30 april 18.30

Iväntar brudarna


30 april 12.23

En mycket bättre idag än igår... Sitter på jobbet och har rast. Slutar vid 2 idag så har några timmar på mig att fixa det sista innan gästerna kommer. Grillning & förfest och sen utgång, vallen/krögers står på schemat för denna Valborg.


29 april 18.16

If I lose myself tonight,
It'll be by your side


29 april 16.11

Usch, vilken bajs-dag. Inte sovit ett piss inatt. Vaknade vid 7.15 när kl ringde men znoozade en bra stund. På med lite smink, upp med håret i en toffs och iväg till jobbet. Hade som tur va flex-tid att ta ut så kunde gå hem 1 h tidigare, skönt eftersom jag haft en sådan bra dag....
Sitter nu i soffan och kollar på OTH. Ska bara ta det lugnt hela kvällen, fixa lite inför Valborg, duka, städa mm. Jobbar imorgon så vill ha det gjort ikväll.


28 februari 15.34

Åh vilken kväll igår! Det var den galnaste och roligaste kvällen och utgången på riktigt riktigt riktigt länge. Grym födelsedagsfest för Fanny & förfest, massa galna lekar och spel och sen en ännu mer galnare kväll på O'leary, dans, shots & massa skratt. Kvällen avslutades med en gyros-tallrik med Sofie under bar himmel.


27 april 13.28

Hallu!

Sitter på jobbet och käkar en risifrutti, bra lunch! Men hinner knappt något annat, lönehelg = kaos & såååå mycket folk. Men det är bara kul, men känns i fötterna, aja. Snabbt hem sedan och göra sig iordning inför kvällen. Ska även hinna med att se KFF också.

Söndagen blir lugn. Bakisdag. Ska handla inför Valborg också så jag har det gjort och slipper trängas med resten av Kalmar på måndagen.


26 april 22.58

Min söta & tiggande kisse


26 april 19.27

Halloj!

Kom precis hem efter en stressig dag på jobbet. Mycket att göra och mycket folk som ville ha hjälp. Men det går tiden snabbare och timmarna till helg blir allt mindre. Jobbar imorgon också dock. Så kvällen blir lugn. Mys hemma med m&p. Ska hämta pappa på flygplatsen snart.

Jobb som sagt imorgon, 9.30-16.15 sen snabbt hem och duscha och göra mig iordning för kvällen. 20-årsfest fö Fanny och sen utgång. Bra bra bra lördag!


25 april 20.34


25 april 18.06

Vilken härlig dag!
Så oerhört varmt och skönt ute. Hade turen att bara jobba ett kort-pass idag. Så hann fixa massa saker innan, lönen kom ju idag så idag unnade jag mig ett par solbrillor. Längtat efter dom.

Sitter nu nere och kollar på tv och småläser lite. Ska snart in i duschen och sen in till stan för en krögerskväll med Johanna. Vilken toppendag!


24 april 20.04

Myskväll med mamma.


24 april 13.10

Ett bra pass på gymmet följt av en perfekt frukost.


23 april 20.38

Kvällsmys.


23 april 18.18


23 april 13.11

Godmorgon, typ..

Gick upp för 1 timme sen. Skönt att sova ut. Ledig tisdag & onsdag denna veckan. Käkade precis frukost/lunch. Grillat, potatis & sås från i lördags, mums! Ligger nu i soffan och kollar på OTH, 23:e april och 2 dagar till lön så man är ganska pank om man säger så, hat inte råd att tanka bilen så jag kommer ingenstans på dessa två dagar, ha ha! Får väll cykla upp till gymmet sen istället, tungt.. Men bra uppvärmning.


21 april 15.40

Hallu!
 
