30 september 10.09

Godmorgon. 

Gick upp för 30 min sen. Blev sent igår. Somnade kl halv 2. Så var trött nu när klockan ringde. Sitter och äter frukost, coco pops ❤ haha frukost for Champions. Så himla gott haha.

Ska snart byta om och bege mig till tandläkaren, igen... Ska till en ny som jag inte vet vart den ligger. Ska bli intressant... Ikväll jobbar jag 20-03




29 september 23.32

Godkväll. 

Sitter på spårvagnen. Äntligen på väg hem efter en lång och stressig dag. 

Gick upp kl 11. La mig i soffan och slappade framför Vänner. Gjorde mig sedan snabbt iordning för att gå till tandläkaren för att kolla mina framtänder som jag äntligen ska få fixade. Men det var lite pajas över hela grejen, tandläkaren visste knappt vad han pratade om så jag fattade ingenting. Dom tog iaf mått på mina tänder och skulle kolla färgen men dom kunde inte bestämma sig, så ingen passade. Så han sa att jag fick gå till en annan tandläkare i stan. Så jag fick skynda mig dit men halvvägs på väg dit så ringde dom och frågade om vi kunde ta det imorgon istället, jaha sa jag och fick vända och åka hem. Snabbt hem för att hinna käka. Sen var jag så fick skynda mig sen till jobbet. Match idag. IFK mor Djurgården. Så kö till dörren i dryga 2 timmar innan matchen och efter matchen. Så nu kan jag ärligen pusta ut. Vill bara hem och slänga mig i sängen.... 

Gissa vart jag ska imorgon igen? Tandläkaren.... 



28 september 21.13

Längtar hem till Öland, min kisse och familjen



 



28 september 19.41

Har en mysig kväll framför Vänner. Popcorn, tända ljus, gosiga strumpor och filt. Har inte fått mycket gjort idag. Har mest legat i soffan, lyckades ta mig ut på en liten promenad i höstvädret och har även diskat ifrån gårdagen. Mycket annat har det inte blivit gjort... 




28 september 14.38

Hallå. 

Hade en jättemysig och kul dag & kväll igår. Mötte upp tjejerna i stan och hade en trevlig dag på stan. Shoppade, åt lunch och köpte med oss färska räkor hem. Vi slappade här i lägenheten och gjorde oss iordning och åt sedan middag. Räkor och massa plock. Så himla gott. Vi fortsatte sedan med att förfesta och spelade massa olika öl-spel.

Vi tog sedan spårvagnen in till stan för utgång. Jätteroligt med vi var där så tidigt så blev en tidig hemgång. 










27 september 10.04

Godmorgon! 

Har en mysig morgon i soffan framför Vänner. En kopp varm choklad och solen skiner utanför fönstret och himlen är blå. En fin dag i slutet av september. Har precis hängt upp min tvätt. Hade bara 2 maskiner att tvätta så himla skönt. Har hunnit med att dammsuga och städa lägenheten också. Ska slappa resten av dagen och sen möta upp tjejerna i stan. Kommer bli en underbar dag! 




26 september 21.51

Godkväll. 

Sitter just nu på spårvagnen påväg hem ifrån jobbet. Varit lagom med folk. Det rullade på hela tiden men ändå inte kaos. Skönt att bara jobba några timmar och ha en liten stund kvar av kvällen hemma. Ska slå mig ner i soffan med tända ljus och choklad framför en bra film. Himla mysigt. 

Imorgon ska jag tvätta på morgonen sen träffa Alice & Elsa i stan för lite shopping och mys sen hem till mig för middag & drinkkväll följt av utgång. En perfekt lördag! 


Köpte fina rosor tidigare idag som pyntat upp tv-rummet.






26 september 11.16

Beroende av denna låten ha ha.... Allt jag lyssnar på nu. Videon kan ju dock diskuteras...




26 september 10.21

Godmorgon! 

