29 november 18.59

Vilken mysig dag :)

Julpyntade lite här hemma imorse och åt gröt med kanel till frukost hihi så gott.  Älskar julen. 

Mötte upp Ellinor lite senare och gick på innebandy. Göteborg mot Östra. Haha stackaren var så bakfull men jag tvingade med henne haha. Efter matchen åkte jag till stan och köpte mer julpynt. Ljus, blommor, adventsljus och massa annat fint. Hann inte klart så ska in till stan imorgon också och köpa det sista. 

Kvällen blir lugn. Ska laga middag och kolla på "Så mycket bättre" och SATC. En bra & lugn lördagskväll. 





29 november 21.26

Mina nya små söta & sköna tofflor 




29 november 12.46

Äntligen är det fredag!!!!
Sista jobb-dagen på denna helvetes-vecka. Om 6 h är jag ledig lördag, söndag & måndag. Så otroligt skönt! 

Vi hade VIP igår. Så mycket folk och så mycket att städa imorse. Var på jobbet vid halv 9 imorse för att dammsuga, moppa golv, hänga iordning alla kläder och Gud vet vad.

Ska äntligen få lägga mig i soffan ikväll och njuta av att inta ha en tid att passa dagen efter. Njuter!!! 




26 november 21.20




26 november 21.09

Godkväll. 

Alla timmar på dygnet just nu går åt till vår VIP på torsdag på jobbet. Jobbar 9-20 hela veckan... Men i helgen är jag äntligen ledig några dagar. Äntligen! Lördag, söndag & måndag. Få se vad som händer i helgen :) 

Ligger just nu i soffan och kollar på SATC och tar det lugnt. Väntar på Paradise Hotell. 




22 november 14.16

Hallå!! 

Sitter på jobbet och käkar lunch. Mycket folk idag. Sprungit som en galning, upp & ner för trapporna och förbi alla provrum. Dryga 5 timmar kvar! Sakta men säkert går det framåt. 

Fredagskvällen kommer att spenderas i Anna & Elins soffan framför idol och middag. Så mysigt. Mina lilla norska Tilda kommer hit ikväll också. Ska möta henne vid tåget senare och sen imorgon blir det mys-frukost och sen en sväng på stan. Ska ut och käka julbord med jobbet på kvällen och även en rockshow. Ska möta upp Tilda, Anna & Elin senare på kvällen/natten för att gå ut på krogen. Vilken perfekt helg! 

20 november 21.30

Myskväll framför Paradise Hotell 




20 november 17.56

Bilder från igår 











19 november 13.38

Goddag.

Sitter på jobbet och har lunch. Ätet kroppkakor ❤ mums i magen. Slutar vid kl halv 4 idag, så otroligt skönt. Ska möta upp Anna och gå och kolla på Carolina Gynnings utställning här i Göteborg. Så häftigt & kul :) sen blir det mys, middag & fotboll hemma hos mig :) underbar tisdag! 




18 november 11.40

Hallå. 

Kom precis hem ifrån en intervall-träning i bergen. Phuuu. Länge sedan man va igång. Det märktes. Det sög ordentligt i vaderna & i rumpan. 

Sitter nu i soffan och eftersvettas. Ska hoppa in i duschen och sen äta frukost. Köpte med mig frallor på vägen hem också. Så mumsigt :) man måste passa på när man är ledig. Ska träffa Elin i stan sen och fika. Så mysigt!




15 november 19.07















15 november 18.55

Hallå hallå.

Äntligen fredag! 

Skulle egentligen ha vart ledig men dom behövde hjälp ute i butiken på Frölunda Torg i några timmar bara så tänkte; varför inte? :) kul att se en annan butik. Efter att jag jobbat klart så tog jag mig en lång mysig lunch och strosade sedan runt lite där ute. Vilket köpcentrum!! Så nytt, stort & fint med massa butiker. Åkte sedan in till stan och gjorde några ärende och åkte efter det och handlade.

Har slappat i soffan sen jag kom hem, kollat på SATC, tagit det lugnt och njutit av att vara ledig. Snart börjar Idol. Ska börja laga lite käk snart också och sen är det fotboooooooll. Så spännande! 




13 november 20.20




13 november 17.28

Mysig kväll igår med jobbet 












12 november 17.45








10 november 13.16

Godmorgon, typ... 

Blev en rätt så sen kväll igår om man säger så. Somnade runt halv 5. Var skönt att få sova ut imorse men vilken kul kväll det var igår. Vi började här hemma vid kl 8 ungefär. Mingel, dans, förfest och massa skratt. Blev sedan en lång kväll & natt på Push. Bästa utgång sen jag flyttade hit! 

Ligger just nu i soffan och kollar på film. Goal. Ska laga något och käka snart och sen åka bort till Elin & Anna. Blir innebandy idag. Pixbo mot AIK. 








9 november 17.45

Hallå! 

Snart dags för fest. Har städat hela lägenheten och håller på att förbereda massa inför kvällen. Tilltugg, snittar, välkommadrink osv. 

Anna var så snäll tidigare och hjälpte mig att handla. Vi gick en sväng på stan också och åt lunch. Mysigt. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning. Anna & Elin kommer om en stund och hjälper mig med det sista. Kvällen kommer bli sååå bra!! 

8 november 14.03

Härlig och fin dag här i Göteborg. Jobbar och sliter till kl 19 sen kommer Anna och Elin över på middag och fredagsmy med idol & film. Äntligen ledig imorgon! Så skönt! 






7 november 21.03

Myskväll 




7 november 20.21




7 november 14.23

Äntligen vettiga & fina naglar igen! 




6 november 15.19

Hallå.

Har inte tid att skiva om dagarna. Bara jobbar och jobbar. 9.30-19.15 hela veckan. Wie! Men på lördag & söndag är jag äntligen ledig. På tiden!!! 

Blir lugnt ikväll. Hemmagjordpizza och mys framför tv:n. Imorgon ska jag fixa naglarna innan jobbet, hihi också på tiden. Dom ser förskräckliga ut verkligen. 




4 november 14.31

Hallå! 

Nu har allt äntligen landat. Lägenheten är fin och "färdig" tillsvidare. Vill byta kakel i köket osv. lite smått sådant annars är alla möbler och liknade på plats. Så himla fint blev det. Jag, mamma & pappa har slitit som djur sen i torsdags men igår blev den äntligen färdig! :D

Nu sitter jag på jobbet och har en liten rast. Slutar om 1 h. Ska ta en sväng på stan och kolla outfit tills på lördag! Sen ska jag möta upp Elin och åka hem till mig för en fika. Bra & mysig måndag! 










1 november 09.38

Vilken brakfrukost!!! Uppladdning inför flytten idag! Äntligen! 








RSS 2.0