31 november 14.38

Hallå.

Började denna dagen med att gå upp tidigt och tog en liten kort men intensiv PW. Tog mig sedan in till Kungsgatan och till gymmet för ett indoorpass. Alltid lika bra, mitt favoritpass på hela veckan. Pratade lite med Michelle, instruktören efteråt och berättade vad jag tycker. Hon blev jätteglad och tackade så mycket. Kändes bra att få göra hennes fredag lite bättre kanske. 

Kom hem för någon timme sen. Har duschat och käkat lite återhämtning. Slappar nu bara i soffan. Tänkte sova en sväng snart så jag orkar med natten på jobbet. Kommer bli så mycket folk.... Fulla och utklädda människor. 




30 oktober 21.14

Godkväll. 

Skönt med en slapp kväll i soffan.. Äntligen. Så trött och sliten. Uppe med tuppen imorse och jobbade 9-16. Bytte om snabbt på jobbet och drog till gymmet för ett indoorpass. 

Det var helt sjukt bra men fruktansvärt jobbigt och instruktören var helt crazy haha. Hon var duktig och sjukt peppande men lite väl ibland. Ingen fick kolla på klockan, då fick alla straff och lägga på mer motstånd. Hon gick runt i salen också och la på mer motstånd om hon tyckte att man inte hade tillräckligt på. Hon tog tiden på hur lång tid det tog att för alla att lägga på mer motstånd och skrek på alla att det inte skulle ta för lång tid, då fick alla straff... Hon vill nog bli polis.... 

TAGGA ett till indoorpass imorgon. Kl 11.45 med Michelle. Sen i helgen jobbar jag natt. 20-05

29 oktober 21.16

Godkväll. 

Har jobbat och slitit mycket det senaste dagarna. Har haft fullt upp. Haft underbara Tilli på besök också i några dagar. Hjälpt henne att söka jobb osv. Vi har gott massa på stan, fikat, ätit lunch med Lisa på Vapiano. Det har varit 2 mysiga dagar 😊

Idag har jag varit ledig. Himla skönt! Tog sovmorgon och sov ut ordentligt. Gick sedan och handlade. Lite som behövdes i kylskåpet. Slappade i soffan i några timmar och tog mig sedan till gymmet för indoor 45. Det gick bra 👌 skulle ha varit ledig imorgon också med ska hoppa in och jobba 9-16. Pengar behövs allid. Har även bokat in ett indoor imorgon också kl 17.

Slappar just nu i soffan framför tv:n. Har precis käkat också. Hemmagjord pizza också 🇮🇹😄👌 sååå himla gott! 




26 oktober 22.18

Godkväll. 

Det var en trevlig och rolig kväll hos Amanda och Frida igår. En bra inflyttningsfest 😊 det blev en tidig hemgång för mig, kom hem runt kl 1. Var rätt skönt när jag vaknade upp imorse. Tog en lång höstig och kall promenad imorse. Man känner hur man svettas, blir helt röd om kinderna men ändå så fryser man, men när man kommer inomhus så känner man hur varm man verkligen är och svettas ännu mer haha. Har annars bara tagit det väldigt lugnt idag. Slappat framför tv:n och inte lyft ett finger... 

Kom nyss precis hem ifrån stan och middag med en saknad Elin. En så  himla mysig kväll. God mat med en bra vän. Det kan inte gå fel 😊 vi var på Vapiano. Såååå gott. Är så glad att det kommit tills Göteborg och det är så himla fräscht. 












25 oktober 16.32

Hallå!

Haft en skön och ledig dag. Sov till kl halv 11. Skönt att äntligen få sova ut och slippa gå upp kl 7.... Jag bytte om ifrån pyjamas till lite mer normala kläder och gick först till systemet och sen till Konsum. Köpte med mig nybakade frallor på vägen också. Så gott. Gjorde en riktigt stor och mättande brunch. Ägg, bacon, frallor, smoothie och pressade apelsinjuice. Så gott och härligt att bara sitta och njuta och inte har någon tid att passa. 

Har bara tagit det lugnt resten av dagen. Städat i lägenheten, köpte nya fräscha liljor, betalat räkningar och kollat på reprisen av idol. Kom nyas ut ifrån duschen. Sara kommer om någon timme. Vi ska förfesta lite innan vi ska vidare på inflyttningsfest med massa Kalmar-människor och sen utgång! Bra lördag 😄💃🍹👌




25 oktober 13.25

Äntligen är resan bokad! Den 8 februari bär det av till Aruba 😄☀🌴🏊




24 oktober 10.52

Hallå. 

