30 september 20.17

Äntligen fick jag min kroppkakor, haha! ❤ sitter nu proppmätt och go och kollar på Dessertmästarna. Vilka bakverk & desserter, hallllåååå! Inte lite sugen man blir eller... 

Blir några avsnitt av Vänner sen. Sovmorgon imorgon. Börjar inte för ens kl 12.30. Så skönt! 






30 september 12.48

Goddag! 

Sitter på jobbet och har lunch, käkar min otroligt goda paj. Eller så farlig är den inte men har ätit bättre. 
Ny jobbvecka redan. Tiden går snabbt. Redan oktober imorgon också. Jag som har sagt att det är sensommar så länge men nu är hösten här. 

Jobb 9-19 idag. Långa dagar.. Ska sedan hem och slappa och ätit kroppkakor. Haha längtar! Sjuk man är, sitter och äter nu men längtar också till maten ikväll, haha herregud. Ska kolla på tv och bara va. Lite sovmorgon imorgon i alla fall, det uppskattas! 

30 september 12.44

Hade en supermysig kväll med Lisa igår. 




29 september 13.43

Hallå.

Sitter i soffan och kollar på Vänner. Sov till kl halv 11. Så sjukt skönt. Vaknade kl 9 först men somnade om. Sovmorgon ❤  Åkte direkt och handlade på Ica och gick en sväng. Sen dess har jag bara slappat och tagit det lugnt. KFF börjar om dryga 1 h sen ska jag träffa Lisa ikväll. Mysigt! Bra söndag! 

28 september 19.26

Lördagsmiddag! 





27 september 12.14

Goddag! 

Äntligen sovmorgon! Åh så skönt det vaaaa! Gick upp kl 10 och gick en sväng  i solen. Så härligt höst väder. Kallt i luften men solen skiner och bränns nästan i ansiktet. Gick även och köpte nybakade frallor och gjorde mig en mysfrukost framför Vänner. 

Nu sitter jag i soffan och väntar på att min tvätt ska bli klar. Har även betalat lite räkningar osv. Effektiv morgon! 
Ska nog in till stan en sväng senare. Har lite grejer jag måste fixa och lite saker som jag behöver. Kvällen är oplanerad. Få se vad som händer. 




27 september 14.00

Vi slog alla försäljningsrekord igår!!! :D:D:D så sjukt häftigt!! Bästa försäljningen någonsin under en VIP-kväll




27 september 13.30

Hallå. 

Sitter och käkar lunch just nu. En ganska så stressig dag idag också. Det är fredag, mycket turister, solen skiner och det börjar bli riktigt kallt ute så många människor som är sugna på nya kläder. Men som jag sagt, tiden får bara fortare om det är mycket att göra. Roligare! 

Ikväll blir det fredagsmys med Sara. Någon god middag & idol. & äntligen ledig imorgon!!! 

26 september 22.06

Vilken dag....

13 timmars jobb. Är rätt så slut som artist just nu om man säger så... Först jobb 9 till 19 som vanligt och sen från 19-22 har vi haft VIP. 30% på allt. Så sjukt mycket folk och så sjukt stökigt i butiken. Vi ska städa allt tidigt imorgon. 
Hade behövt haft en lång skön sovmorgon... Men nej. Som tur var är så är jag ledig hela helgen!!! NICE! Min första hela lediga helg sen jag flyttade hit. 

Sitter på spårvagnen på väg hem nu. Sara är hos mig och har beställt pizza. Tackar gudarna! 





25 september 18.27

Gick in på Zara efter jobbet och kikade lite. Så otroligt mycket höst-nytt och snyggt som har kommit in!!!

Jag fastnade för mycket, men lite extra för denna godingen.






25 september 18.25

Godkväll. 

Har precis städat hela lägenheten. Det behövdes! Så nu sitter jag nöjd tillbakalutad i soffan. Ska laga käk om en stund sen kolla på tv & film i kväll. 
Måste gå och lägga mig tidigt ikväll och få ordentligt med sömn. 
Imorgon är det den stora dagen D. VIP! Ungefär 500 personer som kommer och ska handla med 30% och mingla, champagne & även liveband. Vi hade såklart VIP i Kalmar också men inte alls så här, inte i närheten med så mycket folk heller. 

Vi jobbade som galningar idag för att förbereda inför imorgon. Jobbade 9.30-16.00. Skönt att sluta lite tidigare. 


