31 oktober 22.32

Vilken mysig kväll med mamma & pappa. Nu ligger jag i sängen på hotellet och ska sova. Imorgon blir det först hotellfrukost sen besiktning av min nya lägenheten och sen börjar så smått att flytta över allt och sen måste jag jobba... Typsikt men aja. Har hela natten, hela lördag & söndag att flytta och göra iordning så vi ska nog få iordning på detta :)




30 oktober 13.40

Jobb jobb jobb 9.30-19.15

Har en mysig kväll att se framemot i alla fall. Ska hem till Anna & Elin på filmkväll och middag. Så mysigt :) & imorgon kommer mamma & pappa ❤❤❤






29 oktober 20.47
























29 oktober 15.14

Hallå! 

Sitter på jobbet och har en liten rast nu just. Fryser för jag också. Kallt... Dumma väder. Stormen drog inte in så mycket och hårt över Göteborg som alla trodde så det var rätt skönt. Visst blåste det och regnade men ingen orkan-varning precis. 

Vill förresten hem och sova. Så trött... Dumma jobb. Ska hem och tända massa ljus, sätta på mig myskläder och kolla på någon bra film. Lär nog bli en och en annan kock varm choklad också. Så gott!

Mamma & pappa kommer snart hit ❤ så mysigt! Längtar! Dom kommer på torsdag & på fredag går flyttlasset. Wiiiii!




28 oktober 17.35

Stormen är nu här... Usch. 
Många spårvagnen var inställda så fick ta bussen ifrån Ica. Bussen var proppfull... Man stod som packade sillar och när jag och många fler ska hoppa av vid hållplatsen så kör chauffören förbi? Alla i hela bussen bara skriker men han kör vidare. Det är en bra bit till nästa hållplats så där ifrån fick jag gå.. I blåsten och i spöregn med 2 tunga matkassar och handväska. Yesssss! 

Är äntligen hemma nu i alla fall. Myser och kurar ihop mig under en filt framför tv:n. Ska laga mat om en stund och kolla på film. Hösten är mysig ändån, men inte storm tack...




28 oktober 08.00






28 oktober 07.54

Då var det måndag igen som sagt... 
Ligger i sängen och vill inte gå upp. Trodde jag jobbar 9.45-19.15 idag men slutade vid 15.30 tydligen! Åh så skönt :)  få se vad jag hittar på då under min lediga eftermiddag. 

Lägenheten är in princip tom nu i alla fall. Sängen & tv:n som är kvar ungefär. Men det är snart dags. Bara 3 nätter kvar!!!


28 oktober 07.51

Godmorgon. 

Då var det måndag igen. Haft en grym helg! Utgång & massa galenskap på lördagen med Anna och igår lagade jag, Elin & Anna middag och kollade på film. Hemmagjorda hamburgare. Så gott. 






25 oktober 08.14

Godmorgon! 

Äntligen fredag! Så skönt! Har lite sovmorgon idag. Jobbar 11-19.15. Men ska först in till stan och kolla lite. Var så länge sedan jag shoppade haha. 
Ikväll ska jag hem till Elin & Anna. Vi ska laga middag, hemmagjordpizza och kolla på idol. Mysigt :) 

Tidigt imorgon kommer hon jag hyr längesen av och ska tömma lägenheten på hennes grejer, och jag flyttar ju inte för ens nästa torsdag. Så det blir 5 dagar utan några grejer... Haha! Sängen & tv:n blir kvar. Hoppas dom dagarna går fort!!! 




23 oktober 18.32




23 oktober 16.02

Höst 





23 oktober 11.04

Kan man va tröttare än vad jag är just nu? Kl ringde vid halv 7.... låg kvar ett tag och gick sedan upp mot min vilja. Började kl 9 idag pga sjukdom men jobbar bara till kl 15.30 så har halva em. och kvällen kvar. Så skönt! Känner att jag ska hem och lägga mig i soffan under en filt och somna framför en film sen, livet! ❤ Älskar att somna i soffan. 