Äntligen var det slut på öppningar denna veckan. Börjar inte jobba för ens kl 17. Men jag har varit och fyllt på mina fransar och den enda tiden som fanns var ju kl 08. Så det blev att gå upp tidigt idag också.... Det tog 1&1/2 timme ungefär och blev jättefint :) så himla skönt. 

Nu har jag precis käkat lite och ska bege mig till gymmet för att möta upp Moa och köra ett indoorpass. Sen jobb som sagt, 17-23




22 oktober 21.08

Godkväll. 

Haft en bra och fullspäckad dag. Klockan ringde vid 06.20, snoozade till 06.40 och snoozade sen till 07. Jag skulle gå till spårvagnen 07.23. Så jag gjorde alltså iordning mig, klädde på mig och åt frukost på 23 minuter hahaha. Helt sjukt. Vad gör man inte för att sova så längre som möjligt...

Jobbade 8-17. Det gick snabbt. Lärde mig massa nytt inför uppkörningen. Det känns bra. Är drygt 2 månader kvar till utbildningen i Stockholm. Skönt att komma dit och kunna en hel del. Ska kämpa så att jag kan gå upp så fort som möjligt.

Efter jobbet så slängde jag i mig en banan och en drickyouhurt och skyndade mig till gymmet för att möta upp Sara för ett 45 min indoorpass. Ett grymt pass. Var länge sedan jag körde med just denna instruktören, hade glömt hur grym hon är. Peppanade, bra musik och riktigt allmänt grym! 

Sitter nu mätt i soffan och kollar på Champions Leauge. Malmö FF. Spännande. 0-0 än så länge. Ikväll har jag käkat kasslergratäng med sweet chili sås och ris. Så himla gott. Länge sedan jag åt det. Det får inte hända igen ;) 



21 oktober 19.47

Godkväll. 

Haft en skön och ledig dag. Sov till kl halv 12. Slappade i soffan och kollade på Hells Kitchen. Kändes sedan att jag behövde lite frisk luft så tog mig en lång och skön promenad. Gick förbi Konsum på vägen hem och storhandlade. Usch, så jobbigt. Dyrt och tungt att bära hem. 

Har inte gjort så mycket annat idag. Bara tagit det lugnt hemma. Har nu precis käkat klart. Hemmagjord hamburgare och rostad potatis. Haha så otroligt gott och så otroligt mätt.... Gjorde en stor sats så har en hanburgare till att steka upp och det räckte även till några köttbullar, perfekt! 




19 oktober 22.35




19 oktober 22.24

Godkväll. 

En lång dag på jobbet. 10 timmar..... Stämplade ut på 43 timmar denna veckan. Det kommer kännas bra när lönen kommer, inte så mycket i fötterna just nu.

Gick upp kl 06.20, åkte hemifrån 07.23, var på jobbet 07.40, slutade jobba 18.05 och nu är jag äntligen hemma i soffan för ett tag sen. 

Imorgon börjar jag inte för ens kl 17. Himla skönt. Ska hinna med att en fika på stan och träna innan jobbet.






18 oktober 22.06

Godkväll.

Vilken lång dag. Tiden har gått så sjukt långsamt. När klockan ringde imorse så trodde jag inte det var sant.... Var mitt i en dröm och vaknade med en chock. 

Det var folk HELA dagen på jobbet också. Bara massa barn-familjer med minst 4/5 pers. Och även om det har varit folk hela dagen så har ändå tiden gått långsamt. Men nu är jag äntligen hemma och har precis käkat klart. Ska snart gå och lägga mig för att gå upp extremt och jobbigt tidigt imorgon. 06.20 ringer klockan. Imorgon är ser derby också. IFK mot Häcken och det är än så länge 14 tusen biljetter sålda men man får nog räkna med några fler tusen... Tagga 8-17.30 sen äntligen en ledig kväll hemma. 




18 oktober 10.02

Godmorgon! 

Känns som om jag har sovit i typ 4 timmar... Kom typ precis hem ifrån jobbet och nu ska jag dit snart igen. Jobbar 11-20 idag och 8-17.30 på söndag. Så efter jobbet ikväll blir det att åka direkt hem, fixa någon god middag och sen är det nästan dags för att sova innan det är dags för jobb igen, haha det ska bli så himla skönt när denna helg är slut. 

Njuter av den lilla tiden jag har kvar av denna morgonen nu. Sitter framför Nyhetsmorgon och äter frukost. Just nu så köper jag hem sååååå mycket frukt. Det är förkylningstider och jag försöker äta mycket C-vitamin för att undvika att bli förkyld. Jobbar och tränar så mycket nu så har verkligen inte tid att bli förkyld. 




18 oktober 00.52

Denim-inspo.




















17 oktober 14.11

Hallå. 