Det har varit strul med min blogg-app så har inte kunnat skriva på hela dagen igår. Vet att det har varit svårt men hoppas ni har klarat er... ha ha! Hade en jättebra dag igår. Vaknade runt kl 9 och åkte och tränade och sen handlade. Dukade och gjorde iordning inför kvällen när jag kom hem. Satt och kollade på reprisen av "Let´s Dance" och letade efter recept på någon god efterrätt. Kunde inte välja en så fick bli en mix av tre st, ha ha! Stod sedan i köket hela dagen och förberedde massa inför kvällens middag.
Tände grillen och satt mig med en drink ute i solen och väntade på mina gäster, Sofie och Felica då Julia har övergett oss för varmare bredgrader... Middagen blev hur god som helst, grillad fläskytterfilé med rostad färskpotatis, bea och fetaostsalld och till efterrätt så blev det hallonsorbet med marinerad frukt och chokladdoppade-jordgubbar med kokos. Glassen eller sorbetn är nyttig faktiskt, eller inte onyttig i alla fall. Bara frysta hallon och en avakado och 1 tsk vaniljsocker. När vi käkat upp efterrätten så blev vi sugna på utgång. Så jag svirade snabbt om och sminkade mig och vi åkte in till stan, hem till Felica där hennes pojkvän och hans kompisar var och förfestade.
Massa ölspel, twister, något slags poker-shotsspel, förfesten blev en hemmafest och vi hade riktigt riktigt roligt. Men vi kl 2 så bestämde vi oss för att gå till O´learys. Dumt val, 40 min var vi där. Vi kom, gick på toa, köpte en cider och nachos, satt oss ute och tryckte i oss nachosen och sen så gick vi hem. Var knappt 40 min. Varför ångrar man sig alltid?! Vi visste att vi skulle ha stannat hemma hos Felica och Johan, men det är lätt att vara eterklok. Det var en riktigt kul kväll ändå och som vanligt så kom man i säng sent...
 
Vaknade tidigt idag och tänkte, "skjut mig, jag vill sova ut". Det funkade, vid halv 12 vaknade jag. Sofie smsade och var hungrig så vi åkte och käkade frukost på donken. Värt! Hämtade sedan upp päronen på flygplasten. Nu sitter jag med solen i ögonen och datorn o knät och kollar på KFF. Mål för Halmstad efter 24 sek. Bra start! Tillbaka till jobbet imorgon, skulle en behöva en ledig dag till... 
 
 

19 april 22.09

Vilken underbar dag! Efter ett slappat hemma ett tag så åkte jag in till stan för att möta Sofie och äta lunch och shoppa. Blev ett linne, en bikini och en tröja. Hittade även ett par solglasögon som jag ska ha men måste vänta tills på torsdag...haha!
Kom nu precis hem efter en kväll på Krögers med mina bästisar. Så mysigt! Ska nu sminka av mig, lägga mig under en filt i soffan, äts B&J och kolla på OTH. Bra avslut på en bra dag!


19 april 09.19

En sådan skön morgon. Dagen blir ju (självklart) så mycket längre när man går upp tidigt. Jag är egentligen en morgonpigg-människa faktiskt, bara jag vill och har bestämt mig haha. Fast det är ju inget fel med att ligga kvar i sängen en morgon och bara få sova ut. Det finns för- & nackdelar med båda såklart.
Kom precis hem från stan, la mig i solariet och bättrade på färgen efter träning. Köpte sedan med mig en frukost-baguette från Kallskänken. Så ska ni först duscha och avnjuta denna goda macka framför OTH. Åh älskar livet just nu!


19 april 06.16

Vet inte senaste jag var uppe såhär tidigt... på min lediga dag också?!?!
Skjut mig. Ska skjutsa m&p till flygplatsen och när jag ändå är vaken så tänkte jag åka och träna efteråt, så är det gjort för dagen så att säga. Sen hem och duscha och en sväng på stan för att kolla på ett par solbrillor och bikini b.la och ikväll är det krögers med tjejerna som gäller, en perfekt dag med andra ord!


18 april 22.02

Mysig kväll med min sköna böna på KFF


18 april 17.02

Livet leker! Soffa är glaaaaaaad!


18 april 12.05


18 april 09.25


18 april 09.18

Bra start på en bra torsdag!


17 april 17.35

Åh vilket underbart väder! Så sjukt varmt och härligt. Solen skiner, fåglarna kvittrar och man ser hur blommorna blommar, vad mer kan man begära en onsdag?!


16 april 19.24

Jobb jobb jobb..

