30 juli 14.18

Underbar dag! ☀







30 juli 12.24

Hallå! 

Hade en skön och ledig dag igår. Det var första lediga dagen efter 8 pass på raken så det var skönt. Tog en lång sovmorgon och log i sängen och drog mig länge och läste. Är besatt av boken, kan inte sluta haha.. Gick sedan och la mig i soffan och kollade på OC. Men det  tog bara någon timme innan jag somnade... Vaknade upp vid kl 4 av att Anton ringde.. Gjorde mig snabbt iordning och åkte in för att möta upp han, Linda och Elin för lite AW och häng i parken. Så himla mysigt var det. 

Vi fortsatte sedan kvällen på andralång och på en av alla barer där. Men jag kastade in handduken tidigt och drog hem runt kl 12. Blev en lagom sen kväll. 

Idag vaknade jag tidigt. Äntligen utvilad och inne på normaltid igen efter alla nattpass förra veckan. Sitter nu i parken utanför mig i min solstol och solar. Så himla skönt. Boken är självklart med också. 

Ska möta upp Lisa och massa andra tjejer i stan senare för att fira Lisas födelsedag med middag och drinkar. 
Älskar två lediga dagar på raken.






28 juli 20.08

Godkväll. 

Så himla skönt att äntligen vara hemma... Detta var 8e dagen på raken med jobb. Jobbade 9-19 och imorgon och på onsdag är jag ledig. Ska bli himla skönt. Hoppas på fint väder. Ska förmodligen träffa Anton på dagen och njuta av sommaren och sen AW på kvällen med några ifrån jobbet. Helt underbart! 

27 juli 11.49

Godmorgon. 

Hade en bra dag igår. Jobbade 9-18 och sen åkte jag snabbt hem för att duscha och göra mig iordning. Mötte upp Sara i stan när jag var klar så gick vi och käkade middag.. Jättemysigt och jättegott. Vi fortsatte sedan kvällen på en jättemysig utebar vid Stora Teatern. 
Drack massa goda drinkar och hade en grym lördagskväll. 

Var inte hemma så himla sent. Kl var strax efter 2 men känns som om jag har sovit typ 2 timmar. Kl ringde vid 10 men var så trött så ställde om den till kl 11. Så nu sitter jag i soffan och försöker vakna till. Ska käka lite snart innan jobb idag igen... Men bara 14-19. Sen blir det en efterlängtad kväll i soffan med OC och choklad. 









24 juli 18.35

Hallå! 

Är lite borta från världen. Jobbar natt och sover ungefär. Det är så 5 dagar ser ut. 2 gjorda och 3 st kvar. Kämpa! 

Dags att åka igen om 30 min. 

22 juli 22.31

Godkväll. 

Sitter på jobbet och har rast. Denna vecka är det nattjobb som gäller. 20-03. 

Har haft en mysig dag annars. Sov ut ordentligt till kl 10. Gick då upp och åt frukost, blåbärs-kvarg med banan, blåbär och jordgubbar. Så himla gott. 

Tog sen min solstol och satt mig i solen på samma ställe som igår. Himla skönt och mysigt. Har nu blivit beroende av min bok bara för att jag har läst så mycket dessa två dagar. Så himla bra är den. Isabell Adrians. 

Är värmebölja över Göteborg just nu så värmen steg mig åt huvudet efter några timmar så jag gick in och la mig i sängen och fortsatte att läsa. Sov även någon timme för att vara utvilad inatt. Lagade sen middag, lax och kollade på OC. Och nu är jag här på jobbet. 5 & 1/2 timme kvar ungefär.




21 juli 22.13

Hallå. 

Kom precis hem ifrån ännu en kväll på Lotta på Liseberg. Jag och Elin hade lyckats få sittplatser. Ringer runt 10 tusen människor och vill ha biljett och typ 1 på 10 får biljett så vi hade en himla tur. Jättetrevligt, mysigt, kul och varmt. 

Sitter nu i soffan och kollar på Hells Kitchen. Dör av värmeslag.... 
Imorgon jobbar jag 20-03 så ska till parken och sola. 






 

21 juli 10.29

Godmorgon! 

Vaknade precis efter att ha haft en skön sovmorgon. Sitter nu och käkar frukost framför OC. Ska ta min solstol och sätta mig här en bit utanför lägenheten och sola. Man måste passa på. 





20 juli 21.12

Godkväll. 