Lill-lördag som det är så ska jag passa på att laga något extra gott. Har tagit från en kyckling från frysen som tinas. Få se vad det blir till. Förmodligen någon god sås och potatisgratäng. Lyx i vardagen! ❤ 


22 oktober 19.22

Godkväll. 

Sitter just nu på spårvagnen på väg hem ifrån jobbet. Vissa dagar tror man fan att klockan aldrig ska bli 7 och stängning... 

Har en sådan huvudvärk så ska hem och lägga mig i soffan. Måste väll laga mat först dock. Sen kolla på CL och sen vänner. Måste börja tidigare imorgon också så tidigt i säng. 




21 oktober 21.07

Godkväll. 

Har haft en jättemysig dag med Elin. Vi strosade runt på Ikea och kikade inför våra flyttar. Fikade också och var även på Lager 157 och kollade lite. Blev mycket kollande eftersom vi båda är panka såhär några dagar innan lön, haha. 

Har nu precis kollat på KFF mot Djurgården. Gick sådär va... Åt spenatsoppa med ägg samtidigt ❤ så gott! Har även hunnit med att göra matlådor till i veckan. 



21 oktober 10.06

När man hör regnet smattra mot rutan så är det inte så konstigt att tankarna far iväg... 



















21 oktober 09.59

Godmorgon! 

Varför kan man inte sova länge när man får?! Jag vaknade kl halv 9 och kunde inte somna om. Antar att jag var utvilad, så alltid något.. Har legat och spelat spel på mobilen och kollat på finalen av Kockarnas Kamp som jag inte såg förra veckan. Så lite tid har jag nog allt dödat. 

Ska gå upp snart och käka frukost. Ska träffa Elin senare idag och åka ut till Ikea, MIO osv. Vi var båda lediga och kände att det är inte så kul att sitta inne en hel dag. Är lite tråkigt väder ute också så bättre att hitta på något. 



20 oktober 22.01

Inspiration. 














20 oktober 19.57

Godkväll.

Sitter i soffan och äter B&J och väntar på premiären av Solsidan. Äntligen! :) 

Det gick bra på jobbet. Dom 4 h går snabbt. Mycket att göra och förbereda inför nästa vecka. Var hemma kl halv 5. Somnade en sväng i soffan och gjorde sedan middag. Värmde upp mammas lassange ❤ mums! 




20 oktober 10.50

Dags för söndagsjobb










19 oktober 15.54

Vilken mysig kväll igår! 

Amanda kom hit runt 6-tiden igår. Vi drack skumpa, åt lite snacks och pratade. Vi gjorde oss sedan iordning för kvällen. Vi hade bokat bord på en mysig restaurang på Avenyn. Åt sååå god mat. Oxfilé, fläskfilé & kyckling på spett med klyftpotatis och sås. Det var bland det bästa jag har ätit på länge. 
Vi satt där ett bra tag, drack vin och pratade om allt som hänt. Både var så trötta haha så vi åkte hem runt halv 12 och kollade på en film. 

Imorse åt vi frukost på stan. En av Göteborgs bästa & godaste frukostbuffé. Efter det så gjorde vi stan. Vi fick med oss några påsar båda två. Kollar nu reprisen på Idol och tar det lugnt i soffan. Kvällen blir lugn. Någon bra film på tv och hämtmat. 








18 oktober 15,47







18 oktober 13.50

Tar det nu lugnt i soffan framför tv:n. Få se om jag åker in till stan en sväng senare, om jag orkar. 

Amanda kommer kl 6 hihi längtar! Så har några timmars tills dess att döda...




18 oktober 13.49

Hallå! 

Vilken god frukost jag åt med jobbet imorse. Var lite segt att gå upp när kl ringde på min lediga dag men det var det helt klart värt. Vi satt där i någon timme och hade det trevligt. Sen gick resten och jobbade och jag åkte och handlade. Har även hunnit att tvättat några maskiner idag och städat hela lägenheten från topp till tå. Så nu skiner den och luktar såå nystädat & fräscht. 




17 oktober 22.31

Godkväll.

Sitter och väntar på spårvagnen hem. 10 minuters lååångt att vänta i Göteborg, haha. Har varit på AW och käkat middag med Elin, Anna, Lisa & Amanda. Så trevligt och mysigt. Men alla har vi jobbat och är trötta så blev en rätt så tidig kväll. 

