1 april 00.00

Godkväll. 

Äntligen är jag hemma i soffan efter en lång dag. Käkade en god frukost samtidigt som jag bläddrade i någon modetidningar. Bra start på dagen. 

Gick sedan och köpte fika och åkte till Anna. Vi satt på balkongen hela dagen och stekte i solen, fikade, lyssnade på musik och bara njöt. Oslagbart! 

Sen tog ser roliga slut framemot eftermiddagen och jag var tvungen att åka till jobbet. Kaos... Det var fotboll på Ullevi så fruktansvärt mycket folk. 

En lång dag men nu är jag äntligen hemma i soffan efter jobbet. Sitter nu i soffan och kollar på OTH. Ska snart sova. 



31 mars 11.11

Sovmorgon 💕




30 mars 13.37

En dag ensam i soffan 




30 mars 10.44

Godmorgon!

Nu är kl alltså kvart i 11. Tar ett tag innan man vänjer sig och har ställt om alla klockor i lägenheten till sommartid. 

Hade en helt underbar dag igår. Sov ut ordentligt och gjorde mig sedan iordning och åkte in till stan och köpte ett par nya ray ban, så oroligt snygga. Har har ögonen på dom i några veckor nu och igår slog jag till. Mötte sedan upp Lisa, Tilli, Emma och Matilda. Vi tog en lång sväng på stan och en mysig lunch i solen. Vilket otroligt väder det var igår, strålade sol och 15 grader. I vissa stunder var det för varmt med jacka.... I mars...

Jag åkte sedan hem hit och gjorde mig iordning för kvällen och åkte sedan till Lisa där alla var och sen åkte vi till Vasa och till Kajsa på förfest. Vi var där i några timmar och hade sååå kul. Eftersom det är lönehelg så åkte vi in till stan rätt tidigt för att vara säkra på att komma in på krogen och på Parl Lane. 
Vi dansade hela natten lång och hade så roligt. 

Nu har jag typ precis vaknat och ligger kvar i sängen. Ska gå upp om en stund och lägga mig i soffan haha... Ska förmodligen möta upp brudarna sen och käka frukost/lunch på stan. Mysigt :) värdet är helt underbart idag också! 




28 mars 16.30

Hallå! 

Är äntligen färdig med alla dagens måsten. 

✔ Jobbat
✔ Handlat
✔Köpt blommar 
✔ Hämtat ut mitt paket från HM Home
✔ Städat
✔ Gjort lägenheten helgfin

Nu sitter jag och njuter av solen och kollar på OTH. Ska förbereda middag om en stund och sen njuta av denna fredagskväll. 





26 mars 21.29

Godkväll.

Haft en jättemysig dag med Sara. Möttes upp i stan och tog en lång lunch och en ännu längre pratstund, så mysigt. Vi åkte sedan och handlade och åkte hem hit och åt massa god plockmat och kollade på film. 

Perfekt ledig dag. Imorgon är det jobb igen. Hoppas min mage överlever 




25 mars 17.38

Hallå.

Har varit en lugn dag. Bara varit hemma och tagit det lugnt och vilat upp magen. Har städat lägenheten, rensat och städat kylskåpet och handlat. Sitter nu i soffan och försöker få tillbaka min vanliga mage samtidigt som jag kollar på OTH. 

Ska laga middag om en stund, fiskpinnar, potatis och spenatsås och sen kolla på tv. Halv 8 hos mig, Top Modell och massa OTH. 




23 mars 21.28

Godkväll.

Äntligen ligger jag i soffan och med en ledig dag framför mig imorgon. 

Har jobbat mycket de senaste dagarna och det har resulterat i att jag mått lite dåligt. Kallsvettas och förmodligen fått någon form av magkatärr. Just nu känns det lite bättre och få se hur det är imorgon. Måste nog kolla upp detta....




22 mars 12.44

Riktigt bra och rolig kväll igår.

Amanda och Anton kom hit vid kl 7 och sen rullade folket in. Blev en lång kväll här hemma med massa dans, sång och dricka. Så kul haha och sen en snabb visit inne i stan och sen en tidig hemgång. 

Så därför vaknade jag rätt tidigt imorse och kunde inte somna om. Låg kvar en stund men gick sedan istället och handlade. 

Nu ligger jag i soffan och kollar på OTH. Ska laga lunch om en stund och den dags för jobb. Till kl 23 så denna lördag blir väldigt lugn.




21 mars 18.14

Godkväll. 

