30 juni 22.38

Godkväll. 

Kom precis hem ifrån Liseberg. Har varit och käkat med Elin och kollat på Lotta på Liseberg. Så himla mysigt.

Skulle ha varit skitväder idag men när det blev precis tvärtom så blev det lite impuls. Så jag duschade snabbt som fan och skyndade mig bort till Elin och sen gick vi mot Liseberg. Vi lyckades art få det sista bordet på restaurangen, utomhus och jättebra platser så man såg scenen. Vi åt grillbuffé och drack cider & öl. En helt perfekt måndag. 

Vi spelade även men ingen av oss hade turen med sig idag så inför vinst och inget godis. Elin ville åka lite också men jag är ju så rädd för sådant så vågar inte haha....

Sitter nu i soffan och småkollar på fotbollen. Börjar inte jobba för ens kl 18 imorgon. Himla skönt med sovmorgon och dagen ledig. 







29 juni 20.13

Godkväll.

Var jobbigt när kl ringde tidigt imorse. Det kändes att jag har vänt på dygnet och även att jag inte har ställt kl på typ 2 veckor. Men gick upp iaf, käkade frukost, duschade och åkte till jobbet. Kaos.... Fotboll, damallsvenskan och något lopp inne i stan och även en handbollscup som startar imorgon så massa barnfamiljer och spelare.

Kom nästan precis hem. Fick jobba över eftersom det var såååå mycket folk och det tog aldrig slut. Så nu är äntligen denna jobbvecka slut. Har varken lust eller ork att laga mat så sitter nu och väntar på pizza på hemkörning haha... 



28 juni 18.00

Fick mms ifrån mamma. Världens grymmaste pappa springer malkars halvmara idag. Önskar jag kunde vara hemma och kolla 




28 juni 17.59

Hallå! 

Har inte lyckats vända tillbaka dygnet än. Kom hem ifrån jobbet kl halv 1 igår och kunde inte sova så satt uppe och kollade på någon dålig film. 

Vaknade inte för ens kl 11 och gick då och handlade i regnet. Köpte med mig frallor och åt en god helg-frukost framför SATC. Somnade runt kl 2 igen och vaknade vid kl 5. Nu är jag fortfarande nyvaken & trött. 

Måste dammsuga lägenheten & ta fram och tina en kyckling inför kvällens middag. Orkar ingenting.....



27 juni 13.20

Godmorgon! 

Har typ precis klivit upp ur sängen och det är snart dags för jobb igen, 16-00




26 juni 19.18

Hallå. 

Lagom trött är jag. Kom hem vid kl halv 5 igår efter att ha behövt jobba över. Kunde inte sova på än gång för dom bygger om spårvagnsspåren som var tvungen att hoppa av några hållplatser innan min så det blev en lång promenad och då blev man ju inte alls pigg... 

Sov sen till kl halv 1 imorse och la mig då i soffan och kollade på SATC men slocknade efter några minuter och vaknade vid kl 4. Men jag är fortfarande trött och nyvaken. Har nyss käkat och ska åka till jobbet nu. TAGGA 20-05



25 juni 16.44

Då var man tillbaka på västkusten och semestern var slut innan den ens hann börja, typ... 

Känns sådär men man kommer in det rätt fort. Jag har redan hunnit att handla och packa upp så det känns okey. 

Ska koka någon korv snart och sen åka och jobba. 20-04. Nice!! 




15.36

Tisdag; 

- sovmorgon
- lunch med m&p
- några ärenden på stan 
- handla 
- sola 

Bra dag! Ikväll blir det mys hemma med familjen sista kvällen innan jag åker hem till Göteborg imorgon. Blir fotboll på tv:n och grillat. 




23 juni 10.03

Godmorgon!! 

Har precis varit upp i mitt svettiga och varma gamla rum. Usch... Hatar att det alltid är så varmt när man ska sova på sommaren..

Igår var en bra dag. Skjutsade Mommo på morgonen och sen mötte jag upp Tilda, Carro & Anna för lunch på Ming. Så himla gott med Kinamat och så länge sedan också. Sen gick vi lite på stan och kollade men i Kalmar är man färdig rätt snabbt så vi satt oss och tog en fika och kollade på folk. Sa sedan hejdå till varandra och jag åkte för att träffa Sofie och Felicia. Vi lagade tacos och hade en myskväll.