24 september 21.00

Myskväll med Sara med tacos, Gino och Smålandsderby. 





24 september 15.16

Hallå! 

Sitter på jobbet och har fika just nu. Ska  ut i butiken igen om några minuter. Skulle inte ha jobbat idag egentligen men det behövdes fixa massa inför VIP:en på torsdag. Måste jobba över också, men det är pengar! 

Ska möta upp Sara när jag slutar så ska vi åka och handla middag och sen hem till mig och kolla på fotboll. KFF mot Öster ikväll ju. Derby! Spännande! 
Sen sover hon hos mig och vi ska bara ta det lugnt och mysa :)





23 september 22.41
















23 september 22.13

Godkväll. 

Sitter i soffan och slökollar på tv med Sara. Kom hem för 30 min sen ungefär. Grym match! En riktigt rolig och händelserik match och Göteborg vann med 3-1. Kaos innan och efter matchen dock. Köer och liknande. Tillskillande från hemma i Kalmar haha. 



















22 september 23.04

Myskväll med Elin blev det efter jobbet. Gick direkt och handlade när jag slutat sen kom Elin lite senare och vi började laga mat. Fläskfilé fylld med vitlöksost och hemmagjord klyftpotatis, sallad och sås. Så sjukt gott en dag som denna. 

Kollade på en film och åt chips & godis. Precis så som en bakisdag ska vara. 

Imorgon är det jobb igen. 9.30-15.30. Bad om att få sluta lite tidigare för jag och Sara ska gå på fotboll. Göteborg mot AIK. Så sjukt häftigt. Fullsatt! 




22 september 11.23

Vilken kväll det var igår! 

Jag slutade kl 17.15 och åkte då direkt hem och duschade och gjorde mig iordning och åkte sedan till Elin och Viktor. Vi lagade middag och förfestade. Hade en riktigt rolig kväll. Vid 1-tiden så drog vi ut. Det blev en kväll på ecxet. En sådan sjukt bra och rolig kväll. 

Som vanligt inte lika roligt idag. Sovit 5 timmar. Kom hem kl 04.45. Känns som jag har sovit 2 timmar och då hade jag ändå sovmorgon idag och kunde sova till kl 10. Ska byta om nu och åka in till jobbet. Som tur var har vi bara öppet 4 h idag. Det får jag försöka stå ut med. 
Ikväll blir det soffan HELA kvällen framför tv:n 





20 september 20.26

Godkväll.

Fick jobba över en sväng ikväll för att fixa lite inför en kampanj på jobbet imorgon. Kom hem kl 19.45 och Orkade inte laga mat så beställde pizza online och tog den på hemkörning, haha lat. 

Men när kl börjar bli 19.30 på kvällarna så vill jag sitta i soffan och käka eller vara "färdigäten" orkar inte börjar laga mat då. Så nu sitter jag proppmätt och kollar på idol. Heja Georoge & Miriam!

Ska poppa popcorn senare och kolla på film. Imorgon är det jobb 11-17.15 och sen middag & utgång med Elin! 




20 september 09.34

Godmorgon! 

Sitter just nu på spårvagnen in till jobbet. Börjar 1 h tidigare än jag skulle ha gjort men det var lite saker som behövdes göra. Så visst, jag har just att att jag vill jobba. 

Fredag äntligen, även om jag jobbat både lördag & söndag så är det en viss "fredagskänsla" både på jobbet, bland kunderna och mina jobbarkompisar och även inom mig. 




19 september 20.11

Godkväll. 

Sitter i soffan och precis käkat pølse. Mums! Haha. När jag jobbar till kl 19.15 så orkar jag inte ställa mig och laga världens krångligaste middag.
Kollar nu på idol och ska senare kolla på "Vänner" och poppa popcorn. 

19 september 10.15




19 september 08.42

Godmorgon! 

Gick upp kl 07.10. MorgonPW och handling stod på schemat. Efter att ha varit borta några dagar så behövdes kylskåpet fyllas på lite. 

Ska nu hoppa in i duschen, äta frukost, göra mig iordning och sen är det dags för jobb. 11-19.15. 




18 september 21.06

Myskväll i soffan med choklad & "Crossroads"








18 september 18.28

Hallå. 

Då var jag tillbaka i min lägenhet på västkusten. Åkte vid kl 12 och kom fram hit till Göteborg kl 16. Väldigt smidigt. Direkttåg på 4 h. Åt frukost, kollade på film och sov en sväng och vips så var jag framme. 