Skönt att börja lite senare vissa dagar. Har hunnit massa. Sov till kl halv 10. Åt frukost och bytte om till träningskläder och åkte till gymmet. Körde ett indoorpass och sen styrka efteråt. Det gick bra! 

Kom hem för ett tag sen. Har duschat, städat köket, städat badrummet, vattnat blommor, rensat garderoben och nu sitter jag framför tv:n och käkar lite innan jobbet. Tagga 16-23 denna fredag! 




16 oktober 21.48

Massa snyggt ifrån H&M Home som står högt upp på önskelistan 👌





16 oktober 16.21

Hallå. 

Hade en bra dag igår. Sov länge. Duschade sedan och gjorde mig iordning. Mötte upp några ifrån jobbet och så åkte vi ut till Hisingen för personalmöte. Tog 3 timmar ungefär.
Sen var det dags för 5kamp. Haha så kul. Vi brottades i stora sumodräkter, red på en mekanisk tjur, gladiatorkampen, bågskyte, sköt luftrör och sen hinderbana på slutet. Så himla kul haha. Roligt att träffa alla ifrån jobbet utanför själva jobbet. När vi var färdiga och mitt lag hade vunnit så hade vi bestämt att gå ut och ta en öl. Vi blev tillsist 16 st som följde med. Himla roligt! Blev en lång kväll på Andra Lång. 










Idag har jag käkat lunch med Moa på det nyöppnade Vapiano. Jag åt pasta med oxfilé och svamp i gorgonzolasås. Så otroligt gott. Är fortfarnade mätt... 
Gjorde några ärende efteråt och nu är jag hemma framför tv:n. Kvällen blir lugn och skön.








14 oktober 10.48

Hallå. 

Kom hem sent igår från jobbet. Somnade på en gång så fort jag la huvudet mot kudden. Himla skönt. 

Idag vaknade jag utvilad och pigg. Klädde på mig ordentligt och tog en morgonpromenad. Himla mysigt. Hösten lockar fram så fina färger. Det var kallt dock. 

Sitter nu i soffan och tinar upp mig framför en bra film och en kopp varmchoklad. Dags för jobb om några timmar.

13 oktober 12.24

Godmorgon! 

Är fruktansvärt trött och sliten... Ligger efter med sömn och känner mig anmält seg. 

Sara kom förbi igår. Vi slappade i soffan och kollade på innebandy. Pixbo mot Storvetra. Vi gick sedan och köpte pizza. Testade ett nytt ställe som precis öppnat här i Gamlestaden. Jättefräsht och gott. Dom hade gyros!!!! Jag dog när jag läste menyn. Haha såååå himla gott! Vi köpte med oss maten hem och kollade på fotboll. EM-kval. 

Sara åkte hem efter matchen och jag satt uppe framför tv:n ett bra tag. Kunde inte somna.... Var så trött men kunde inte sova. Usch. Idag har jag iallafall fått sova länge och hoppas att det var det som behövdes. Slappar nu framför Hells Kitchen. Jobbar 16-23 idag. 



11 oktober 20.15

Godkväll. 

Haft en bra dag. Glenn smsade igårkväll och frågade om jag kunde jobba idag. Bara några få timmar. Sen smsade han imorse och frågade om jag kunde börja tidigare. Så skyndade mig upp och var på jobbet kl halv 11. Detta är egentligen min lediga helg. Men eftersom jag inte har jobbat så mycket i veckan eftersom jag haft så ont i munnen så kände jag att jag ville ställa upp, blev bara ett 5&1/2 timmars pass så det gick rätt snabbt. Mycket folk hela dagen så det rullade på. 

På vägen hem ifrån jobbet gick jag förbi Konsum för att köpa lite såkallat lördagsgodis hihi. Sitter nu i soffan och kollar på Fångarna på Forter och har precis käkat middag. Fläskfile som grillats i ugnen med bakad potatis. Mmmmmmm. 

Nu väntas lite godis & chips och mys här i soffan hela kvällen. 



9 oktober 20.38

Godkväll. 

Jag har haft så jävla ont i hela munnen så har varit hemma ifrån jobbet 2 dagar nu. Det har varit hemskt..  Mina porslinständer är ihåliga så han fyllde dom med lim och tryckte på dom på mina avslagna tänder och när han la hela sin kroppsvikt på tänderna för att få dom att fastna. Det var så hemskt. Får rysningar när jag tänker på det... Aldrig aldrig aldrig mer, tack! 

Idag har jag varit lite rastlöst. Har inte kunnat röra mig utanför lägenheten för haft så ont. Inte kunnat äta för det gör så ont. Har därför städat HELA lägenheten. Dammsugit, dammat, skrubbat golv, städat toan & handfatet. Så nu är lägenheten verkligen skiiiiiiinande rent och lycktar underbart. 