Imorgon åker jag hem. Tycker det känns jobbigt. Även om jag trivs i Göteborg så är detta alltid hemma. Familjen, släkten och alla vänner. Så känns lite tråkigt. Men kommer att kännas bra igen så fort jag får komma hem till lägenheten och packat upp och fixat oså vidare. 




22 juni 20.50

Godkväll.

Haft en lugn och slapp dag. Bara varit hemma och inte gjort något särskilt utan har bara varit. Käkat grillat och nu precis jordgubbas & rabarberpaj. Så himla gott.




22 juni 09.49

Haft en grym midsommar helg.

Midsommarlunch, nubbe, 5kamp, bra människor, grill, massa dans. Så summerar jag fredagen som spenderades ute på Dunö. Jättetrevligt var det verkligen. 

Igår vaknande man upp lite trött och sliten men ändå taggad för strand. Vi möttes upp alla tjejer på Sinus i Köpingsvik och käkade. Så mysigt. Regnade öste ner dock och vi var typ 7 tjejer som var tvungna att åka till Strand och köa sen för att få band och komma in. Men dom var schyssta och öppnade 1 h tidigare eftersom vädret var så dåligt så det tog oss 1 h ungefär att stå i kön och få band. 

Vi åkte sedan hem till jullan i stugan och börjar förfesten. Lika roligt och galet som vanligt och sen vid kl 11 så intog vi Strand. 

Nu har jag precis vaknat och det känns som om jag har sovit typ 2 h....
















19 juni 22.04

Fotboll & en god drink.




19 juni 16.59

Hallå. 
 
Blev en spontankväll igår. Lisa ringde och sa att jag skulle komma in till stan på förfest och sen till krögers. Jag sminkade mig och bytte om och åkte in på 20 min. Hade en jättetrevlig kväll och kom i säng kl 3. 

Lyckades komma upp kl 9 imorse efter några timmars sömn. Käkade frukost, gjorde mig iordning och åkte in till stan med mamma. Kollade lite på stan och fixade några ärrenden och åkte sedan tillbaka till Öland igen för att handla. Så fruktansvärt mycket folk och lååååååånga köer. 

Jag, mamma & pappa åt sedan en sen lunch nere i hamnen i Färjestaden. Så himla mysigt. 




18 juni 19.53

En riktigt mysig sommarkväll 







18 juni 17.00

Hallå! 

Vilken kanon dag & vilket kanon väder. 
Har legat hela dagen upp i Köpingsvik på stranden och stekt. Så himla härligt och gött. En bra semester än så länge asså. 

Kom precis hem nu. Jag blir alltid lika trött efter att ha varit på stranden hela dan. Ska nu hoppa in i duschen och få bort all solkräm och sand och sen sätta mig ute i skuggan på altanen och läsa. 

Detta är livskvalité 





17 juni 22.09

En toppenkväll på krögers med Joppe. Alltid lika mysigt & trevligt att träffas och så roligt & skönt att även om vi inte snackar så ofta som innan så är ändå allt som vanligt när vi ses <3







17 juni 16.08

Haft en underbar dag med tjejerna på Öland 🍓😄 

Solat, badat, käkat jordgubbar, planerat midsommar. Vi har haft en jättebra dag. Nu är jag hemma och ska fixa lite käk och sen duscha och göra mig iordning för lite ett glas vin inne i stan med Johanna. 




16 juni 16.23

Hallå! 

Då var man 22 år.. Tiden går snabbt.

Har haft en bra dag. Sov ut länge imorse och låg sedan i sängen och kollade på Vänner på datorn. Gjorde mig sedan i ordning och åkte in till stan och åt lunch med mamma & pappa. Mötte upp Cissi på stan och tog en fika. Så mysigt. Hann även in en sväng på systemet och köpte dricka inför midsommar så man har det gjort och slipper trängas med alla turister. 

Har nu precis kommit hem och snart kommer Mommo och några kompisar. Blir middag och lite födelsedagskalas.





15 juni 17.45

Godkväll.

Nu är jag äntligen hemma på Öland igen. Kom igår kl 4. Två timmar senare efter att jag var tvungen att byta till buss för tåget gick sönder. Så skumpade runt på en buss i 2 timmar extra. Nice.... 