Ligger nu och kollar på tv, gamla avsnitt av Master Chefs Australien. Ska laga mat om en stund. Blir tacos, mums! Hade tagit fram köttfärs och tänkte äta det i söndags men blev ju en spontantripp hem till Öland. Så den ska jag äta idag istället, mmmmm. Medans jag kollar på idol och sen film. Bra onsdag. 

Fick äntligen träffa min saknade kisse.




17 september 22.19

En resa till ett varmt just nu hade inte vart fel










17 september 20.33

Godkväll.

Sitter nu och kollar på idol med mamma och mommo. Precis proppat i mig tusen bitar fläskfilé, potatis och sås. 

Äter nu lite godis och ska boka biljett hem till Göteborg imorgon. Tillbaka till vardagen. 







17 september 13.08

Hallå!

Sitter framför min dator och håller på att ladda ner massa filmer. Har haft två underbara sovmorgonar dessa dagar jag har varit hemma. Gått upp kl 11 båda idag och igår. Så otroligt skönt att få sova ut och känna sig utvilad när man går upp. 

Ska boka biljett hem till Göteborg snart. Imorgon åker jag hem. Redan liksom? Känns som om jag precis kom hit. Ska in till stan sen och färga håret och klippa mig hos Tilda. Så skönt att få bort utväxten! Ikväll blir det middag här hemma med mamma, pappa & mommo. Grillat ❤ äntligen haha! Har saknat pappas grillat så mycket. 

16 september 21.40

Myskväll och matlagning med fina vänner! 




16 september 16.18

Hallå! 

Det var en intensiv dag igår haha. Efter jobbet så åkte jag hem och packade ihop lite saker och tog sen tåget hem till Kalmar. Ett väldigt impulsivt beslut haha. Men nu är jag hemma i alla fall. 

Åt lunch med mamma, pappa och mommo idag. Kinabuffé ❤ har verkligen saknat den haha. Mötte sedan upp Johanna och tog en fika och gick en sväng på stan. Ligger nu i soffan som förr haha och kollar på tv. Ska åka in till stan senare ikväll och träffa Sofie och Sebbe. Vi ska laga middag och kolla idol och film. Mysigt! Intensiva dagar nu när det är så många man vill träffa och mycket man vill göra. 






15 september 09.11

Söndagmorgon 




14 september 20.30

Älskar min nya bakgrundsbild ❤❤❤





14 september 18.16

Äntligen hemma i soffan!
Min fötter gör så fruktansvärt ont. En stressig lördag. Känns som jag har jobbat 26 h, inte bara 6. Då brukar det vara så mycket mer folk egentligen på lördagar. 

Ska laga något gott och käka och sen slappa och mysa hela kvällen. Gick förbi Konsum på vägen hem och köpte en påse med godis, lite lördagsmums. 





14 september 13.00

Underbara lördag! 

Jobb 11-17.30 sen mysssssss







13 september 22.03

Fotboll på Ullevi. Gais mot Vänamo





13 september 15.00





13 september 14.58

Hallå! 

Sitter i soffan och kollar på tv. Har precis käkat en sen lunch. Kom hem från jobbet för någon timme sedan.

Har hunnit med att göra lägenheten fredagsfin också. Har dammsugit, dammat , städat badrummet och köpt 
nya väldoftande blommar. 

Ska slappa hela em. och kolla på någon bra film. Sen ikväll träffa Lisa. 





12 september 22.20




12 september 22.20

Godkväll!

Kom precis hem ifrån stan. Har varit ute och käkat med Tilda! Hon är bara här över natten men några timmar hann vi ses i alla fall. 

Jobbat idag som vanligt. Men hade min första sovmorgon sen jag flyttade hit. Imorgon börjar jag tidigt igen. Skulle inte jobba egentligen men det behövdes, så ska hoppa in och jobba några timmar bara. Sen på kvällen ska jag träffa Lisa och förmodligen gå på fotboll. 

Älskar livet i Göteborg! 



11 september 09.52

Godmorgon! 

Sitter på jobbet nu och börjar om dryga 10 min. Skulle slutat vid 15.30 idag men slutar lite senare. Få jobba över en sväng. Helt okej! Jag behöver pengarna haha. 