Äntligen lite sovmorgon. Så himla skönt att vakna och titta på klockan och se att  jag kan sova i hela 2 timmar till. Vilken lyx. Men nu är jag vaken och sitter i soffan och dricker en hallon&banan smoothie och kollar på Vänner. Ska snart byta om till träningskläder och möta upp Sara i stan för ett träningspass. 30 min indoor med grymma Michelle. Längtat! 




25 september 20.5

Godkväll. 

Äntligen är jag hemma och pustar ut efter en lång dag. Kl ringde vid 06.20, snoozade en stund men tog sen krafter till att orka gå upp. 

Dagen på jobbet gick ändå relativt snabbt. 8-17 jobbade jag och sen skyndade jag mig till gymmet för ett 45 min indoorpass kl 18. Ett bra pass men med rockmusik. Usch, inte min grej.
Inte i vanliga fall och absolut inte när man tränar.... Så blev lite opepp på det och ville vara att passet skulle ta slut. Men det gick ändå okej. 

Nu sitter jag mätt i soffan och kollar på Vänner. Blev hemmagjordpizza ikväll. Tycker jag var värd det efter att ha kört 5 pass än så länge denna veckan. 

Just ikväll längtar jag hem till Öland, mamma & pappa lite extra mycket.




24 september 19.27

Godkväll. 

Precis efter mitt förra inlägg så landade min telefon på golvet och fick inte bara några sprickor utan den slog i så hårt att hela skärmen blev svart. Såg bara klockan och kunde inte göra något alls. Så när mitt alarm ringde imorse så kunde jag inte stänga av det!!!!!! Så den har ringt var 10e minut hela dagen. Haha asså herregud. Har hört hur jag fått sms och att det har ringt men har inte sett ifrån vem haha.. 

Har jobbat 8-17 så så fort jag slutade så sprang jag iväg för att få mobilen fixad. Nu kan jag äntligen använda den. 

Sitter i soffan och kollar på semifinalen av MasterChef USA. Väntar på att maten ska bli klar i ugnen. Ikväll blir det snitzel <3

23 september 18.13

Godkväll.

Haft en skön ledig dag. Vaknade kl 9. Kollade lite på mobilen och försökte vakna till men somnade med mobilen i handen... Ha ha ha. Sov till kl halv 12. 
Åt då frukost och mötte sedan upp Sara i stan för träning. Körde 30 min på crossen & sen styrka, armar och axlar. Kändes grymt bra! 

Har resten av dagen bara tagit det lugnt. Betalat räkningar, rensat telefonen, diskat osv. Nu ligger jag i soffan och fryser och kollar på Vänner. Ska snart laga middag. Kokt potatis med stekt torsk & spenatsås. Så himla gott. 



22 september 23.27
























22 september 10.31

Godmorgon! 

Klockan är mycket men fan vad trött jag var när klockan ringde vid halv 10... Kändes som om jag hade sovit i typ 2 timmar... Men jag lyckades ta mig upp.. 

Sitter och dricker en smoothie framför tv:n och ska snart gå till spårvagnen för att åka till gymmet. Ska köra ett indoor-pass 💪 

Idag jobbar jag 17-22. Ett himla skönt pass. 




21 september 19.07

Hallå! 

Vilken toppen helg jag har haft med mina fina tjejer ❤ underbart! God mat, drinkar, skratt, shopping, Liserberg. Har varit så himla mysigt men tiden gick som vanligt när man har roligt, alldeles för snabbt. 

Sitter nu hemma i soffan och kollar på nyheterna & sporten. Väntar på att potatisen ska koka klart. Falukorv med kokt potatis & senapsås. Mmmmm 

Här kommer helgen i bilder; 
























19 september 15.25

Hallå! 

Ibland är det rätt skönt att börja lite senare på dagen. Man hinnar mycket. Sov till kl 10, bytte om till träningskläder och åkte till gymmet för ett indoorpass med grymma Michelle. Älskar hennes pass och är alltid helt slutkörd efteråt. 

