28 augusti 18.50

Hallå!

Sitter och väntar på att Tilda ska sluta jobba. Vi ska gå ut och käka och säga hejdå. Usch! Känns så konstigt att inte veta exakt när man ses igen. Men jag har en känsla att jag kommer att komma hem en hel del till Kalmar. Dessutom ska Tilda flytta till Norge och då har vi bara 1 timme ifrån varandra! :D:D:D

Har fått färdigt det sista som går att göra idag. Träningskläder & ytterplagg. Det tar längre tid än man tror, det ska ju inte bara vikas och lägga ner i lådor utan det måste rensas också. Mycket som jag inte vill ha längre och mycket som jag vill spara men inte vill ta med mig till Göteborg utan som jag vill ha när jag flytta permanent och får fast lägenhet.

Pappa och jag har packat in det mesta i den stora bussen vi ska köra med Göteborg till. Vi var lite oroliga att det inte skulle få plats, men jodå, det ska gå, haha!

Imorgon på em. bär det av!!!


27 augusti 22.00

Godkväll.

Har hunnit med att packa en hel del ikväll. Alla mina lådor, alla scarfsar & sjalar, skor och badrummet. Har allt som hänger i garderoben kvar, men det tar jag precis innan vi åker och har även ytterplagg och träningskläder Ivar. Snart bara 1 dag kvar! Sjukt!!

Har haft en mysig kväll med min kära mamma. Vi har packat, ätit varma mackor, kollat på idol och nu på Hollywood-fruar. Pappa är iväg med jobbet så jag har tänkt att krypa ner jämte mamma i sängen och sova där inatt.

Imorgon ska jag packa ner det sista som går att förbereda. Ska även fixa några ärende. Hämta mina kort från framkallning, säga hejdå till tjejerna på JOY i Kalmar och sen gå ut och käka middag med Tilda.


27 augusti 15.45

Älskar min nya ring.


27 augusti 15.40

Mysig lunch i skuggan med mamma & mormor


26 augusti 19.40

Godkväll!

Så skönt, har hunnit med allt jag hade planerat idag. Skulle kanske kunnat ha packat lite mer men är inte så jättemycket kvar. Grejerna i badrummet och det som hänger i garderoben. Sen ska jag vara färdig för flytt på torsdags. Nervöst...

Sitter nu och kollar på KFF. Ser inget vidare ut än så länge. En ganska tråkig så inledningen av matchen. Men fick användning av min nya HDMI-sladd. Väntar även på mat. Grillat och hemmagjord potatisgratäng. MUMS! Får passa på att äta fin mat de sista dagarna för sen blir det nudlar och kall taco-köttfärs, haha!

Imorgon ska jag äta lunch med mamma och mormor. Ska hinna en sväng på stan också och kolla på några saker. Har några presentkort som jag tänkte bränna på inredning haha..


26 augusti 08.56

Godmorgon!

Ligger i sängen och laddar ner massa filmer. Hangover 3, Honey 2, Ego, Du gör mig galen. Ja massa bra filmer och många som jag inte har sett. Så jag har nog en del tid att döda i Göteborg.

Hade en jättemysig kväll igår med Johanna. Vi lagade tacos, kollade på Diggerlo, åt godis och kollade sedan på film. Jobbigt att säga hejdå...

Idag har jag massa att fixa, men kommer förmodligen inte att hinna allt.

- Träna
- Packa
- Köpa HDMI-sladd
- Framkalla några kort
- Säga hejdå till fler vänner


25 augusti 10.06

Godmorgon!

Sitter och äter frukost och kollar på OC. En lugn och skön morgon. Laddar återigen ner lite mer serier. 2/1 men denna gången.

Ska jobba senare idag också, på Max. Bara några timmar sen ikväll ska jag träffa Johanna. Listan är lång med alla man måste träffa innan jag flyttar. 4 dagar kvar..


25 augusti 00.45

En toppenkväll med mina fina tjejer.


24 augusti 16.55

Hallå.

Kom precis hem ifrån jobbet. Trött och sliten.. Sitter nu och laddar ner massa serier så jag har något att göra när jag flyttat. Alla säsonger av Vänner, c/o Segermyr och liknande.

Ska träffa tjejerna senare ikväll. Tilda, Anna & Carro. Blir en riktig myskväll. Förmodligen så blir det gillat till middag och sen massa gottis. Vi ska även byta serier med varandra, haha..