Hann precis hem och duscha och göra mig iordning inför Lisas student. Så himla roligt, god mat och trevligt sällskap. Vi gick sedan till Moa för studentfirande också och sen åkte jag, Carro, Lina och Johanna in till stan och till krögers. Himla rolig kväll och sent i säng så det var skönt att få sova ut imorse. 

Har idag varit och handlat med mamma
& pappa, har suttit ute i solen, läst i skuggan, vi tog en 1 timmes lång PW och nu är det matlagning och grillning på G. Fetaostbiffar med klyftpotatis, tzatsiki och fetaostsallad. Orka så gott...











12 juni 20.39

Godkväll.

Sitter på jobbet och har rast. Har varit rätt mycket folk så har inte hunnit tidigare. Men slutar om drygt 2 timmar så är rätt skönt ändå.

Träffade Sara tidigare idag. Vi möttes i stan och käkade frukost/fikade i solen. Så mysigt. På Göteborgs dyraste & bästa fik, brogyllen. 

Har även börjat att packa inför semestern hemma. Är nästan klar faktiskt. Himla skönt :) men blir väldigt mycket packning och tungt haha.... 

Ska packa färdigt imorgon innan jobbet, samma som idag, 16-23.15. Ska även städa lägenheten innan Amanda kommer och bor i den medans jag är hemma på Öland. Och så ska jag träna på morgonen också. 





11 juni 19.53

Hallå.

Vilken lång dag.... Äntligen är detta jobbpass gjort. Kändes som om tiden stod stilla. Lite folk också så den hände ingenting. 

Men sitter nu äntligen på spårvagnen på väg hem till min lilla lägenheten. Ska börja med middag på en gång.... Såååå hungrig. Ikväll serveras det falukorv med färskpotatis och senapssås. Mumma.
Har tänkt att jag ska börja packa ikväll också men lär hamna i soffan framför någon film. 




10 juni 20.40

Godkväll.

Ligger just nu i min säng, varm & lite smått påverkad av livet. Det leker just nu. Sommaren är äntligen här, mitt liv i Göteborg är perfekt, goa & glada vänner och snart semester.. Inget kan gå fel. Inget kan rubba mig idag.

Jobbade några timmar på eftermiddagen och mötte sedan upp Elsa för att åka till Emma på studentfirande. Så himla mysigt och trevligt. Men blev en rätt tidigt hemgång för jag ska upp och jobba imorgon och måste även börja packa inför resan hemåt. Jobbar sent både torsdag & fredag så finns inte jättemycket tid och på dagarna när solen skiner så vill man ju passa på att vara ute i det fina vädret.




9 juni 19.02

Underbar kväll med Amanda i parken. 

Älskar Göteborg!






9 juni 11.45

Godmorgon. 

Jag kunde verkligen inte sova inatt?! Låg och vände och vred hela natten. Massa människor & jobbiga fåglar utsne fönstret, det var varmt och kunde inte slappna av... Därför kände jag att jag var värd att få sova ut imorse. Har legat i sängen hela morgonen och ligger fortfarnade kvar haha... 

Kollar på massa gamla bilder ifrån bal & studenten. 3 år sedan. Shit. 

Ska snart ta mig upp här ifrån och hoppa in i duschen och sen möta Glenn i stan för en fika. 






8 juni 22.38

Snart bara 5 dagar kvar!!! 




8 juni 18.17

Godmorgon, typ....

Vilken dag. Kom hem kl halv 8 imorse och somnade på en gång. Sov till kl halv 1 och la mig då i soffan och kollade på Vänner. Tog inte många minuter innan jag somnade igen. Till kl halv 6... Herregud! Vilken dag. 

Nu har jag precis kommit hem ifrån Konsum. Handlat lite smått som behövdes. Väntar nu på att ugnen ska bli varm så jag kan stoppa in potatisen och börja med maten. Har inte käkat idag så kan lova att jag är hungrig. Magen kurrar om man säger så... 

Skönt att vara ledig idag. Behöver en dag för att ta igen mig efter att jobbat stängning & natt. 

7 juni 19.04

Hallå. 

Så otroligt trött jag är... Var uppe sent igår men sov ändå länge imorse. La mig sedan i soffan och kollade på Vänner innan jag somnade någon timme.. Duschade och gjorde mig iordning och åkte till Anna och Elin för några drinkar och häng på balkongen. 

