31 december 15.33

Vilken fantastiks champagnebrunch! 
Nu laddar vi om inför ikväll!

Har precis diskat färdigt och slappar nu i soffan. Ska mysa och kolla på en film och sen är det dags att göra sig iordning inför kvällen. Whop whop!! 






30 december 20.20

Hallå! 

Back on track. Äntligen haha! 

Det har varit mycket de senaste veckorna. Jag har äntligen kommit iordning igen i lägenheten i Göteborg efter att ha varit hemma på Öland i 2 veckor. Träffat min underbara familj, släkt och vänner. Firat jul och bara njutit av att vara ledig. Kom tillbaka hit till västkusten idag kl 2. Åkte hem och lämnade väskan och åkte sedan ocj handlade. 

Nu är allt på plats igen :) slappar framför tv:n. Imorgon är det nyårsafton. Vart har detta året tagit vägen...?! 

Vi börjar med champagnebrunch här hemma hos mig och sen 3rätters och förfest hemma hos Elin & Anna. Många kompisar som har lyckats fått ledig så vi blir många tjejer :) kul! 12slaget firar vi hemma sen blir det antingen utgång eller hemmafest.





15 december 22.57

Vilken mysig kväll med Anna & Elin 





14 december 15.13








Äntligen är den min! 






8 december 19.19

Har haft en jättemysig helg med mamma & pappa. Ätit god mat, gått på julmarknad lunch på stan med Lisa, shoppat på stan, målat om mitt kök och köpt lite nytt till lägenheten. Så nöjd :) 

Imorgon är det jobb igen men har en skön sovmorgon i alla fall och börjar kl 12.30




8 december 19.17

Mysig julmarknad på Liseberg i fredags. 




















6 december 08.47

Nu är mamma & pappa äntligen på plats. Dom kom lagom tills jag slutade jobba så gick vi direkt ut och käkade på en jättegod fransk restaurang. 




4 december 20.10




3 december 17.55

Vilken tidig morgon det var imorse. Kl 6 ringde klockan... Det var dags för inventering av herr-sortimentet. Var så sjukt trött. Slutade som tur va vid halv 4 idag så var väldigt skönt. 

Ligger nu i soffan och kollar på Paradise hotell från igår. Överväger om jag ska åka till Lisa och mysa. Svårt att ta sig upp ur soffan. 






2 december 20.44

Mysig första advents-middag på stan med fina Ellinor igår. 







1 december 15.11




1 december 11.28

Vilken mysig först advents-morgon. Gröt och macka med rödbetasallad & köttbullar. Mums. Ska strax göra mig iordning och åka in till stan och fixa det sista julpyntet. Ska bara gå runt och strosa utan att ha en tid att passa :) så mysigt & skönt denna fina & soliga dag.








RSS 2.0