Får sällskap av Sara ikväll också som bor hos mig några dagar nu. Mysigt! Ikväll ska vi beställa hem mat och kolla på film.  




10 september 18.12

I'am in heaven!  

Hittade en butik som säljer VS. 



10 september 18.11

Mysig lunch i solen med Sara! 

Nu sitter vi i soffan och kollar på fotbollen. Heja Zlatan! Mål efter 27 sek. Härligt haha. 



10 september 12.32

Hallå! 

Står och väntar på spårvagnen hem. Har precis varit och handlat. Lite gott & blandat. Skönt att vara ledig! 

Ska hem och göra mig iordning och sedan åka in till stan och träffa Sara. Vi ska käka lunch och sen åka hem till mig och kolla på fotboll och laga middag sen sover hon hos mig till på torsdag. Skönt med sällskap :) 

9 september 20.19



Trött middag. Men idol är på, ljusen är tända och jag myser under filten i alla fall. 

9 september 13.45

Alla underbart snygga bilder från i lördags. 















9 september 13.40

Hallå! 

Sitter på jobbet och har lunch just nu. Proppar i mig min kalla taco-köttfärs. Så otroligt gott. 

Har haft en KANON helg! Myste för mig själv i fredags ju, lagade god mat och kollade på fotboll. Gick och la mig i normal tid men kunde inte somna om när jag vaknade på lördagsmorgonen. Kl 7 vaknade jag pigg och utvilad. Så tänkte; här behöver jag inte ligga och dra. Så jag tog en PW i morgonsolen. Städade sedan min lägenhet ock åkte till Ica och handlade. Kl var då 10 när jag kom hem ifrån Ica. 
Mötte sedan upp Lisa i stan för att möta Tilli och Emma vid tåget. Vi tog en vända på stan och åt lunch i solen. På kvällen åkte vi hem till mig och lagade tacos och förfestade. Vi åkte sedan till ett par kompisar till Lisa och försatte förfesten där och på kvällen gick vi ut, på Park Lane var vi. Ett uteställe för 25 åringar men det var la gutt som man säger. Inte lika gutt att vakna i söndags, inte gutt att behöva jobba heller. Var mest trött så la mig i soffan så fort jag kom hem igår. Gick och la mig kl 21.15 igår haha. Det har inte hänt på länge, men väldigt skönt att få komma i fart med sömnen. 

Jobbar ikväll till kl 19.15 sen ska jag hem och käka och kolla på idol. Mys! Älskar att veta att det är något bra på tv på kvällen så man har något att se fram emot. Krypa upp i soffan under en filt, massa tända ljus och idol. En perfekt måndagskväll.   



6 september 20.50

Äntligen hemma i soffan!

Har precis ätit. Gick till Konsum efter jobbet och köpte mig en köttbit för lyxa till det denna fredagskväll. Plockade även ihop en godispåse som jag nu ska mumsa på och kolla på fotboll.

Saknar min familj & alla mina vänner där hemma såklart när. Firar nu en vecka i Göteborg.


6 september 15.25

Farligt i fikarummet denna fredag


6 september 09.15

Godmorgon!

Står utanför jobbet och väntar på min chef. Vi ska ha genomgång av dagrapporter. Sen är min upplänning slut. Även om jag redan kan det mesta så gör dom på ett annat sätt.

Jobb 9.15-19.15 idag. Lång dag. Men fredagar, lördagar och söndagar är denna butikens bästa dagar. Så ska bli kul att jobba, mycket att göra, mycket att sälja och många kunder att hjälpa :)

Ikväll ska jag ta det lugnt. Ska laga något gott att käka och kolla på fotboll. Sverige mot Irland. Ska njuta hela kvällen av att jag kan vara uppe länge, ledig imorgon! Skönt! Får även besök från Öland då :) nice!


5 september 14.18

Då var det påskrivet och klart! Ett förstahandskontrakt och en ny lägenhet!!! Flyttar den första november! Spännande och skönt att veta att den är min!!

Tog en sväng på stan efter att jag varit och skrivit på. Tog även en långfika med mig själv på Espresso House och gick även förbi Konsum på vägen hem för att köpa lite småsaker.

Kom precis hem och lutade mig nyss tillbaka i soffan. Ska ta det lugnt ett tag och sen gå och kolla gymkort. Älskar lediga dagar i Göteborg!


4 september 21.55

Hallu!

