sova ut. Riktigt skönt 😊 gick sen upp och käkade frukost och gick ut och sprang. Riktigt skönt att starta dagen så! Mötte som sagt sen upp Sara i stan och tog en fika ute i solen. Så himla skönt. Hade bara en kavaj på mig och frös inte! Vi satt där länge och bara njöt. 

Jag var sedan tvungen att åka och handla.... Alltid lika kul att behöva trängas med alla och stå upp på spårvagnen med kassarna och handväska, jobbigt i vardagen... 

Packade upp varorna och snörade på mig löparskorna igen. Blev en löprunda/promenad. Var i kvartirer i gamlestaden där jag aldrig varit inne och det var helt underbart. Fick stanna och ta massa bilder hela tiden haha. 

Har precis kommit hem nu. Ska duscha och sedan laga middag. Imorgon jobbar jag dubbelt. Först 10-14 sen 17-23. Whoiiiooohuooo!! 




22 april 22.03

Godkväll! 

Då var det snart slut på denna dag. Tiden går snabbt. 

Jobbade några timmar på morgonen och mötte sedan upp Anna i stan. Tog en fika utomhus och gick sedan och kollade på träningskläder. Hittade äntligen en snygg utomhusjacka att träna i. Den ska invigas imorgon. Jag och Anna impuls-bestämde oss sedan för att färga våra utväxter. Det var på tiden. Vi hittade en jättemysig och trevlig salong bredvid Kungsgatan. Är så sjukt nöjd! En jättetrevlig och söt tjej. Dit kommer jag verkligen att gå tillbaka. 

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Kom hem runt kl halv 7. Började med middagen på en gång. Stekt lax med pasta och sweetchili-sås. En favorit i repris. Har även kollat på Top Modell, Biggest Loser och några Vänner-avsnitt. 

Ska strax sova. Upp tidigt imorgon för att träna och sen möta Sara i stan. Har min enda ledig dag imorgon denna veckan.




20 april 19.33

Åh vilket väder! Strålade sol & 20 grader. Tog en promenad upp i bergen och en löprunda efter jobbet 





18 april 22.25

Godkväll! 

Sitter i soffan framför Let's Dance och äter polly. Anna har precis åkt hem. Vi jobbar båda två tidigt imorgon.

Vi har annars haft en jättemysig dag och kväll. Vi möttes i stan kl 2 och käkade lunch. Thaimat. Vi hittade ett nytt ställe vid kungstorget. Jättegott! Vi gick sedan runt på stan och kollade lite smått i butikerna. Jag hittade ett underbart sommarlinne och ett par fina skor. 
Jag och Anna åkte sedan och handlade lite inför middagen. Vi lagade fläskfile. Så gott var det! Har sedan myst framför tv:n med massa gott och fredagsmys. 

Ska snart sova. Älskar att sova <3 upp kl halv 9 imorgon och dags för jobb till kl 20. 





17 april 23.08

Godkväll. 

Äntligen hemma efter ett jobbigt jobbpass. Match idag igen. Denna gången IFK. Riktigt riktigt riktigt mycket folk. Men det gjorde också att tiden gick snabbt. 

Fikade och käkade lunch med Lisa i stan innan jobbet. Riktigt mysigt och var på Göteborgs bästa café. 

Nu är jag äntligen hemma som sagt. Sitter och dricker juice och kollar på Vänner. Är äntligen ledig imorgon.
Ska träna på morgon och sen träffa Anna i stan och sen AW med några ifrån jobbet. Vilka jädra bra dag! 




16 april 11.14

Godmorgon! 

Sovmorgon idag men vaknade pigg och utvilad kl halv 9. Låg kvar i sängen en stund och snörande sedan på mig löparskorna och tog en lång, mysig morgonpromenad. Gick upp för berget här bredvid och stannade för att plocka lite fina blommor. 

Nu har jag precis kommit hem. Ska hoppa in i duschen och sen möta upp några kompisar inne inne i stan för att dricka kaffe i solen. Underbart! Sen jobb från halv 6 till kl 10. Match ikväll. 




15 april 20.11

Kvällsgott framför Vänner 




15 april 18.55

Godvkväll! 

Vilket väder!!!!!! Det var varit sol hela dagen och upp emot 13-14 grader! Så otroligt skönt. Slutar inte tjata men vädret är en sådan stor betydelse! 

Slutade jobba tidigt idag så mötte upp mamma och pappa och åt lunch på avenyn sen sa vi hejdå och dom styrde bilen hemåt Öland. Alltid lika jobbigt att säga hejdå när man varit så tajta nu i många dagar. 

Mötte upp Elin & Anna efteråt och tog en kaffe i solen på en uteservering.
Såååå härligt! Nu har jag precis kommit hem och kollar på Hells Kitchen. Inväntar Top Modell. 




13 april 18.38

Hallå! 

Idag har vi varit ute och åkt och sett hela Göteborg. Strosat runt på smågatorna i Haga och fikat. Ätit lunch inne i stan och sett underbara Vasa. En mysig dag med mina föräldrar. 

Nu sitter vi och småkollar på tv och ska snart börja med söndagsmiddagen. Spagetti och köttfärssås framför Mästarnas Mästare. 




13 april 18.34

Godkväll! 