Har nu precis käkat lite, duschat och ska snart göra mig iordning för jobb. 17-23. Det är match kl 19. IFK Göteborg. Vi är rätt många som jobbar så det ska nog gå okej. 



18 september 19.31

Godkväll. 

Efter att jag idag fixat mina fransar så åkte jag snabbt hem och bytte om och mötte sedan upp Sara inne i stan. Vi tog en lunch i solen. Himla härligt. Man kunde sitta i linne. Solen värmde verkligen och det kändes som en dag i juli. Underbart! 

Blev inte så mycket sömn inatt. Var hemma vid 2tiden igår från festen med jobbet. Som för övrigt var jättetrevligt och roligt. Och så skulle jag ju upp tidigt idag för fransarna så sov typ 5 timmar. Det räcker inte för mig! Så när jag hem vid 3tiden idag så somnade jag i soffan direkt haha... Vaknade för 30 min sen. Haha. Var skönt att få sova ut lite. 

Nu är jag redo för att laga middag och kolla på idol. 




18 september 15.29

Äntligen fått mina fransar förlängda. Så himla nöjd. Känns verkligen jättebra. Lite ovant haha men trivs redan jättebra i det. Skönt att bara kunna gå upp på morgonen och slippa sminka sig. En sådan lyx. 




17 september 19.02

Godkväll. 

Det har varit en skön, lugn ledig dag. Vaknade kl 9 och kunde inte somna om. Så gick upp och kollade lite på tv pvh slappade. Bytte sedan om till träningskläder och gick till gymmet. 30 min löpning och sedan styrka efter det. Det gick bra :) var länge sedan jag körde själv. Har mest gått på pass men det gick bra.

Blev sedan stressig. Hem och duscha, laga mat och göra mig iordning. Kommer snart lite folk hit för att ta några drinkar och sen vidare på fest med en stor del av folket ifrån jobbet och sen ev. utgång. En bra kväll! 




16 september 20.16

Godkväll. 

Har en bra, mysig och lugn kväll i soffan efter en dag med jobb. Sitter nu och äter middag framför Idol. Bakad potatis med kyckling, curry & mangochutneyröra. Fina grejer! Tänkte lyxa till det lite just denna tisdag. Har inte många kvällar hemma denna veckan så..

När Idol är slut så är det fotboll. Champions Leauge's första omgång. Spännande. Önskade dock att jag hade viasat...


16 september 17.32




14 september 19.52

Godkväll. 

Haft en bra dag. Klockan ringde vid halv 9. Gick upp och klädde på mig och mötte upp Sara i stan för frukost. Himla gott. Vi satt där länge och smälte maten och begav oss sedan mot gymmet. Vi kände eget. Kondition, rodd, maskiner, cykling och styrketräning. Var kul att köra massa olika. 

Sitter nu hemma i soffan och kollar på Valvakan. Hoppas hoppas hoppas på det bästa! 💙💙💙💙




13 september 19.49

Godkväll. 

Hemma efter en bra dag. Timmarna gick snabbt på jobbet. Var kaos hela tiden. Miljontals gäster och kö till dörren hela tiden men det gjorde att tiden gick snabbt. 

Mötte som sagt upp Sara efteråt och gick för att rösta. Var också kaos haha. Skillnad från att rösta hemma på Öland och i storstan haha. Gud asså. Det var nr 650 typ när vi tog en nrlapp och vi hade nr 307 så det tog drygt 1&1/2 timme haha.. Men vi väntade, väntade och väntade lite till. Sen blev det äntligen vår tur. Efteråt tog vi en fika i kvällssolen. Himla mysigt.
 
Nu har jag precis kommit hem. Myser i soffan & kollar på Hells Kitchen.
Imorgon blir det träning & frukost på stan 😄

13 september 10.32

Godmorgon. 

Sitter nyduschad framför tv:n & Vänner och äter frukost. Knäckebröd med leverpastej och en hallon&banan smoothie. Snart dags för jobb men bara några timmar. Ett skönt kortpass. Skulle varit ledig denna helgen men erbjöd mig att jobba lite idag som sagt... 

