28 februari 19.19

Godkväll.

Äntligen hemma i soffan. Lång och stressig dag på jobbet. Sen efter jobbet åkte jag och handlade, fullproppat i butiken en fredags em. Skönt att äntligen vara hemma.

Ska nu börja laga mat. Blir fläskfile i vitlökssås och potatisgratäng. Så gott. Så nice att äntligen ha en kväll hemma. Ska bara ta det lugnt, kolla på Lets's Dance, äta lite gott. Så mysigt! 




27 februari 10.08

Godmorgon! 

Vilken toppendag igår. Hade svårt ett sova igårmorse så jag tog fram boken och låg och läste ett bra tag. Gick sedan upp och åt frukost och la mig i soffan och kollade på OTH. Gjorde mig sedan iordning och mötte upp Elin i stan för att försöka hitta något att ha på sig på kvällen. 

Jag åkte sedan hem, lagade middag, duschade och tog sen min Malibu-flaska och åkte till Anna & Elin för förfest. Blev väldigt lugnt och kort för vi hade bestämmt tid med några killkompisar här ifrån på en bar på avenyn. Dom beställde in shots på shots och shots och vid kl 12 ungefär så gick vi till Yaki-da. Vi dansade och hade kul och killarna beställde in ännu mera shots till alla. Efter någon timme bytte vi ställen. Där var det samma sak, massa dans och massa shots.  

En riktigt kul kväll och idag känner man sig lite mör och sliten. Ska snart gå upp och lägga mig i soffan för resten av dagen. I alla fall till kl 15 typ. Börjar jobba vid kl 16 till 23...






26 februari 09.46

Godmorgon ifrån sängen. 




25 februari 21.26

Godkväll. 

Har precis sagt hejdå till Elin. Vi har myst här hemma ikväll. Lagade spagetti och köttfärssås och kollade på Top Model.

Nu ligger jag och slappar i soffan med CL på på tv:n och ska börja läsa om Carolina Gynnings första bil, Ego Girl. En klar favorit. Har läst den flera gånger men tröttnar aldrig. En starkt tips. 

Imorgon är jag ledig igen. Ska ta det lugnt på morgonen och första fixa lite här hemma och sen blir det stan med Elin och sen utgång på kvällen. Bra dag! 



25 februari 10.29

Hallå! 

Var uppe med tuppen imorse för att tvätta. Smart man är att ta en tvättid kl 8 på morgonen när man är ledig... Riktigt smart drag. Tvättar nu den 5e och sista maskinen. Äntligen! Hatar att springa upp och ner som en dåre.. 

Dryga 20 min kvar på den sista, kollar på One Tree Hill på länge medan jag väntar. Ska sedan gå och köpa lunch på Konsum, en sallad ifrån salladsbaren. Orkar inte laga mat just nu haha... 




24 februari 12.54

Älskade sol 




23 februari 10.50

Godmorgon! 

Vaknade upp på ett strålande humör. Fick ett sms från mamma & pappa som har det toppen på andra sidan jordklotet. Får snart äntligen träffa dom ❤ 

Kom nu precis hem ifrån Ica, har varit och handlat inför veckan. Sitter i soffan och kollar på One Tree Hill. Ska snart hoppa in i duschen och sen möta upp Elin i stan för lunch sen väntas jobb kl 16. 




23 februari 19.12

Behöver sommar & sol





23 februari 16.54

Hallå! 

Kom precis hem ifrån stan. Träffade Tilda på centralen en snabbis haha. 40 min om man ska vara exakt. Men varje minut är väderfull :) 

Nu är jag tillbaka i soffan igen haha och kollar på OS-studion. Är sugen på att hitta på något men när man inte vet vad så är det rätt svårt...






23 februari 11.18

Godmorgon! 

Ligger just nu proppmätt i soffan. Lyxade till det med våfflor till frukost. Blev så sugen haha. 