Vi gick sedan in mot stan för att käka. Blev en 2-rätters i solen. Så himla härligt. Dom gick sedan bort mot Ullevi för Håkan och jag åkte hem. Ligger nu i sängen och ska sova j någon timme ocj TAGGA jobb 23-07......









6 juni 20.31

Fredagskväll med Anna. Pannkaksfest & film




6 juni 17.05

Vilken dag.. 

Är så fruktansvärt trött, kommer inte upp ur soffan. Det regnar ute och är allmänt tråkigt väder också så känns skönt ändå okej att mysa i soffan, under filten framför Vänner. Denna fredagskväll kommer att bli väldigt lugn. Har inte ork att göra mig iordning eller något haha. Jobbar imorgon 23-07 igen.




6 juni 08.33

Godnatt säger jag nu kl 08.35 ifrån ett väldigt ljust sovrum.... 




5 juni 10.38

Njuter till fullo att ha hela dagen ledig. Klart det är jobbigt att jobba natt men ibland är det rätt så bra. Man hinner med så mycket på dagen.

Tar det nu lugnt i soffan. Ska möta Elin i stan sen för en fika i solen och sen måste jag nog hem och sova en sväng haha. Kl ringde vid 07.30 imorse och jag slutar vid 07-08 idag så jag kommer att dygna om jag inte sover innan. 




5 juni 09.24

Godmorgon.

Kl är bara 09.20 och jag har redan hunnit att diska, tvätta flera flera flera maskiner och städa mitt rum och byta lakan. En väldigt effektiv morgon om jag får säga det själv. 

Sitter och kollar på Djungel George och väntar på att den sista maskinen ska bli klar. Ska sedan möta upp en kompis inne i stan innan det är dags för jobb. Sjukt otaggad måste jag säga.... Men det är bara 9 dagar kvar till semester och tills jag åker hem till Öland och min kära lilla familj, släkt och fina vänner.



4 juni 23.16


Godkväll. 

Haft en bra dag. Hade sovmorgon. Duschade och käkade frukost i lugn och ro framför Nyhetsmorgon. Åkte sedan till jobbet och jobbade i några timmar och mötte sedan Amanda & Elsa för att köpa studentpresent till Alice och sedan åka på hennes mottagning. Så himla kul och trevligt och vi fick gosa med 7 ursöta kattungar som bara var 1 vecka gamla. Så otroligt söta. Fick typ tårar i ögonen haha. 

Tanken var att vi skulle gå ut på krogen.
Men vi hamnade hemma hos mig istället i soffan med tända ljus, chips & dipp och en bra film. Ibland behövs det också. 

Jobb imorgon. 23-07. Ska hinna med att tvätta också och mass andra ärende.







3 juni 18.58

Godkväll. 

Eller godmorgon, vaknade precis upp i soffan. Somnade som vanligt i soffan på eftermiddagen framför tv:n. 

Är ledig idag. Sov ut imorse och åt sedan frukost framför Vänner. Åkte sedan in till stan för att fixa min spruckna skärm på mobilen. Gick på 6 min. Så himla skönt att kunna se. Kollade sedan runt i stan och åkte sedan och handlade. Eftersom jag sov borta i 4 dagar under Summerburst så ekande det lite tomt i kylen för jag hade försökt att käka upp det mesta innan jag åkte. 

Kollar nu på slutet av MasterChef USA. Ska börja laga middag om en stund. Ikväll blir det falukorv med färskpotatis och spenatsås och såklart finalen av Biggest Loser på tv. 

2 juni 20.43

Vart tar tiden vägen??? Det är redan juni och halva detta året har gått. Minns hur jag sa att varit har maj tagit vägen och nu känner och säger jag likadant igen. Men man ska inte klaga. Äntligen är sommaren här. Kl är kvart i 9, solen håller på att gå ner och det är 21 grader här i Göteborg. Helt underbart! 

Det är 12 dagar kvar tills jag tar semester och åker hem till Öland och det är 14 dagar tills jag fyller 22 år...


Underbara sommar! 




2 juni 20.38

Godkväll. 

Asså Summerburst. Vilka jävla dagar det har varit. Så himla kul. Vädret har varit med oss också och har bjudit på sol, värme och blå himmel. 

Man var lite seg igår asså. Jobbade 18-01 också och idag har jag jobbade 10-19.30 så nu är jag så glad att äntligen vara hemma och få ha en kväll i soffan och en ledig dag imorgon. 
















RSS 2.0