Ska möta upp Sara sen efter jobbet och gå och rösta. Viktigt! Sen har jag äntligen en ledig kväll följt av en ledig dag. 



11 september 19.45

Godkväll.

Har nu två öppningar på jobbet i ryggen. Skönt att ja det gjort. Timmarna går snabbt på morgonen. Börjar vid kl 8 och vi öppnar vid kl 10 så dom två timmarna går snabbt på att preppa bara och sen är det lugnt med folk tills lunchen så dagarna när man öppnar rullar ändå på rätt bra... 

Men efter att klockan har ringt på 06.20 två dagar så är jag rätt trött nu. Ligger i soffan och kollar på MasterChef USA. Orkar inte laga mat så kväll blir det korv med bröd hahah. Lyxigt! 

Har några avsnitt av Paradise Hotell att ta igen. Blir att slappa i soffan ikväll och kolla på det. Imorgon börjar jag kl17. Himla skönt med sovmorgon. Blir ett träningspass innan jobbet också. Underbara fredag! 

10 september 21.04

Den 14-åriga lilla flickan kommer fram till mig när jag kollar på idol och ser Olliver. Haha pallar inte.... Sååååå söt 




10 september 18.37

Godkväll. 

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet. 8-17. Är inte van att gå upp tidigt så när klockan ringde vid 6.20 så ville jag inte tro att det var sant.... Hade ändå sovit 8 timmar men fruktansvärt trött ändå. 

En stor leverans på jobbet på morgonen och en massa hungriga gäster på lunchen. Men dagen rullade ändå på och klockan blev äntligen 17. Solen skiner nu och det är en fin kväll. Har dammsugit lägenheten och väntar nu på att MasterChef USA ska börja. 






9 september 20.14

Har en mysig höstkväll. 

Sitter under filten. Vardagsrummet är fyllt med tända ljus. Idol på tv:n. Har en allmänt mysig kväll inne medans höstmörkret kryper sig in. Även om hösten är känd som tråkig och mörk och sommaren är bäst så är detta mysigt ändå. Härliga kvällar framför en bra film med bra sällskap. 




9 september 14.28

Hallå. 

Dags att åka in till stan för några ärrenden och träffa Moa för en fika.




8 september 23.41

Godkväll. 

Haft en bra dag. Sovmorgon imorse. Hade tänkt att gå och träna men eftersom jag inte ens kan gå så kändes det sådär att träna... Kan inte ta mig ner ifrån trappor, kan inte sätta mig i soffan, ingenting. Kan inte böja på bena så måste gå med dom så rakt jag kan och då belastar jag knät och får ont där..... Hmmm härligt. 

Började jobba kl 17. Men bara ett skönt kort-pass. Mötte sen upp Sara för mat och fotboll på Olearys. God mat, bra sällskap men en tråkig match.

Sitter nu hemma i soffan och kollar på Vänner. Ska snart sova. Ledig imorgon. Ska se hur träningsvärken känns imorgon om det blir träning eller inte... 




8 september 12.20

Behöver det här just nu. 

Sol, bad, vita sandstränder, blå himmel,  färgglada drinkar, god mat, inga måsten



























 

7 september 19.07

Helt underbart! 
Nu är jag fruktansvärt mätt






7 september 17.54

Ja nu lever man... Asså jag kan inte gå. Det var det värsta på länge. Men eftersom man är ny så blir det ju extra jobbigt. Att hänga med i övningarna, man tränar nya muskler och kordinationen. Men det gick ändå bra. Men när jag går så ser ut som en gammal tant, som jag var bajsat på mig eller som jag har en protest. Usch. Jobbig känsla men ändå skönt. Det betyder att det tog och att man har gjort en bra träning. Vill inte tänka på hur det kommer att kännas imorgon...... 