Imorgon är jag ledig. Så skönt! Ska äta frukost med jobbet först, sen åka och handla, sen har jag tvättid, ska städa lägenhet och kl halv 6 kommer Amanda. Så kul 😄 har inte träffat henne på 2 år ungefär. Så ska gå ut och käka och ha det mysigt & trevligt och på lördag blir det stan och ev. utgång på kvällen.. 

Love my life!!! 




16 oktober 10.24




16 oktober 09.28

Godmorgon!

Sovmorgon idag! Så skönt! Har sovit typ 11 h men jag är fortfarande trött när jag vaknar? Orkar inte... 

Jobb 12.30-19.15 idag i alla fall. Sen ska jag inte göra något speciellt alls. Hem och laga middag & kollar på Vänner. Så som mina kvällar ser ut nu för tiden. Jobba till 19, komma hem vid 19.30. Laga middag, äta framför tv:n. Kolla på Vänner och sen blir jag trött framåt 22 och då går jag och lägger mig för att gå upp 07.30 nästa dag. Yeah! 



15 oktober 19.11






15 oktober 13.57

Hittade lite gamla balbilder 








15 oktober 13.37

Goddag! 

Sitter på jobbet och trycker i mig min lunch, kroppkakor. Så hungrig!!! Idag är ingen ledig dag utan idag knegar man på. 9-19.15 Hinner precis hem innan fotbollen börjar. NICE! 

Onsdag; jobb 12.13-19.15
Torsdag; jobb 10-15.30 sen middag & AW på stan
Fredag; besök över helgen ifrån Jönköping
Lördag; shopping & mys på stan
Söndag; jobb 11.30-16.15




14 oktober 19.23






14 oktober 17.26

Hallå! 

Kom precis hem ifrån stan. Käkade lunch med Lisa och gick lite på stan efteråt. Mötte sen upp Elin & Anna och tog en jättelång mysig fika. Vi satt i timmar och bara pratade och tog det lugnt. Bra ledig måndag! 

Nu har jag lagat matlåda tills imorgon och satt mig precis i soffan framför Vänner. Ska laga middag om en stund. Lax, potatis & sås. Mums! 




13 oktober 17.22

Ligger och slappar framför tv:n. Så skönt! Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Det gick bra. Lite småsegt och var lite trött ett tag men jobbade bara 4 timmar. Är ledig imorgon så skönt! Ska njuta hela kvällen och bara ta det lugnt. Laga hamburgare och kolla på film. 



13 oktober 17.21






Frukost på stan med mamma & pappa ❤




13 oktober 08.39

Godmorgon! 

Så trött jag är... Det blev en heldag igår. Vi gick upp tidigt och åkte för att kolla på möbler. Ikea, EM, MIO. Allt var vi på. Men vi hittade dom stora grejerna och jag är så nöjd :D vi gick lite på stan efter, tog en lunch i solen och jag hittade lite saker till lägenheten och lite annat smått och gott. Vi åkte sedan hem hit och jag gjorde mig iordning för att gå ut. Åkte bort till Elin & Anna på förfest. Sara kom också och killarna kom ett ett tag. En riktigt bra kväll... 

Just nu ligger jag i sängen och ska gå upp... Vi ska äta frukost på stan jag, mamma & pappa. Sen ska jag jobba ?!?!?! Och dom ska åka hem. Men ack, en sådan bra helg! 





11 oktober 22.50

Vilken kväll! 

Sitter helt uppstirrad i soffan efter Sveriges vändning. Ligger under, reduserar och går sen upp till ledning. Så häftigt! 

Vilken mysig kväll vi har haft annars. Ätit massa god plockmat och myst framför tv:n. Äntligen är dom här ❤ 




11 oktober 13.41

Vi fortsätter att fira dom fantastiska siffrorna från VIP:en.




11 oktober 08.46

Godmorgon!