23 augusti 21.57

Efter en em. & kväll på jobbet så är det mums att komma hem till ett duckat bord.


23 augusti 14.25

Dagens lunch. Spenatsoppa med ägg


23 augusti 11.46

Paus i flyttkaoset.


22 augusti 08.15

Godmorgon!

Ligger i sängen och drar mig. Ska snart gå upp och åka till gymmet. Försöker komma igång med träningen.

Ska sedan börja att packa ner mina lådor. Måste också rensa min garderob. Mycket som ska slängas och mycket som jag vill ha men inte kommer ha plats med i Göteborg. Så det får stanna här på Öland och vänta på mig.

Ska även hinna med att jobba idag, på Max. Jobbar hela helgen där. Mina tre sista pass. Kommer sakna alla underbara människor...


22 augusti 19.03

Vilken dag!!!

Är helt slut.. Kom precis hem efter att ha varit i stan i 8 timmar! Vi flängde runt på stan i alla möjliga olika inredningsbutiker, åt sedan lunch och åkte ut till Ikea. Men det ska inte vara mycket kvar nu som behövs. En säng typ, och den köper vi uppe i Göteborg. Sen lite småsaker som behövs och lite som får tas efter hand.

Men jag kan verkligen se lägenheten framför mig nu, med allt fint vi har köpt och precis hur jag vill ha det. Åh! Samtidigt som jag längtar som fan så är det nervöst och spännande.


22 augusti 07.55

Godmorgon!

Kl ringde precis och det är dags att gå upp och åka till gymmet... Nice... Men det är ett måste tyvärr.
Senare idag ska jag och mamma fixa inför flytten. Vi ska till banken, äta lunch med moster & mommo. Jag ska in till telenor och be dom hjälpa mig med en sak, ska också framkalla några kort jag vill ha i min nya lägenhet. Vi ska även ut till Ikea och köpa de sista som behövs och kolla på sådant som inte riktigt behövs men som man vill ha ;)


21 augusti 20.37

Vilken mysig dag med min sköna böna Sara. Åkte och hämtade henne sen åkte vi ner till stan och tog en fika och satt där i 3 h och tog igen gammal tid. Pratade om allt mellan himmel och jord. Vi bytte senare ställe och åt lunch. Där satt vi ett par timmar också och pratade. Så supermysigt. Vi gick sedan en sväng på stan. Vi kände att vi inte hade pratat igenom allt som hänt så vi åkte hem till Sara och satt oss i solen på balkongen och fikade och pratade. Dagen gick allt för snabbt och helt plötsligt var det dags för mig att åka hem...

Kom hem för 30 min sedan och har precis lagt ner besticken efter att vräkt i mig en pizza. Mumma... Sitter nu proppmätt och kollar på idol. Ska sätta på en film senare och slappa i soffan.


21 augusti 13.35

På väg till Växjö


21 augusti 09.22

Godmorgon!

Sitter i soffan och kollar på OC och äter frukost. Ska hoppa in i duschen snart och sen göra mig iordning.

Åker till Växjö senare och hälsar på min fina Sara. En hel dag med massa mys.


20 augusti 15.08

Hallå.

Vad mycket fritid jag har nu när jag inte jobbar har jag märkt.

Idag har jag redan hunnit massa;
- sovmorgon
- låg länge i sängen på morgonen och drog mig
- kollade en sväng på OC
- duschade & gjorde mig iordning
- åt lunch med mamma och mormor på stan
- gick en sväng på stan och kollade i butiker
- bokade en tripp till Växjö imorgon

och nu har jag hunnit baka och ligger nu i soffan och väntar på att det ska bli färdigt.

Ikväll ska jag gå ut och käka med JOY. Avskedsmiddag för mig. Jag vet ingenting vad vi ska hitta på så det blir en överraskning vad dom har hittat på för något, spännande, haha.


19 augusti 22.55

Godkväll.

Ligger i sängen och ska strax sova. Har hållt på hela kvällen och bära in alls flyttkartonger med grejer som man har fått. Hade fan glömt bort hälften av allt jag fått haha så det blev en trevlig överraskning så det som behöver köpas av vita vardagstallrikar och vardagsvinglas typ. Sen massa småprylar och sådant där såklart men sen verkade jag nästan ha resten, haha skönt!