Resten av veckan ser ut såhär;

Onsdag; jobb & träning
Torsdag; lunch med mamma, jobb & KFF med Tilda
Fredag; träning & krögerskväll med tjejerna
Lördag; träning & kanske utgång
Söndag; träning & glass i hamnen med Tilda & Elin


15 april 21.19


15 april 19.06

Gosar med min lilla älskling och väntar på mat.


15 april 11.37


14 april 21.36

En perfekt avslutning på en bra dag. Satt i timmar nere i hannen med Anna i solen och gottade oss och åt glass. Åkte sedan hem och satte mig ute på trädäcket med mamma och mormor och fikade. Såg sedan hur MFF vann över KFF, en tråkig match. Ligger nu i soffan och äter choklad och kollar på SATC 2. Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller, men bara 4 dagar, ledig fre lör och sön. Underbart!


14 april 12.59

Mysig stund i hamnen med Anna!


14 april 09.56

Godmorgon!
Man ska inte klaga på solen men ganska så jobbigt att solen går upp på min sida av huset så den lyser alltid in i mitt fönster och lyset upp hela rummet. Ganska så härligt sätt att vakna till men inte när man vill försöka sova ut. Så det skett sig. Ligger sömnlös i min säng nu och glor.
Idag står träning & KFF på schemat som jag nämnde igår(?). Måste försöka hinna vara ute en sväng också, i det soliga och varma vädret.


13 april 22.52


13 april 16.49

Hallu!
 
Kom precis hem från jobbet, äntligen helg, i 1 & 1/2 dag i alla fall. Tillbaka till jobbet på måndag som vanligt. SItter och kollar på de sista i SM-finalen i innebandy för herrar. Tråkiga lag i år faktiskt. Eller ingen tråkiga innebandy, men tråkigt för varken Dalen eller Falun är något lag som jag har koll på kan jag erkänna. Men aldrig att man kan missa en SM-final. Har varit på plats och sett dem live 2 år irad. För 2 år sedan var jag, Tilda och Carro i Stockholm över helgen och kollade och förra året var jag och Tilda nere i Malmö över helgen och kollade. "Tur" att man inte bokade i år när det blev sådana tråkiga lag enligt mig, ha ha.
 
Kvällen blir lugn. Är ganska så fest-sugen egentligen men orkar faktiskt inte göra mig iordning osv. Så det blir att vara hemma och ta det lugnt. Grillad oxfilé står på menyn ikväll och det säger man ju inte direkt nej till. Imorgon är det KFF och träning som står på schemat. Har inte hunnit tränat så mycket denna veckan. Har jobbat sent många kvällar osv. och då orkar jag inte riktigt att träna efter att ha jobbat 9.30-18.15. Men imorgon kör vi!
 
 

12 april 10.41

Åh vad jag älskar sovmorgon! Vaknade vid 8.30 och kände lyckan att jag kunde sova i 1 hel timme till. Sitter nu nyduschad i morgonrock i soffan och äter frukost och kollar på SATC. En perfekt morgon med andra ord. Jobb 12-18.30 idag sen blir det en lugn kväll hemma med grillat och bra tv. Jobb tidigt imorgon.


11 april 20.33

Shoppade loss ute på hansa ikväll efter jobbet.


11 april 09.55

Godmorgon!
Sitter på jobbet och äter frukost, köttbullemacka för den som undrar, mumsigt. Var tvungen att vara här tidigt imorse för för att släppa i en hantverkare som ska fixa våra provhytter. Jag som hade hoppats på liiiite sovmorgon men man kan inte få allt i världen, he he.


10 april 23.00


10 april 16.50

Har fått det bästa beskedet någonsin! I sommar ska jag bli butikschef! OMG! Fattar det inte riktigt, är helt pirrig i magen hela tiden och kan inte sluta le, haha.
Kom precis ut ur duschen, ska göra mig iordning snart och sen in till stan snart för att möta upp tjejerna på krögers för AW. Vilken perfekt dag!


10 april 14.12

Sommaren har kommit till jobbet


9 april 20.19

Myskväll igår och sov i stan och åt god frukost imorse, åkte sedan hem till Öland och gjorde mig iordning för jobb, 12-18.30. Sitter nu i jogging framför brasan och myser. Småkollar lite på "kändishoppet" och väntar på mat, kyckling, rostad potatis och sås. Fotboll och CL senare ikväll och ska ta tummen ut och börja läsa "50 nyanser av honom".
Kort jobbdag imorgon och sen AW på krögers med finaste tjejerna.