Vaknade precis för 20 min sedan och var utvilad! Så skönt! Kl ringer inte för ens om 15 min så har lite tid på mig att vakna till och ligga och dra mig i sängen. Skönt:) 

Jobb 11-17 idag bara. Känns också skönt med tanke på min förskylning... Mamma & pappa kommer idag också ❤ kl 6. Då ska vi gå till Saluhallen och handla lite räkor, lax och grejer, sen åka till Ica och handla resten. Blir lite plockmat ikväll. Räkor, ost&kex, revben, potatissallad, lax, vindruvor och massa annat gott. Längtar!!! 




10 oktober 20.29

Myskväll 





10 oktober 13.30

Hallå. 

Idag är förkylningen värre... Är sjukt täppt i näsan så jag kan inte snyta ut det så allt snor åker upp i huvudet ocj jag får huvudvärk. #lovelife .... 
Trycker i mig nässpray & halstabletter. Dryga 5 timmar kvar på jobbet. WHO! Det går framåt. Imorgon jobbar jag bara halv-dag sen kommer mamma & pappa över helgen. ❤




9 oktober 19.36

Godkväll. 

Sitter och har magen full av våfflor. Proppmätt. Jag och Anna har vräkt i oss och nu kollar vi på film. Burlesque ❤ vi har haft en mysig dag på stan. Tog det lugnt och strosade runt. Gick på museum också, haha. 

Imorgon är det jobb igen. 10-19. Känns sådär.. Har blivit sjuk. Näsan rinner och har ont i halsen och hela dagen på stan sååå varm. Så fort vi kom in i en butik så började jag att kallsvettes och ville sätta mig ner hela tiden. Blev varm och svettig. Orkar inte bli sjuk.... 




9 oktober 12.06

Godmorgon, ungefär... 

Vaknade för ett tag sedan. Tog en PW och gick och handlade. Sitter nu och äter frukost och kollar på Vänner. Ska träffa Anna senare och gå på stan. Mysigt! 




8 oktober 15.28

Goddag. 

Sitter och har en väldigt sen lunch. Börjar jobba kl 11. Men sen vid halv 12 ringer butiken ute i Partille och behöver folk så jag hann knappt börja jobba innan det var dags att åka. Lyckades komma på rätt buss och hamnade rätt ute på köpcentrumet Allum. 
Kom precis tillbaka där ifrån nu och slänger i mig lite mat. Ska ut och jobba strax. 

Ikväll ska jag träffa Elin & Anna. Myskväll som vanligt. Laga middag & film. Imorgon är jag ledig! Ska spendera min lediga dag på stan med Anna och strosa runt lite och sen på kvällen också. 




7 oktober 19.59

Godkväll. 

Har precis käkat färdigt. Ikväll serverades det curry&kyckling - gryta med ris här hemma hos Sophie. Mycket gott. Proppmätt som vanligt.. Kollar nu på Halv 8 hos mig och sen är det Dessertmästerna. Bra tv-dag! 

Har tagit det lugnt heeeeela dagen. Blev rastlös ett tag men gick en PW och kollade sedan på möbler på nätet inför flytten till min egna lägenhet om 25 dagar!!! Spännande. Har även lagat matlådor också, allt för att fördriva tiden. Haha... 

Imorgon är det jobb 11-19 sen mys och middag med Elin & Anna. Love. 

7 oktober 15.16

Goddag. 

Jag är ledig idag också. Har städat lägenheten och ligger nu och kollar på film. Mulan! ❤ Världens bästa tecknade film. Blir lugnt resten av dagen också. Få se om jag kanske träffar Elin & Anna senare.




7 oktober 15.14

Hallå. 

Åt världens godaste frukost igår med Lisa & Tilli. Perfekt sådär dagen efter utgång. Vi lufsade runt på stan och tog det lugnt. Tilli tog sedan tåget hem och jag åkte hem hit. Tog det lugnt hela kvällen. Lagade fläsk, löksås och potatis och kollade på film. 




6 oktober 10.58

Godmorgon! 

Ligger död i sängen. Vaknade precis.. Brukar aldrig sova såhär länge utan att inte vakna några gånger innan. Men skönt att få sova ut. Blev en hård kväll igår. 