Ska se till så jag får plats med allt också. Kommet lämna en del hemma också eftersom jag bara har 2:a handskontrakt och vet inte hur länge jag kommer stanna i just denna lägenheten eller hur länge jag kommer stanna i staden Göteborg. Det är sådant som märks och som man få ta senare.

Nä nu ska jag sova. Godnatt! :*


19 augusti 10.20

Godmorgon!

Sista gången jag sitter ute i fikarummet på JOY i Kalmar och väntar på att öppna butiken. Det känns konstigt att jag aldrig mer kommet jobba här efter att varit här i 3 år. Eller man ska aldrig säga aldrig...

Jobbar 10-16 idag sen ska jag börja packa lite smått. Eller i alla fall gå igenom mina flyttkartonger med porslin och liknande och se vad jag behöver köpa. Åh detta är så spännande men samtidigt så fattar jag ingenting... Det är blankt typ. Känslolös ungefär...


19 augusti 10.04

Åh jag har fått lägenhet!!!

Vilken befrielse! Nu slipper jag bo på vandrarhem när jag ska börja jobba.
Hade två toppendagar i Göteborg. Blev en del shopping och en lägenhet! Det är inte illa pinkat!


16 augusti 17.20

Hallå.

Är på jobbet och slutar om 45 min sen tar jag helg, skönt. Ska hämta upp Tilda och åka och handla tacos och massa annat fredagsgott. Kanske hyra en film också. Tilda har inte så många tv:kanaler haha..

Imorgon åker jag, mamma och pappa till Göteborg på lägenhetsvisning. Ska träffa henne vid lunchtid. Ska gå in på mitt nya jobb också och säga hej och visa mor och far vart jag kommer att hålla till. Det ska nog hinnas med en sväng på stan också... Middag på stan på kvällen med min fina föräldrar.
På söndag kommer Anna och Elin upp och jag ska följa med dom på sina lägenhetsvisningar.

Bra helg! Den kommer att vara mycket bättre om jag hittar en lägenhet så jag har någonstans att bo när jag börjar jobba om 17 dagar...


15 augusti 22.20

Mumma


15 augusti 19.35


15 augusti 18.00

WAAAAAAAAAHH!

JAG HAR FÅTT JOBB I GÖTEBORG. Shit jag fattar ingenting. Är helt pirrig och nervös. Börjar jobba om 18 dagar men det kan t.o.m bli tidigare. Jag ska flytta hemifrån och ifrån Kalmar. Har nog inte riktigt hunnit tagit in allt än.

I helgen ska vi på massa lägenhetsvisningar. Hoppas hoppas hoppas på att någon är bra och passar mig.

Nu har jag precis kommit hem. Har varit med mamma och handlat. Sitter och tar det lugnt just nu. Ska vara hemma och ta det lugnt ikväll. Äta grillat och kolla på OC. Imorgon gör jag näst sista passet på JOY i Kalmar. Ska på kvällen träffa min Bästis med stort B. Tildis. Vi ska mysa, äta pizza, Tilda ska laga kladdkaka. En myskväll med min bästa kompis. Kommer bli konstigt att flytta ifrån allt och alla..


14 augusti 11.30


13 augusti 21.08

Mysig middag med Anna ikväll på Bistro följt av efterrätt på B&J.

Kom precis hem. Ska byta om till myskläder, sminka av mig och sen lägga mig i soffan och kolla på någon film eller liknande.


13 augusti 11.05

Godmorgon!

Sitter och äter frukost och letar lägenhet. Ledig från jobbet idag så ska fokusera på att söka lägenhet hela dagen. Något ska då passa mig...


12 augusti 21.58

Middag med min fina Cissi på Ernesto. Nu ligger vi i soffan och ska kolla på film. Godis, popcorn & cola är en självklarhet.


12 augusti 17.10

Hallu!

Kom hem ifrån jobbet ett tag. Har nu endast 5 pass kvar på JOY... Konstigt som sagt.

Sitter i soffan och käkar mackor, dricker oboy och kollar på OC. Ska inte röra på mig på ett tag utan sitta här ett tag och kolla på OC. Ska träffa Cissi senare ikväll och käka middag på stan, mysigt!


11 augusti 17.45

Vilken otroligt bra kväll igår!!! FullMoon Party i Stora Frö. En ritkigt bra kväll med trevligt folk och 
grymma lekar. Stort Tack till Tilda och Adam.
 