9 april 11.36


8 april 18.42

Fick en kommenterar och en fråga om jag kunde ta en bättre bild på denna väskan, ofc. Här är den. Den är från bik bok men köpte den för ett bra tag sedan.


8 april 18.12

Så här har jag spenderat min em. Snart dags att hoppa in i duschen och göra sig redo för kvällen.


8 april 15.30


8 april 10.22

Godmorgon!
Sovit skitdåligt inatt. För varmt i mitt rum och dom bygger om på andra sidan vägen, massa jävla maskiner som låter och för oljud... Ligger nu i soffan och kollar på SATC och slappar. Ska till gymmet senare när jag vilat färdigt och samlat energi. Myskväll står på schemat ikväll :)


6 april 20.00

Tråkig match, 0-0 och svinkallt


6 april 16.25


6 april 11.40

Godmorgon!
Kom precis hem från gymmet, 6 km löpning + mage, armar & axlar. Bra pass idag. Det går framåt. Åkte sedan och la mig i solariet i 20 min och njöt och längtade efter sol & värme. Har lite smågrejer som ska fixas idag sen ikväll är det fotboll som gäller, hemmapremiär för KFF.


6 april 18.23

Världens slappaste lördag. Vaknade vid 10. Gick upp och la mig i soffan, somnade. Gick upp och la mig i pappas säng och lyssnade på musik, somnade. Gick upp och la mig i soffan och kollade på SATC, somnade. Sitter nu nere på inglasningen med solen i ansiktet och kollar på fotboll, PSG. Än så länge är jag fortfarande vaken. Lax till middag och lugn kväll hemma


5 april 19.46


5 april 08.14

Godmorgon!
Sitter och kollar på Nyhetsmorgon och dricker hallon & banansmoothie. Ska till frisören snart, Tilda ska färga botten och klippa lite på topparna och efter det blir det gymmet, löpning + mage & armar. Älskar lediga fredagar!


5 april 07.32

Hade världens mysigaste dag igår med mamma nere i ett soligt & varmt Malmö. Mötte upp moster och tog en lunch på Lilla Torg, en 3 h lång lunch blev det i solen. Sen blev det massa shopping. Jag & mamma slog rekord inne på Zara, 1 h & 40 minuter var vi där, haha sjukt! Fick med mig hem ett par discotights från bik bok, en hatt från H&M. En gul & en grön blus från Zara. En vit kavaj från Zara och ett coral-färgat läppstift. En helt underbar dag!


4 april 08.56

På väg till Malmö!


4 april 06.30

Godmorgon!
Det blev en sen kväll igår med inventeringen och det blev en tidigt morgon idag. Ska åka till Malmö över dagen och shoppa med mamma, undebart!


3 april 09.19

Godmorgon!

Första natten på riktigt länge som jag känner att jag verkligen har sovit hela natten och vaknar upp pigg. Skön känsla. Sovmorgon idag också men ska åka in till stan lite tidigare och kolla på kläder och käka lunch. Jobb 12-18.15 sen inventering av dam-sortimentet hela kvällen, eller tills vi blir färdiga men kommer nog ta 3-4 h... Rolig onsdagskväll. Men sista jobb-dagen för denna veckan i alla fall för när vi är färdiga så tar jag lång-helg!


2 april 20.52


2 april 19.04

- Sovmorgon
- Jobb
- Gymmet, löpning + armar & axlar

Såhär har dagen sett ut än så länge och resten av kvällen spenderas i soffan. Lamm till middag och CL på tv:n


2 april 17.08

Tisdagens träning avklarad


1 april 21.12

Bra måndag!

Shoppade massa nya träningskläder tidigare idag så var ju tvungen att åka och träna. Tilda hängde på. Löpning + mage. Nu ligger vi döda och mätta i hennes soffan och har käkat tacos & kollar på SATC. Hatar egentligen måndagar men helt okey om man säger så när röda dagar infaller på måndagar och att 1 jobb-dag försvinner så bara 3 jobb-dagar + inventering denna veckan.


1 april 13.18

Dags för shopping


RSS 2.0