Nu lyssnar jag på gamla Westlife -låtar och bara njuter och myser. Väntar på att hockeyn ska börja. Dagens höjdpunkt! 

Ska se till att gå till gymmet efter matchen också. Annars blir det lugnt. Är äntligen ledig idag! 




21 februari 10.50






21 februari 10.37

Godmorgon! 

Så skönt att få sova ut. Sov till kl 9.20 själv?! Det händer inte ofta att jag sover så länge utan att vakna först. Men lyckades sen somna om till kl 10 och låg sedan kvar i sängen. 

Har nu lagt mig under filten i soffan och kollar på OS. Väntar på hockeyn som börjar kl 13. Börjar jobba kl 15 så jag hinner se lite i alla fall.

Slutar kl 21 ikväll och ska då direkt hem och laga middag och mysa för att det är fredag. 




20 februari 20.23

Sen när har jag självmant käkat lax 2 dagar i rad? Haha kan knappt tro det själv. Men idag överträffade jag mig själv, sååååå gott! 




20 februari 16.44

Hallå! 

Kom precis hem ifrån gymmet. Har inte haft orken att träna nu med förkylningen men det börjar bli bra, så dags att ta tag i träningen igen. 

Har även hunnit med att jobba och handla tidigare idag. Effektiv som gäller. 

Ska nu hoppa in i duschen och sen koka några ägg och slappa i soffan. Har nu bara 2 avsnitt kvar av Vänner sista säsongen. Måste börja kolla på någon annan serie nu... 




19 februari 21.45

En grym middag! 




19 februari 18.06

Godkväll.

Kom precis hem ifrån stan. Mötte upp Lisa för en lunch. Vi gick till Hard Rock Café och åt Hamburge-buffé. Det var något utöver det vanliga. Fruktansvärt gott! Behöver inte äta på tre dagar... 
Efteråt gick vi lite på stan och jag köpte lite nya grejer till lägenheten. Den börjar komma på plats nu. Väntar på min order ifrån HM Home sen är jag supernöjd med mitt hem. 

Jag och Lisa tog även en långfika och satt bara och pratade och mös. En rikigt bra dag. Imorgon tillbaka till verkligheten och jobb igen. 






18 februari 16.53


Mysig eftermiddag 





18 februari 15.36

En ledig och grå tisdag. Kl är redan halv 4. Vart har denna dag tagit vägen? Har verkligen inte gjort någonting alls. Har bara legat i soffan och kollat på Vänner och OS. 

Klickade hem lite saker ifrån H&M Home innan. Bara för att jag hade så tråkigt och precis fått lön. Ska laga lite sen lunch snart och fortsätta kolla på Vänner. 




18 februari 12.00

Godmorgon! 

Ställde kl på 9.30 imorse men stängde direkt av och till kl 10.30 och låg sedan kvar i sängen och bara njöt av denna lediga dag. Dessvärre är vädret skit. Regn, kallt och grått. Men klädde på mig ordentligt och gick och handlade lite smått som behövdes. Hämtade även ut ett paket som jag fått. 

Ett fint och försenat alla- ❤dag paket ifrån mamma & pappa. Ett fint kort som hamnade på kylskåpet, choklad, kex och pengar. Så fint. Började gråta. Fick en sådan fruktansvärd hemlängtan. Trivs jättebra här i Göteborg och skulle inte få för mig att flytta hem till Kalmar än på ett tag. Men är så familjekär och längtar hem till familj, släkt, vänner, huset, mina katter. Men har bestämt mig för att åka hem snart. Mån 10 mars tror jag det blir. Mysigt! Längtar! 




17 februari 13.17

Tog en promenad i det fina vädret 






17 februari 11.35

Godmorgon! 

Skönt att få sova ut. Kom hem sent igår efter att ha jobbat. 16-23. Satt uppe och kollade på några Vänner avsnitt och däckade sedan i soffan. 

Vaknade sent i soffan och gick då och la mig i sängen och sov ut länge imorse. Ligger nu i soffan under filten och kollar på Vänner. Börjar jobba kl 16. 