Ligger i soffan och kollar på OC. En slapp och skön eftermiddag. Slutade kl halv 4 idag. Tänkte ta en sväng på stan men ångrade mig, har inte så mycket pengar att röra mig denna månaden, så känns dumt att gå i affärer och kolla och hitta massa när jag inte kan shoppa, haha usch.

Imorgon är min första lediga dag sen jag kom hit till Göteborg. Ska in till stan och fixa lite sen ska jag kolla upp gymkort. Ligger ett gym 3 min ifrån lägenheten. NICE! 24/7 också, ett bra gym! Ska komma igång med träningen nu! Brukar säga det ganska så ofta... Tyvärr!


3 september 23.30

Godkväll!

Haft en riktigt mysig kväll med Lisa. Vi möttes upp efter att jag slutat jobbet och gick sedan och köpte pizza. Vi tyckte det var okej att fuska... Haha! Vi tryckte i oas varsin pizza så som om vi aldrig sätt mat innan, kollade på idol och kollade sedan på film. På världens bästa film t.o.m Burlesque. Åhh så bäst är den! Nu ligger vi och ska sova.

Klockan ringer tidigt för oss båda imorgon. Kl 7. Upp och duscha, käka frukost och vidare till jobbet. Måste vara på jobbet tidigare imorgon för att jag ska installera två nya datorer. Så jobb 9-15.30 sen ska jag träffa Sara som jag inte har sett på flera. Mysigt!

Ledig dag på torsdag! Nice! Den dagen kommer bli spännande om man säger så. Ett stort ögonblick i mitt liv haha!


3 september 08.55

Godmorgon!

Då var det dags för den andra jobbdagen på JOY i Göteborg. Den första dagen igår gick bra. Stod inte jätte så mycket ute i butiken utan var mycket bakom, skrev på papper, fick en stor rundvandring av butiken och lite allmän information om butiken.

Ska snart gå till spårvagnen. Jobbar 9.30 till 19.10. Långa dagar nu.
Fick även reda på att igår att jag kommer att jobba 30/h i veckan, en 75% tjänst. Såååå skönt! Var rädd att det skulle bli mindre och att det då skulle bli svårt att få ihop det. Så det var ett bra besked.

Ikväll kommer Lisa hit. Vi ska köpa med oss mat, kolla på film och mysa. Sen ska hon sova här. Skönt att inte vara ensam hela tiden, haha!


2 september 10.03

Såhär går det är man heter Sophie Högberg.. Var 50 minuter för tidigt till jobbet haha. Jag är en riktigt tidspessimist Som (tur) var ligger Espresso House granne med jobbet. Så sitter här nu och försöker få ordning på fjärilarna i magen.


2 september 09.15

Godmorgon!

Var uppe i ottan för att inte försova mig idag inte första jobbdagen. Men nejdå, min hjärna fungerar likadant här i Göteborg som den gjort hemma. Klockan skulle ringa vid 07.10 och jag vaknade vid 07.08. Så det var ingen fara med försovning.

Ska snart gå till spårvagnen för att åka in till jobbet. Åker in 1 hel timme innan jag börjar, bara för att se så att jag kommer rätt osv. haha! Spännande...

Jobbar till 15.30 sen kommer hon jag hyr lägenheten av hit och hämtar sina grejer. Sen ska hon visa mig alla gömda guldklimpar i Göteborg och sen ska hon bjuda mig på middag. Mysigt!
Helt ensam blir jag nog inte här i Göteborg haha!


1 september 19.32

HALLÅ!

Jag har varit lite off de senaste dagarna. Allt har gått i ett och det har varit mycket att göra men nu är jag äntligen färdig. Allt i lägenheten är klart och superfint! Tycker verkligen jättemycket om den! :D

Sitter nu och kollar på KFF. Ny stad men samma lag. Det är bara 2 min kvar. Ska kolla på en film sen efter matchen och ha lite söndagsmys. Första kvällen ensam i lägenheten. Men det ska gå bra haha.

Imorgon är det första dagen i den nya butiken. Mycket spännande. Men det är en lugn dag, jobbar 10.13-15.30. Kan vada skönt med en mjuk-start. Ska åka tidigt så jag har gott om tid att ta mig in med spårvagnen. På kvällen kommer min hyresvärd hit. Hon ska flytta på sina grejer sen ska hon bjuda mig på middag på kvällen. Trevligt :)


RSS 2.0