Äntligen hemma ifrån jobbet. Varit en lång dag med massa folk och match på det också. Så skönt att äntligen vara hemma i soffan. Sitter och äter choklad och kollar på OC. Mysig kväll.  

Imorgon är jag ledig. Ska försöka komma ut i solen och åka till stranden eller något eller bara sätta mig i en stol utanför huset här. 



19 juli 14.33

Ett helt år har nu gått sen jag flyttade till Göteborg  och jag har lärt mig så mycket på vägen, både i livet och om mig själv. Har även träffat så många underbara människor under tiden som betyder så mycket för mig, vissa vill jag inte ens tänka på vad som hade hänt om jag inte hade träffat dem. 
"Life doesn't always turn out how you plan it, just sometimes, it turns out better" 




19 juli 11.29

Godmorgon! 

Idag ligger jag hemma i sängen med feber. Vaknade av att jag svettades och var kokhet så gick upp och tog tempen och hade ju feber. Har varit förskyld i några dagar nu men den är bättre, det är hostan som är sjukt jobbig... Ska bara såklart vara hemma idag och föröka krya upp mig. Kolla på OC och sen spelar KFF senare som jag tänker titta på. Varför blir man alltid så liten när man är sjuk? Och vill vara hemma hos mamma... 



17 juli 20.35

Måste även visa världens sötaste lilla pyjamasset som jag hittade på Lindex i helgen, på rean. Jag sover ju i gamla och urtvättade gamla träningströjor. Kände att det var dags för en fin pyjamas. Sen är jag ju så varm av mig så jag behöver någon som är sval och denna var verkligen perfekt. Så himla skön! En riktigt klipp! 




17 juli 20.27

Godkväll.

Vilken underbar kväll här i Göteborg. Fåglarna kvittrar, himmelen är blå och solen är på väg ner. 

Sa hejdå till mamma och pappa imorse. Som vanligt lika jobbigt. Jobbade sen några timmar med världens huvudvärk. Usch, inte kul. Känns som jag har haft huvudvärk i typ 4 dagar på raken... 
Tog mig en mysig promenad i solen efter jobbet och gick och funderade på allt mellan himmel och jord. Har sedan ikväll fixat lite i lägenheten. Vattnat blommar, betalat räkningar, städat pvh organiserat i alla stökiga lådor och även rensat garderoben. 

Har hunnit med att käka öländska kroppkakor också framför Halv 8 hos mig. Mysigt. Är lite tomt i lägenheten nu, efter att haft mamma & pappa här i 3 dagar. Man vänjer sig snabbt... 

Ska nu koka mig en kopp varmchoklad och läsa lite bok. Isabell Adrians. 



16 juli 18.10

Haft en jättemysig dag i skärgården, på Saltholmen med sol, lunch, fika och åkte runt och kollade på alla fina hus och bars njöt av solen och ledigheten. 

Nu blir det en snabb powernapp, sen in i duschen och sen middag på stan..





















15 juli 23.04

Haft mysiga dagar och kvällar med mamma och pappa. Imorgon hoppas vi på fint väder.
 




























13 juli 18.10

Söndagsmiddag




13 juli 16.56

Grym kväll igår. Blev en kväll ute på The Docks. Ett ställe man åker båt till. Så himla häftigt. Blev en tidig hemgång.

Sov länge imorse och har sedan varit och handlat och sen städat lägenheten. Somnade i 2 timmar i soffan och vaknade nu precis. 

Väntar på att laxen ska tina så jag kan laga middag. Myser under en filt och kollar på SATC medans jag väntar. Ikväll blir det myskväll med gottis & finalen i VM. 




11 juli 11.09




11 juli 08.57

Godmorgon! 

Gick upp för drygt 1 timme sedan. Har packat inför helgen och har nu precis duschat. Sitter i soffan och kollar på SATC och dricker smoothie. 

Ska åka bort till Anna och Tilda snart. Ska bo där över helgen och ha en riktig go tjejhelg :) så himla kul och mysigt. Idag blir det stan och ikväll ska vi gå ut och käka. Imorgon blir det förhoppningsvis stranden och sen utgång på kvällen. Kommer bli en grym helg. 



9 juli 20.26

Godkväll. 

Sitter på jobbet och käkar. Jobbar 16-00 idag också. Känns som världens bästa pass. Men passade iaf på att vara ute i solen innan jag började. Jag & Anna satt på hennes balkong och solade och hade det gött. Så himla skönt. 