16 februari 11.10








15 januari 16.11

Hallå! 

Sitter på jobbet just nu och har rast. Började kl 12.15 och slutar kl 23.15. Gutt dubbelpass.. Har precis varit kaos för Göteborg spelar träningsmatch i fotboll så massa hungriga åskådare och sen ikväll är det deltävling i melodifestivalen så då kommer det bli kaos både innan och efter. Yesssss! 

Kommer att gå och lägga mig direkt när jag kommer hem sen ikväll. Jobb på söndag också, 16-23



14 februari 16.08

Hallå! 

Vilken mysig eftermiddag jag har just nu. Har precis kollat på hockey och sett Sverige vinna. Nice work! Sitter nu och kollar på Vänner och myser med massa tända ljus. 

Slutade kl 14 idag och åkte och handlade efteråt och har också hunnit dammsuga lägenheten. Nu ska jag bara njuta av min lediga fredagskväll. 




13 februari 20.49

Godkväll.

Kom precis hem ifrån jobbet. Har precis hunnit byta om och sätta på ugnen. Blir varma mackor ikväll, haha. Efter 10 h på jobbet orkar jag inte laga något annat. 

Blir att kolla på Vänner hela kvällen och slappa i soffan. Ska även sova tidigt. Upp och jobba imorgon igen vid 10.30






12 februari 23.02

Godkväll. 

Kom precis hem ifrån middagen. En mysig och jättetrevlig kväll med mina fina vänner. Vi började som sagt med cava och snittar och Elin fick sin present. Jag och Anna ska bjuda med henne på spa framöver. Så mysigt & härligt :) 

Sitter nu i soffan och ska gå och lägga mig när som helst. Jobb 11-20 imorgon 








11 januari 16.54

Hallå! 

Kom precis ut ut duschen. Åt en mega-brunch hemma hos Elin och Anna imorse. Efteråt fick vi matkoma och låg i soffan ock slappade och sen åkte vi in till stan och kollade lite. 

Ska börja göra mig iordning snart och sen åka till Elin & Anna och dricka cava och äta lite snittar. Så mysigt :) sen ikväll har vi bokat bord på en tapas-restaurang på avenyn. Elin fyllde år igår så vi ska gå ut och fira. 





11 februari 18.10

Godkväll. 

Här sitter jag i soffan och är täppt i näsan och nyvaken. Jobbade några timmar imorse och gick och tränade efteråt och sen käkade jag lite när jag kom hem och somnade sen som vanligt i soffan. 

Har nu precis vaknat och kollar på OS-studion. Ska kolla på Vänner sedan och sen börjar laga middag. Har ingen aning vad det blir haha. Speciellt inte när jag somnade och har inte tagit fram något ur frysen... 




10 februari 16.51

Hallå! 

Idag är jag ledig. Äntligen. Skulle varit ledig igår också men fick hoppa in och jobba mellan 11-17. Men idag är jag ledig. Mötte Lisa inne i stan och tog en fika. Sedan skulle hon jobba och jag mötte då upp Anna och gick lite på stan. Hittade en fin vårtröja och ett par träningsbyxor. 

Jag har ju varit rejält förkyld de senaste dagarna men nu börjar det bli bättre och jag var ju bara tvungen att testa mina nya byxor idag. Så nu har jag precis kommit hem ifrån gymmet. Det gick bra, länge sedan jag tränade och är fortfarande lite förkyld men det gick bra :) 

Ska nu koka några ägg och mysa framför tv:n och Vänner. Kvällen blir lugn och imorgon är det jobb igen. 




8 februari 12.33

Godmorgon. 

Vaknade vid kl 9 och somnade sedan om till kl halv 11. Skönt att få sova ut. Har sen dess har jag suttit i soffan och kollat på OS. Nu har jag bakat scones och kollar på Vänner. 

