29 maj 22.28

Godkväll.

Vi sitter just nu alla 8 brudar hemma hos Elin & Anna. Vi kom precis hem ifrån stan. Middag och alkohol på avenyn. Haft en underbar kväll. 

Imorgon är det som sagt äntligen dags för Summerburst. Upp tidigt för att käka god frukost och sen börja TAGGA och festa. Blir en lååååångdag ;) 




28 maj 19.04

Hallå! 

Hade en tidig morgon imorse. När kl ringde vid 05.50 så ville jag bara skjuta någon... Trodde inte det var sant. Jag hade ju precis lagt mig? 

Började iaf dagen på jobbet med en kaos-leverans och såååå mycket nytt.. Men dagen rullade ändå på och den gick rätt snabbt. Efter jobbet gick jag till cervera och köpte nya glas, tyckte jag behövde det haha not... Men älskar den serien så var bara tvungen och hade presentkort som jag passade på att använda så då tyckte jag det var okej haha.

Sitter nu i soffan och kollar på Top model och väntar på att pasta-vattnet ska koka upp. Blir lax med pasta och sweetchili sås. En favorit ;) ska även packa ikväll. Imorgon efter jobbet åker jag direkt till Anna & Elin och sover där och på fredag är det Summerburst 😄😄😄😄😄 ÄNTLIGEN är det dags! 




27 maj 21.22

Godkväll. 

Jag hann typ läsa 3 sidor i boken innan mina ögon slockande. Haha kunde verkligen inte hålla mig vaken.. Har vänt lite på dygnet. Vaknade för en halvtimme sen. Då orkade jag inte ställa mig och laga mat så tog knäckebröd med falukorv till middag haha... 

Sitter nu och tuggar i mig det och kollar på Biggest Loser. Ska sova när programmet är slut. Behöver sömn och imorgon jobbar jag öppning. 8-17. Ska då in till stan och handla lite inför Summerburst och hem och laga käk och kolla på fotboll, Sverige. 

27 maj 17.43

Underbar dag med Sara i det underbara vädret. Först lunch på Kungsport och sen alkohol på avenyn. 

Sitter nu i soffan och solen lyser på mig genom fönstret. Ska börja läsa Isabel Adrians bok som jag köpte idag. En bra och spännande bok är ett måste på sommaren. 






27 maj 12.02

Godmorgon! 

Precis vaknat och är fruktansvärt trött och har en hemsk huvudvärk. Kom i säng vid kl 05.20 igår. Var så mycket folk på jobbet att vi inte hann göra allt i tid. Solen hade gått upp när jag gick hem och det var ljust ute och ljust i rummet när jag skulle sova. Solen går upp på samma sida som mitt fönster i sovrummet så den lyser rätt in....

Ska snart ta mig upp ur sängen och börjar göra mig iordning. Är ledig idag, skönt, och behövligt. Ska träffa Sara i stan. Blir mysigt i detta fina väder :) 
Vem har sagt att det alltid regnar i Göteborg? Icke icke icke. Så fint nu flera veckor i rad.


Solen på väg upp på spårvagnen imorse





26 maj 14.41

Hallå! 

Vilken effektiv dag jag har haft. Har nästan hunnit allt som jag skulle göra.

Jag har; 

- Dammsugit & dammat hela lägenheten 
- Ringt angående min el
- Gått upp med vinterväder på vinden 
- Varit på ett möte 
- Tränat
- Lagat storkok

Nu väntar jag på att äggen ska koka färdigt så ska jag käka lunch. Spenatsoppa med ägghalvor. Så himla gott. Ska nog sätta mig ute en sväng sen och läsa och njuta av det fina vädret. Passa på. Man vet aldrig med svensk sommar. 




25 maj 23.17

Godkväll.

Sitter varm och trött i soffan. Fattar inte varför det är så fruktansvärt varmt i min lägenhet?! Alla element är avstängda och jag har 2 fönster öppna. Svettas typ... 