Jobbade till kl 14 sen åkte jag hem och tog det lugnt och gjorde mig iordning osv. Åkte sedan till Lisa & Tilli. Vi drack och tog det lugnt. Sen kom resten av tjejerna och vi förfestade lite mer intensivt. Kl 9 drog vi till inflyttningsfesten vi var bjuda på. Runt 40 pers i en 2:an på 40 k ungefär, haha. Men så roligt! Vi stod sedan allihopa på gästlistan på Push. En riktigt rolig kväll. Grymt! Jag och Elin avslutade kvällen med att käka donken ❤ 










4 oktober 13.06

Nu är hösten här. 
Men okej för mig. Bara solen skiner. Det var varit så fint väder här i Göteborg i 2 veckor ungefär. Luften är skön att andas och solen skiner. 

Äter min matlåda och ska snart ut och jobba igen. Mycket idag.. Är inte riktigt på topp idag, lite småseg som sagt men det funkar. Ska träffa Lisa och Tilli ikväll. Käka tacos och kolla på Idol.
Älskar mitt liv i Göteborg. 




4 oktober 08.53

Godmorgon. 

Vad hände igår? Helt plötsligt när vi sitter och kollar på film så blir vi sugna på lite vin. Så jag packar ihop mina saker och vi drar iväg fort som fan till Elin & Anna. Vi gör oss iordning och häller upp varsint vinglas sen kommer en kompis till Elin och hans 2 kompisar så blev det helt plötsligt lite torsdagsmingel. 

Kl halv 4 gick vi 3 och la oss. Så jag har sovit 4 h ungefär. Lagom trött är jag. Sitter och försöker pilla i mig en macka. Ska åka och jobba!! Whooo! Så sjukt nice verkligen. 9.45-19.15. Kul. Skulle göra mycket för att få sova.. 

Ska verkligen bara ta det lugnt ikväll och lägga mig i soffan och kolla på idol så fort jag kommer hem ifrån jobbet. 




3 oktober 20.12

Godkväll.  

Sitter i soffan tillsammans med Elin och kollar på Kockarna Kamp. Vi har precis käkat middag. Falukorv, potatismos och senapsås. Så otroligt gott blev det. 

Vi väntar nu på att äppelpajen ska bli färdig i ugnen. Så gott. Vilken myskväll. Massa tända ljus och film sen. 




3 oktober 09.20

Godmorgon. 

Dags för jobb. 





2 oktober 18.26

Hallå. 

Sitter just nu hos Anna och Elin och kollar på tv medans Anna städar lite och Elin jobbar. 

Har en jättemysig dag på stan. Vi gick och fikade på vårt nya favvofik. Vi satt där länge och bara mös och tog det lugnt. Elin var sedan tvungen att åka och jobba och jag och Anna tog en sväng på stan. Mysigt! 

Ikväll ska vi äta Kinamat och kolla på film. Älskar att vi alla är nu samlade. 





2 oktober 11.25

Goddag. 

Varför är det så att när man kan sova hur länge man vill så går det inte..?! Vaknde kl 8 idag och var klarvaken. Låg kvar en stund i sängen och vände och vred men det var bara så frustrerande så jag gick upp, tog på mig joggningskorna och gick ut en sväng i det fina höstvädret. Solen har skinit i 2 veckor nu ungefär. 

Gick en sväng runt kvarteret och gick sedan och handlade på Konsum. Möttes inne på Konsum av en gudomlig doft. Nybakade bullar. Kunde inte stå emot.. Har nu precis käkat frukost pci ska nu hugga in på min bulle och ett glas mjölk. Ska hoppa in i duschen efter och göra mig iordning. Ska träffa Anna på stan och mysa. Sen ikväll blir det middag. 




1 oktober 13.41

Goddag! 

Så mycket till sovmorgon vet jag inte om det blev.. Kunde sova ut en stund i alla fall men sen ringde min chef och väckte mig och frågade om jag kunde komma in tidigare. Så blev en stressig morgon. 

Sitter nu och har lunch och äter min mickro-paj... Väntar på mammas alla matlådor ❤ 

Vi har fått in nya smycken på jobbet som vi fick testa. Blev kär i detta. 




RSS 2.0