Lite halvt stressad just nu. Har precis slängt i mig maten typ. Sitter i morgonrock och ska börja sminka mig när som och sen fixa håret och om 45 min kommer folket hit. Ska gå ut med jobbet ikväll. Mycket trevligt :) 



20 mars 20.46

Bra avslutning på en bra dag.
Hemmagjord sorbet 




20 mars 17.31

Hallå! 

Skönt att sluta jobba kl 14 idag också. Åkte direkt hem till Lisa där hon väntade med lunchen färdig och klar, så söt. Vegetariskt åt vi. Jag är absolut inte vegetarian men det var väldigt gott faktiskt :) blev proppmätt i alla fall. 

Efteråt drack vi smoothie, käkade frukt och snackade skit typ haha. Mysig eftermiddag. 

Nu kom jag precis hem. Har köpt lite blommor till lägenheten och ska göra den helg-fin. 








19 mars 20.48

Mysig kväll framför tv:n 




19 mars 19.15

Godkväll. 

Tillbaka i Göteborg och i min lägenhet. Allt känns som vanligt nu. Fortfarande lite tomt, men det kommer det alltid att vara. Sååå familjekär.

Jobbade idag för första gången på 9 dagar. Haha allt var som vanligt där också och var ändå skönt att vara tillbaka och tjäna lite pengar igen. 

Håller nu på att laga middag. Eller laga och laga haha, ska värma upp en matlåda jag tog med mig hemifrån Öland innan jag åkte. Hemmagjord snitzel med potatismos och skysås, sååååå gott 😋 

 
Thailand 💕






18 mars 07.49

Godmorgon! 

Ligger i sängen tillsammans med min kisse och kan inte sova. Vaknade vid kl halv 7 och har legat och försökt att somna om sen dess. Men ska snart gå upp ändån nu.. 

Ska åka kl 9 för att hinna åka och köpa frukost först och sen går tåget kl 10 till Göteborg. Känns konstigt att åka hem igen. Har varit på Öland i drygt 1&1/2 vecka nu och det känns som om jag aldrig flyttat så känns sorgligt och tråkigt att åka tillbaka till Göteborg. Men ge mig några timmar, har packat upp, handlat och gått igenom all post så kommer allt kännas bra igen och som hemma... 






16 mars 17.37

Mysig dag på Öland med mamma och pappa. Fika på Gårdby café & lanthandel.








16 mars 17.36

Grym kväll ute igår!

Förfest hos Emmy, sen krögers och uteservering, fortsatte senare till Stars & Stripes, dansade hela natten lång och avslutade kvällen med en gyros tillsammans med Emmy. 




14 mars 19.12

Godkväll. 

Ligger just nu i soffan och myser framför brasan och kollar på innebandy på tv:n. 

Mormor är på besök och pappa håller på att grilla just nu. Så gott. Myskväll. 

Har idag ätit lunch med Sofie och Felicia inne i stan. Så kul att äntligen träffas. Finns både för- & nackdelar med att bo i Göteborg. Vi satt oss sedan i hamnen i solen och njöt och bara pratade. Mys:) love my girls. 

Så kvällen blir bara lugn. God mat & bra tv. Sen imorgon blir det uteservering med tjejerna och utgång på kvällen. 





13 mars 10.14

Godmorgon! 

Igår hade vi grillpremiär här hemma. Så otroligt gott. Kycklingspett med rostad potatis och ädelostsås. Så gott!!

Kom precis hem. Körde in pappa till jobbet så jag kan få ha bilen. Ska snart göra mig iordning och duscha för att åka in till stan med mamma och sen möta upp mormor för att äta lunch och gå på stan. Mysigt! 

Ikväll blir det AW och musikquiz på Harry med tjejerna. Så trevligt. 

En sådana himla bra & perfekt torsdag! Vädret är ju kanon idag också! 




11 mars 18.26

Myskväll :) 

Ligger i soffan framför brasan och kollar på Hells Kitchen. Vi ska snart hjälpas åt med middagen. Jag har beställt tacos hihi. 






11 mars 18.13

Godkväll.

Vilken underbar dag igen. Det har varit så varmt och skönt idag också. På gränsen för varmt med skinnjacka...

Träffade iallafall Carro och köpte med oss käk och satt oss i solen i hamnen och bara njöt. Så himla mysigt och skönt. 




10 mars 15.12




10 mars 10.53

Godmorgon! 

Vaknade för några timmar sedan men ligger fortfarande i sängen. Det är sjukt varmt i rummet och finns ingen rullgardin så fruktansvärt ljust också haha. 

Är som sagt äntligen hemma på Öland nu. Kom igår kl 6 till Kalmar station. Mamma & pappa hämtade mig så åkte vi hem till huset och käkade middag och hade en mysig söndagskväll.