Är nu med gott samvete redo för en mysig kväll hemma. På meny till middag så serveras hemmagjorda pannbiffar med potatismos & gräddsås. Heaven. Sen mysa framför tv:n med lite choklad & gott. 






7 september 14.29

Godmorgon. 

Somnade vid kl halv 6 imorse. Sen vaknade jag tusen gånger hela morgonen. Men lyckades somna om och sov till kl halv 2. 8 timmars sömn, himla skönt. Var rätt lugnt på jobbet. Lagom med mycket människor men tiden gick ändå snabbt. 

Sitter nu och äter frukost? och kollar på Vänner. Ska byta om till träningskläder snart och sen möta Sara i stan kl halv 4 för ett bodypump på 55 min. Phuuuu! 




6 september 16.51

Godmorgon! 

Blev en sen natt igår eller en tidig morgon... Somnade runt kl 6. Gick upp kl 12 sen har jag bara slappat i soffan och kollat på Vänner. Ligger fortfarande kvar och ska laga lite käk snart. Sen samma jobbtid som igår, 21-05. 

Är äntligen ledig på söndag. Ska sova ut och sen träna med Sara inne i stan. Bodypump. 

5 september 14.52

Inspiration 
































5 september 13.52

Hallå. 

Då var alla dagens måsten slut. Städade på morgonen. Dammsög och dammade. Åkte sedan in till Kungsgatan och körde ett indoorpass. Riktigt bra pass. Hon hade lagt in lite box i passet också. Grymt var det. Hon berättade att det var minst 2 st under detta pass som brukade spy. Haha jag var nära på att bli en av dom... På vägen hem från gymmet så gick jag och handlade. 
Så nu behöver jag inte lyfta ett finger för ens det är dags för jobb kl 21. Till 05... 

Slappar nu i soffan med lite kvarg och bär med Vänner på tv:n. 




4 september 21.11

Just nu; "vill ha" 






4 september 20.35

Åh vad jag älskar Gossip Girl. 

Har alltid hört och vetat om seriern men aldrig riktigt kännt för att kolla på den. Men för drygt 1 år sedan, när jag sett OTH, OC och SATC alldeles för mycket så ville jag testa på en ny. Asså jag är såååå kär. Vilken grym serien haha! Har ikväll sett klart det sista avsnittet av det sista säsongen. Vill inte att den ska vara slut haha. 




4 september 17.18








4 september 12.47

Hallå! 

Haft en bra morgon. Sovmorgon & utvilad vaknade jag kl 10 och gjorde mig iordning för att gå till tandläkaren. Det gick bra. Inga hål och äntligen en bokad tid för att fixa mina framtänder. På tiden att det blir gjort och jag får porslintänder. Är dock lite nervös... 

Gick sedan till Konsum efteråt och köpte nybakad frallor. Åt ingen frukost innan jag gick så var så himla hungrig när jag log i tandläkarstolen, magen kurrade. Så jag unnade mig en god fralla och en nybakad bulle. Sitter nu i soffan och njuter av bullen & ett glas mjölk och kollar på Hells Kitchen. 




3 september 20.14

Bra kväll. 

Maten står på sprisen. Ljusen är tända och Idol har precis börjat. Håller även på att plugga lite inför utbildningen mot högre kliv upp på stegen på jobbet. Det känns bra :) mycket att ta in men känns ändå okej och att jag löser detta!!! 

Är ledig imorgon. Ska först till tandläkaren och sen har jag bokat tvättid. Sådant som är tråkigt men måste göras. Sen på kvällen blir det fotboll och tacos 👌

2 september 17.12







3 september 17.05

Sommar i Göteborg igen. 

Solen skiner, himlen är blåa och alla är glada för att få njuta av solens varma strålar. 




2 september 12.43

Äntligen har mitt paket ifrån HM kommit. 5 dagar försent. Bättre än aldrig.... Så nu är hall-byrån äntligen färdig. 




1 september 11.44

Jobbigt att inte veta vad man vill...














RSS 2.0