8 juli 09.28

Godmorgon! 

Vilken hemsk natt. Runt kl 4-halv 5 imorse drog världens åsk & blixt oväder in. Sen blev det tyst och tänkte att nu måste det ju ha dragit bort och sen från ingenstans så small det till något fruktansvärt. Så gjorde det flera gånger. Och regnar konstant gjorde det också hela tiden. Lyckades sen att somna om till halv 6 och sen vakande jag vid kl 7 och sen vaknade jag när kl ringde vid 8. 

Hade bokat tvättid. Usch vad jag ångrade mig efter den dåliga natten. Men hade så mycket tvätt så var bara tvungen att gå upp. Sitter nu och väntar på dom två sista maskinerna. Sen ska jag fan lägga mig i sängen och försöka sova en stund innan jag ska jobba 16-00


7 juli 21.32

Ge mig en resa till ett varmt land 




6 juli 13.33

Vilken kväll igår. Det var den bästa utgången på länge. Vi dansande, drack drinkar och shottade till stängning. 
Kl halv 6 kom jag hem. Är aningen trött idag. Sovit drygt 5 h. Skulle behöva sova mer men dags att börja TAGGA jobb. 16-22. 









5 juli 16.29

Hallå. 

Vilken lång dag. Känns som om kl är dubbelt så mycket. Vaknade vid kl halv 9 men somnade om till halv 11 och satt mig då i soffan fram SATC men gick tillbaka till sängen och la mig och lyssnade på musik. Låg där till kl halv 2. Då gick jag upp, klädde på mig och gick och handlade lite inför kvällen. 

Har nu precis kommit ut ur duschen. Sitter och kollar på KFF och målar naglarna. Haha efter att man har kollat på VM i drygt 1 månad så är detta riktigt dålig fotboll att kolla på haha. Men Kalmar har börjat bra i alla fall. 

Inväntar även mina snygga jobbarkompisar som kommer om drygt 2 timmar. Förfest och sen utgång, yey! 




4 juli 15.43

Hallå! 

En bra fredag. Jobbade från 8-14 och tiden sprang iväg. Gick sedan in till stan och har letat efter lite grejer till köket för att piffa upp det.

Sitter nu och fikar alldeles själv. Skulle aldrig göra det hemma i Kalmar men här i en storstad så är det helt skillnad. Så märkligt.. Här sitter typ varanan person själv och inte tycker jag det ser lustigt ut så vilka konstiga idéer man har. 

Ska färga håret om 20 min. Eller min utväxt ska färgas. Så skönt det ska bli att bli av med den och få känna sig fräsch i håret igen. 

Efteråt när jag är klar ned håret så blir det snabbt mot Konsum och handla lite inför helgen och sen hem för ett kolla på fotboll och fredagsmys. Perfekt fredag. 




3 juli 22.39

Rundar av denna kvällen med hemmagjord kvargglass och film. 

Jobb imorgon 9-14 sen tid hos frisören för att färga utväxten. 




3 juli 21.13

Godkväll.

Hade en underbar kväll igår med Sara. Mötte upp henne i stan så gick vi till den underbara baren och restaurangen Bar Himmel med utsikt över avenyn och Göteborg. Så himla mysigt att sitta där i solen och dricka goda drinkar och äta god mat. 

Men när solen började att gå ner så blev det kallt. Så vi gick vidare och tog en drink. En grym kväll. Blev en tidigt hemgång eftersom jag skulle upp och jobba idag. Kom hem från jobbet för 20 minuter sen typ. Sitter och kollar på SATC och väntar på att potatisen ska bli klar. Ikväll blir det lax. 






3 juli 17.11

Hallå! 

Kom hem ifrån stan för några minuter sen. Först träffade jag Glenn & sen gick jag på stan med Elin. Hittade lite småsaker som jag behöver, till mig & till lägenheten. 

Ska nu byta om och fixa iordning mig igen lite snabbt och sen möta upp Sara i stan för AW och middag. Vilken perfekt dag. 




2 juli 00.03

Hallå! 

Kom precis hem ifrån jobbet. Partillecupinvigning, världens störta handbollscup hade invigning på Ullevi ikväll. Såååå mycket folk och småchips. 
Fick jobba över lite men nu är jag äntligen hemma. Kollar på fotbollen. 

Ska sova snart har jag tänkt. Ska träffa Glenn imorgon på morgonen. Först ska vi träna och sen äta frukost. Mysigt! 




RSS 2.0