Slutade jobba kl 18 idag men satt kvar på jobbet ute i solen med Elsa en stund och chillade. Himla skönt och mysigt. Har bara tagit det lugnt sen hela kvällen. Kollat på film och käkat chips&dipp. Mumma! 

Imorgon börjar jag inte jobba förens kl 20. Till 03. Wiiiiie himla nice asså! Jaja..
Ska hinna med massa innan dess. Ringa massa tråkiga jobbiga samtal angåene mitt EL-avtal osv. Ett ärende på stan. Ska hinna träna också och skulle behöva tvätta.. Kommer jag jobba allt..???




25 maj 14.17

Då var det dags för jobb igen efter 9 dagars ledighet. Jobbar bara några timmar så rätt så skönt med en mjukstart 




24 maj 21.31

Hallå!

Nu är jag hemma på svenskmark igen efter en toppenresa. Så himla mysigt har vi haft det. Det har verkligen varit så avkopplande med inga måsten utan bara sol, bad, shopping, god mat och njuta. 











































16 maj 17.34

Hallå! 

Så varmt och skönt det är idag i Göteborg. Slutade tidigt så mötte upp Linda, Kajsa och Glenn på stan. Satt oss i solen och drack alkohol. Så himla fint och underbart.

Nu har jag precis varit och hämtat mina klänningar från Nelly på posten som äntligen kom idag. Vill ha med mig dom till Mallorca. Så himla tur att dom hann komma. Ska prova dom nu och sen packa ner det sista och bege mig bort till Anna och Julia. Vi ska gå ut och käka och imorgon kl 07.00 så lyfter planet till Mallis 😄😄👏👏☀☀ 






14 maj 22.29

Mysig kväll i soffan framför Vänner och en skål med glass. Love life ❤

Jobb imorgon och sen ska jag ner på stan snabbt och fixa en grej och sen åka och handla lite. 





14 maj 17.59

3 dagar kvar till sköna och underbara Mallis ☀☀☀

Har nu äntligen hittat det sista inför resen. Ett par nyajeans, en jeanskjol, strandväska och ett fint linne. Har växlat pengar också.. På tiden.

Sitter på spårvagnen påväg hem. Ätit lunch med Sara och släpat med henne på alla mina ärende inför resan haha. Ska fortsätta i packningen sen och laga någon god middag. Regnet bara öser ner. Så blir att mysa ner sig i soffan med en filt och framför någon bra film med massa tända ljus.




13 maj 21.59

Mysig dag & kväll med Glenn







11 maj 13.04

Goddag! 

Sovmorgon. Så himla skönt. Tog en lång dusch och provade sen massa sommarkläder och funderar på vad jag ska ha med mig till Mallorca. 6 dagar kvar. 

Har nu precis sjunkit ner i soffan. Proppmätt efter att käkat brunch. Ska snart göra mig iordning och sen åka till jobbet. 




10 maj 17.52

Hallå!

Sitter i soffan och kollar på hockeyn samtidigt som jag följer slutminuterna av KFF. Kom hem för jobbet för ett litet tag sedan. Jobbade 9-17 idag. Tungt efter att fått jobba över till strax efter kl 00 igårkväll. 

Gick och handlade efter jobbet idag. Lite gott käk och snacks framför Eurovision ikväll. Jobb imorgon igen. Äntligen snart semester! 1 vecka kvar




8 maj 12.36

Lite såhär känner jag över att behöva tvätta idag på lediga dagen....





6 maj 21.42

Tisdag; 

- Jobb 8-17
- Handla
- Middag framför Vänner 
- Eurovision & popcorn 

Bra tisdag!




5 maj 12.25

Ledig måndag 💕




4 maj 21.55

Mysig dag med Sara. Middag och cider på avenyn följt av fotboll på Ullevi. Göteborg möt Elfsborg 




4 maj 21.53

Underbar gårdag och fest med jobbet 






RSS 2.0