 
Idag är man rätt sleten, trött i alla fall.. Har legat i soffan och sovit hela dagen ungefär. Har pendlat mellan att sova och kolla på OC. Blir lugnt hela kvällen. Sitter just nu nere och kollar på fridrotts VM, har precis käkat också, fläsk, potatis och löksås. MUMS! säger jag bara en dag som denna. 
 
Imorgon är det jobb igen. Sista veckan på JOY i Kalmar. Efter mer än 3 år så känns det riktigt konstigt och framförallt tråkigt... 
 
 

9 augusti 22.52


9 augusti 11.25

Brakfrukost på lediga dan


8 augusti 12.30


7 augusti 21.55

Bra dag & kväll.

Kom precis hem från födelsedagsfirandet för Sofie. En mysig och trevlig kväll. Middag & msrängswiss, så nu sitter jag här proppmätt...

Ska sova tidigt idag. Dubbeljobb imorgon, 12-16 på Joy och sen 18-23 på Max. Lååååång och stressig dag.


6 augusti 21.05

Hallå!

Sitter tillbakalutad och mätt framför tv:n. Hemmagjord Caesarsallad stod på menyn ikväll.

Idag var det man tillbaka på jobbet efter 2 dagars ledighet. Dagen rullade på och innan jag visste ordet av så var kl 18.00 och dags att stänga. La mig i soffan framför OC när jag kom hem och nu, mätt och go så sitter jag och kollar på AIK mot MAN U.

Imorgon stämplar jag in på jobbet kl 9 för att installera en ny dator sen jobb till kl 16 och på kvällen blir det födelsedagsmiddag hos Sofie. Ingen utgång för mig, jobb på torsdag.


6 augusti 20.55

Bra kväll i söndags med bra tjejer.


5 augusti 14.07


5 augusti 11.28

Vilken dag igår!

Vaknade upp trött efter att ha jobbat natt och serverat massa fulla människor burgare. Somnade vid halv 5...

Jag åkte in och hämtade Anna i stan så käkade vi frukost på Max. Vi hämtade sedan Tilda och åkte upp till pullans stuga i Köpingsvik. Vi gjorde oss iordning och lämnade alla grejer och åkte sedan ner till Borgholm. Vi satt oss på Malins båt och drack lite innan vi gick in på after beachen. Mycket folk, varmt, bra drag och trångt. Men ack så kul!!!! Vi tog sedan något snabbt och käka och åkte upp till stugan i Köpingsvik igen och gjorde oss iordning för kvällen. Sen trillade alla brudar in och förfesten var ett faktum. Så sjukt roligt! Vi var sen hela kvällen på strand och dansade och njöt åt sommarens och årets sista strand. En helt perfekt dag & kväll.

Mindre perfekt dag idag... Har precis vaknat. Är lite sliten och trött. Ska käka någon frukost sen får jag se om man orkar ligga ute i solen idag.. Annars blir det soffan & OC-maraton.


4 augusti 04.28

Helt slut.....


3 augusti 12.49

Hallu..

Sitter på jobbet och har rast. Sommarens varmaste dag så ingen rusning med folk direkt... Men finns massa annat som måste göras så tiden ska nog gå fort.

Slutar kl 16, direkt hem för att se KFF. Sen blir det en lugn kväll hemma. Ska jobba natt på Max inatt. 00-04. Wiiii!


2 augusti 18.35


2 augusti 13.50

Vilken seg dag... Så otroligt lugnt på jobbet. Men jag förstår, hade jag också varit ledig så hade jag varit på stranden. Ska ta ut lite flex tid och gå hem tidigare idag. Ska träffa Amanda på stan och fika i solen. Mysigt.

Letar även lägenhet i Göteborg för fullt. Har mailat på varenda annons på blocket om en hyresrätt i Göteborg. Tyvärr ingen träff än så länge...


2 augusti 09.52


1 augusti 22.31

Bra kväll på Gröna Stugan med mina fina tjejer.


1 augusti 17.49

Vilken dag..

Har legat på stranden i köpingsviks hela dagen. Jag, Tilda, Anna och pullan. Hur skönt och varmt som helst. Har inte legat ute och stekt sen Gotland.

Sitter nu i soffan och målar naglarna. Kom precis ut ur duschen. Vi ska in till stan och gå ut och käka. Jag Tilda Anna och pullan. Så mysigt. Älskar sommaren och denna värmen!


RSS 2.0