Min förskylning är lite bättre idag. Ögonen rinner mer idag och jag nyser mer men hostar inte i alla fall. Ska bli jättekul att jobba senare, 16-23




7 februari 19.39

Godkväll.

Älskar att vara sjuk.... not! Idag är min värda dag så borde förhoppningsvis bli bättre imorgon.

Har jobbat idag, bara i några timmar så det var skönt att det inte var mer. Efter jobbet så har jag städat lägenheten och gjort den helg-fin. Nu sitter jag och kollar på Postkodmiljinären och väntar på mat. Har gjort hemmagjordpizza som står i ugnen. Så otroligt gott! 





6 februari 15.29

Hallå! 

Kom precis hem. Har jobbat 9.30-14 idag och sen har jag varit och handlat. Hatar att handla utan bil, sjukt jobbigt och tungt att bära på kassarna från spårvagnen. I-landsproblem... 

Sitter nu i soffan och kollar på Vänner. Ska ta det lugnt ikväll. Känner att jag börjar bli sjuk. Har ont i halsen, hostar och är täppt i näsan. Usch! Vill inte... 

Ikväll serveras det i alla fall hemmagjorda hamburgare med friscobröd och max-dressing, mumma! 

Äntligen fredag imorgon! 




4 februari 20.41

Myskväll och uppladdning inför Dagen med stort D imorgon 




3 februari 21.01

Vilken underbar dag! 

Fick ett grymt samtal i fm. Hoppas!! 

Mötte som sagt upp Elin i stan. Vi köpte varsin kaffe och satte oss i solen och mös. Plusgrader och sol ☀ våren är så smått påväg! Så mysigt. Vi gick sedan lite på stan och mötte upp Anna. Vi åt sedan middag på en salladsbar på Nordstan. Skönt att slippa laga mat ibland haha. Kom hem för ett tag sedan. Sitter i soffan och kollar på innebandy. Snart dags för finalveckan av PH, haha gött! 

Imorgon är jag ledig igen, ska träna på morgonnen och ska sen in till stan, till biblioteket för att skriva ut massa papper och kopiera några andra papper. 
Kvällen blir nog slapp hemma i soffan.






 

3 februari 14.41

Dags att gå ut i det fina vädret och möta upp Elin 








3 februari 11.12

Godmorgon! 

Haha shit, jag vaknade vid kl halv 9 och tänkte "jag ska bara vila ögonen en liten stund till" haha vaknade precis. Behövde nog få sova ut. Det har inte blivit mycket sömn i helgen... Haha

Hämtade ju Tilda vid centralen vid halv 11. Vi åkte då direkt hem hit och oss framför tv:n och snackade ett tag och gick sedan och la oss. Vi började lördagsmorgonen med att gå och köpa nybakta frallor och äta en grym och god monsterfrukost. Vi gjorde oss sedan iordning och åkte in till stan och kollade runt lite. Tog en fika och bara mös. 

Vid kl 4 typ så åkte vi hem hit och började att göra oss iordning för kvällen och gjorde middag. Anna kom förbi och förfesten var igång. Vi blandade massa drinkar, spelade spel och hade det skitkul. Vi mötte sedan upp Elin inne i stan och gick då (äntligen) till ett nytt uteställe, Yaki-da. Det var på tiden haha. Vi dansade hela natten lång och åkte hem kl 4. 

Sov till kl 12 ungefär på söndagen, så skönt haha. Vi gjorde oss sedan "iordning" och mötte upp Anna & Elin på Max för att käka. Vi satt där ett bra tag och pratade om allt. Efteråt så åkte vi hem hit och kollade på film och slappade i soffan och åt massa gottis. Så mysigt :) 

Nu har Tilda åkt tillbaka till Norge och jag ligger död i sängen. Hade tänkt gått upp tidigt och tränat men det blev inte så mycket med det... Ska komma iväg senare idag och sen träffa Elin. Älskar att vara ledig måndagar. 




RSS 2.0