Underbar lördag hela dagen igår. Massa mys, shopping, rosé i solen och lunch. 

Vi åkte sedan hem hit och gjorde oss iordning och åkte sedan till Vasa och åt middag. Toast Skagen och en hemmagjord saftig hamburgare. Satt som en smäck alltihopa.




12 april 09.20

Hallå!

Gårdagen och också jättemysig. Gick upp vid kl 8. Jag och mamma gick och köpte nybakade frallor och så åt vi en brakfrukost allihopa. 

Tog en sväng ut till Ikea sen. Hittade lite fint till lägenheten och massa ljus som behövdes. Älskar ljus! Vi fortsatte sedan in mot stan och tog en lunch och ett glas rosé i solen. Så underbart! Strosade runt lite på stan och kollade i några butiker. Vi åkte sedan och handlade inför kvällen middag. Det blev oxfilé, potatisgratäng och bea. Så gott! 
Kollade på Let's Dance och hade en mysig fredagskväll.

Idag är det lördag, har precis vaknat. Ligger kvar i sängen och försöker övertala mamma eller pappa och gå och köpa frallor, haha. Idag blir det shopping och mys på stan i solen! 




12 april 09.14

Godmorgon!

Hade en jättemysig kväll i torsdag. Mötte mamma och pappa vid saluhallen. Kul att äntligen träffa dom 💕 vi gick inne på saluhallen och köpte massa gott och mumsig mat. Åkte sedan hem hit och började förbereda middagen. Satt upp långt in på kvällen sen och pratade. Så mysigt. 




10 april 08.54

Godmorgon! 

Vaknade precis. Dom håller tydligen på att bygga om någon lekpark här utanför och är massa högljudda maskiner tidigt på morgon. Alltid så när man är ledig och har sovmorgon.. Typsikt. 

Men ska upp och duscha och sen möta Anna i stan för lunch. Sen gå på stan och göra några ärenden. Mamma & pappa kommer ikväll. Äntligen! 💕



7 april 14.13

Hallå! 

Dagen har varit bra. Vaknade vid kl 9 men somnade om till kl 11. Gick upp och käkade frukost och gick sedan till gymmet och körde ett riktigt grispass.
Svetten slutade aldrig rinna och när jag klev av löpbandet så vek sig bena på mig haha. Kunde knappt stödja på dem, såg full ut haha. Körde styrka efteråt och körde igenom hela kroppen.
Nu sitter jag i soffan och har precis duschat och gjort mig två knäckebröd med kaviar och ägg. Så gott! 

Ska åka till jobbet om någon timme. Jobbar till kl 22 ikväll. Det är match. IFK mot Malmö. Haha kommer vara sååå kaos och mycket folk. Kommer däcka gott inatt.


Den hemska sanningen! 



5 april 22.23

Godkväll.

Haft en mycket bra lördag. Jobbade ett par timmar på fm. & på em. Sjukt mycket folk hela dagen men det gjorde att tiden sprang iväg. Åkte hem efter jobbet och duschade och fräschade upp mig och åkte sedan in till avenyn och mötte upp Elin för middag. Vi gick till Hard Rock och tog en riktigt saftig och hemmagjord hamburgare. Så himla gott. 

Nu har jag precis kommit hem och sitter i soffan och småkollar på någon film som går på tv. Ska sova om en stund. 
Ska upp tidigt imorgon & träna! 💪





4 april 20.23

En perfekt kväll 




4 april 18.27

Godkväll.

Då var det fredag igen. Underbar känsla. Solen skiner, det är 12 grader ute och det är helg!!!! Whojjjooooooooiih

Har jobbat idag. 10.30-16.30. En skönt pass och kunde sitta ute på min rast. Så fruktansvärt härligt. Efter jobbet så åkte jag och handlade och pyntade min lägenheten med fräscha fina blommor. 

Nu sitter jag bara och njuter. Småkollar lite på tv och tar det lugnt. Ska börja laga middag om ett tag. Bli tacos.  
Sen ska jag bara ta det lugnt hela kvällen. Har bakat och ska kolla på film. Jobbar tidigt imorgon. 




2 april 20.45

Hallå! 

Så var det kväll igen. Vart tar tiden vägen? Vart tar dagarna vägen? 24 h och har ingen aning hur jag spenderar dessa timmar. Får lite panik ibland när jag tänker på framtiden. Jag är 22 år gammal och jag har ingen aning om vad jag vill i livet. Ibland är det rätt skönt att njuta av stunden och ta allt som det kommer men ibland blir jag stressad... 

Idag har jag i alla fall jobbat. Fick även jobba över lite. Gick sedan in till stan och till ÖB för att köpa lite saker som behövs. Sen när jag kom hem så somnade jag en sväng i soffan och sen när jag vaknade så var det dags att laga middag. 

Nu sitter jag och käkar vindruvor och kollar på finalen i Svergiges Mästerkock. Världens bästa program! 



1 april 19.50

Godkväll. 

Sitter mätt i soffan just nu och zappar mellan 3 kanaler. Top modell, Halv 8 hos mig och innebandy. Haha jobbigt läge när allt går på samma gång. 

Har varit ledig idag. Har gjort massa ärenden och har även hunnit att städa och möblera om mitt sovrum. 




1 april 17.24




RSS 2.0