Sitter nu och har pillat i mig lite middag. Har varit så hungrig de senaste dagarna. Värken börjar att släppa och det blir bättre. Har nu krypit upp i soffan under filten och väntar på att fotbollen ska börja. Sverige mot Ryssland i EM-kval. Spännande. 

Imorgon på att göra listan står det träning, ett indoor-pass och köpa en ny bok. Har läst ut min bok i dagarna och behöver en ny innan jag klättrar på väggarna...

8 oktober 14.59

Ä N T L I G E N!!!! 

Mina framtänder är nu fixade och jag behöver aldrig mer oroa mig över dom. Har väntat i 15 år för att få dom fixade och nu är det äntligen klart. Det har gjort fruktansvärt ont alla gånger men nu är det äntligen klart! Ska ta en Ipren och lägga mig i sängen ❤




7 oktober 18.15

Hallå. 

Äntligen en ledig dag. Började dagen med sovmorgon och sen en lite PW. Var svinkallt så blev inte så lång för jag höll på att frysa ihjäl. Hade inte klätt mig rätt.... 

Duschade och gjorde mig sedan iordning och mötte upp Sara i stan för fika/frukost. Himla trevligt och mysigt att sitta inne och dricka en varm kaffe medans man ser ut hösten härjar utanför och hur mycket det blåser. Så det var himla mysigt. Vi gick sedan i blåsten en sväng på stan och gjorde massa ärenden som vi båda hade. 

Nu är jag hemma och har precis bakat. Nutellabollar ❤❤❤❤ liknande med chokladbollar fast med b.la. nutella i och lite annat som skiljer dom ifrån. Smakade smeten och jag höll på att dö. Det smakade verkligen nutella och jag älskar nutella. Dom är dessvärre inte särskilt nyttiga haha.... Sååå mycket socker, smör och grädde i.... Men ibland måste man unna sig och speciellt nu när hösten är här, när man ska krypa upp i soffan under filten. 

Väntar på att dom ska bli lite fasta i kylen så att jag sen kan rulla dom och doppa dom i kokos. Måste även fundera på vad det blir för middag.... Har lite glömt bort mat på vägen under bakningen... 




6 oktober 22.08

Hösten är som sagt ganska mysigt ändå. 




6 oktober 19.52

Godkväll. 

Är lite sliten just nu och helt borta när det gäller tid. Vet varken in eller ut vilken tid det är på dygnet. Min hjärna är mindfucked och jag behöver vända tillbaka på dygnet. Jobbade 11-14 idag och hade sedan ett 2 timmars långt möte med chefen och distriktchefen. Det gick jättebra. Det kändes iaf bra. Jag fick sagt det jag ville och jag vet vad som kommer att att vänta och förväntas av mig när jag går upp som assistent. 

När jag kom hem så slocknade jag i soffan. Hade en sådan hemsk spänningshuvdudvärk inför mötet men lyckades sova bort den. Kollar nu på Halv 8 hos mig och väntar på att mackorna ska bli färdiga i ugnen. Varma mackor med ost, skina & senap. Lyxig måndagsmat ❤ 






5 oktober 18.34

Hösten är här 🍃🍁🍂 




5 oktober 17.23

Hallå. 

Har varit lite dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Har bara jobbat och sovit. Bara massa stängningar. 20-04 & 21-05. Fyra dagar denna veckan plus ett 16-23. Så skönt att äntligen få vara ledig idag. 

Sitter i soffan och kollar på Vänner och väntar på att potatisen ska koka klart. Blir fläsk & löksås till middag. En riktigt söndagsmiddag. Så gott! Har äntligen en kväll hemma i soffan, bara att slappa och kolla på en bra film. 



2 oktober 17.13

Hallå. 

Haft en bra dag;

- Sovmorgon 
- Tränade med Sara 
- Lunch på stan 
 
Slappar nu i soffan och kollar på tv. Ska snart käka en tidigt middag och sen dags för jobb. 20-04. Tagga! 

1 oktober 13.07

Godmorgon, typ.... 

Är fruktansvärt trött. Somnade runt halv 5 imorse. Var rätt lugnt på jobbet hela kvällen. Vi var färdiga i tid men hade lite upplärning på kontoret så det drog ut på tiden och så går det inga spårvagnar från kl 2 till 4. Sjukt störande.... 

Det var svårt att komma upp imorse men som vanligt denna veckan så ska jag till tandläkaren. Nästsista gången nu. Äntligen.... 

Ska vara där kl 14.10. Tar inte jättelång tid, hoppas jag inte i alla fall. Ska hem snabbt efteråt och käka lire snabbt ovh sen har jag bokar indoor 17-17.45. 



RSS 2.0