Nu ligger jag som jag sa fortfarande i sängen och kollar på OTH. Ska snart åka in till stan och möta upp mamma och pappa och äta lunch. Så mysigt :) underbart väder ute. Runt 9-10 grader och solen skiner. Livet är på topp! 



8 mars 17.07

Hallå! 

Kom precis hem ifrån en mysig dag på stan med Jessie. Mötte upp henne vid centralen kl 11. Vi gick direkt till stan och började kolla i butiker. Vi tog även en mysig och lång lunch och tog igen allting. Så mysigt att träffas. 

Nu har jag precis packat klart inför resan hem imorgon. Ska lägga ner de sista grejerna imorgon precis innan jag åker. Ska laga en matlåda nu av det som finns kvar i kylen och sen åka till jobbet. 20-04. Gött! Sen hem direkt och sova och sova länge imorgon och gå upp klä på mig, göra mig iordning och sen åka till tåget. Äntligen! 💕 






7 mars 23.58

Godkväll! 

Istället för träning imorse så lyckade jag och Anna till det med att gå och käka hotellfrukost på Clarion Post hotell. Det finaste hotellet i Göteborg. Så otroligt god frukost. Vi tryckte i oss och vi gick sedan som två zoombies på stan. Haha orkade ingenting.. 

Sen skulle Anna börja jobba så jag åkte hem och gjorde lägenheten helg-fin. Dammsög, dammade, skrubbade hela diskhon, skrubbade toaletten och handfatet. Så nu skiner lägenheten och luktar så gott. 

Har som sagt haft Lisa här på besök ikväll. Så mysigt. Vi gick och köpte pizza och godis och parkerade oss sedan i soffan framför Let's Dance. En riktigt mysig kväll med min fina vän 💕 

Nu ligger jag i sängen somnar vilken minut som helst. Hörs imorgon! 💕 




6 mars 19.46

Godkväll.

Jag har varit ledig idag också. Skönt. Har legat i soffan hela dagen haha. Gick upp ur sängen kl 10 och la mig direkt i soffan och kollade på OTH. Somnade som vanligt någon timme och vaknade upp helt yrvaken och seg i huvudet. Vaknade sedan till och gjorde mig iordning för att möta upp Elin i stan. 
Vi gjorde några ärende vi både skulle göra och gick sedan och satt oss för att ta en fika. Blev en lång och mysig fika. 

Har nu precis kommit hem och har bytt om till myskläder och har tänt ljus i hela lägenheten och kollar på Top Modell Sverige. Ska ligga här hela kvällen.

Jag är även ledig imorgon också. Ska träna på morgonen och sen in till stan för att fixa en grej till som jag inte hann idag och på kvällen ska jag träffa Lisa. Blir en lugn hemmakväll med pizza, film och massa mys. 



5 mars 21.16

Nu jävla är resan bokad. Så sjukt underbart! Blir Mallorca en vecka med Anna i maj. 




5 mars 11.26

Godmorgon! 

Ledig idag 💕💕 




3 mars 22.05

Planerar lite inför våren 











3 mars 09.47

Godmorgon!

Är redan tillbaka på jobbet. Känns som jag precis gick här ifrån. 23.30 stämplade jag ut igår och inte i säng för ens kl 01. Så har inte sovit så många timmar som jag behöver. 

Idag jobbar jag 10-17. Sen tänker jag slänga mig i sängen det första jag gör när jag kommer hem. Tänker även stanna där ett bra tag... 


2 mars 11.05

Godmorgon!

Hade en riktigt skön sovmorgon. Vakande av mig själv kl halv 10. Låg då kvar i sängen en stund och läste lite. 

Nu kom jag precis ut ur duschen och myser i morgonrock i soffan framför OTH. Ska käka om en stund sen dags för jobb 15-23 sen är det äntligen slut på denna kvällsjobb-helgen. 




1 mars 14.28

Hallå. 

Vaknade imorse av att telefonen ringde. Jobbet. Ska börja tidigare. Skulle bara jobbat 19.30-23 men ska börja kl 16 istället. Så har precis käkat lite och ska snart göra mig iordning. 

Så blir en lugn lördag igen... Kommer nog sova direkt när jag kommer hem, kanske ett OTH-avsnitt sen sängen ;) 

Det är även redan 1 mars?! Vad tog februari vägen? Seriöst. Tiden går så sjukt snabbt. 1 vecka kvar tills jag åker hem till alla nära & kära i Kalmar & Öland ❤




RSS 2.0