31 januari 19.10

Godkväll. 

Har äntligen placerat baken i soffan. Jobbat 10.30-17 idag. Gött! Åkte sedan och köpte blommor och gjorde lägenheten helgfin och har städat. 

Nu håller jag på att ladda ner Gossip Girl säsong 5, haha sjukt vad jag är beroende och kollat mycket. Ska snart börja laga middag och sen mysa i soffan framför tv:n och sen vid kl 22.30 ska jag hämta Tilda vid centralen. Vilken mysig helg detta kommer bli ❤




30 januari 21.33

Godkväll! 

Så skönt att äntligen vara hemma. Det har varit en lång dag. Sov i 10 h och gick sedan till gymmet och körde ett hårt pass. Träningen går riktigt bra nu :) så roligt! 

Käkade lite återhämtning efteråt och åkte sedan till jobbat och jobbade några timmar. Nu är jag äntligen hemma. Har precis käkat tacos, så gott!!! 

Ska ta det lugnt resten av kvällen och som vanligt kolla på Gossip Girl. 



29 januari 11.44

Godmorgon, typ...

Var uppe med tuppen idag och åkte till Ica och handlade. Det var jag och alla pensionärer, haha. Men var rätt skönt att slippa allt folk och alla köer. 

Har nu packat upp allt och fixat med nya blommar i lägenheten 💐 ska käka frukost snart och sen gå till gymmet. Skönt att passa på att få det gjort på morgonen/dagen innan man börjar jobba. Lika skönt att få sova ut och få alla ärende innan jobbet gjorda, lika skönt är det ibland att börja tidigt och att då ha hela kvällen framför sig. 

Slutar kl 8. Ska då direkt hem och laga käk. Har korvstroganoff färdigt så skönt att bara kunna värma upp när man jobbar sent. 




28 januari 17.32

Hallå! 

Effektiv dag. Har hunnit jobba en sväng, tränat, städat lägenheten och nu sitter jag och käkar lite återhämtning efter träningen. 

Kollar även på Gossip Girl. Sjukt spännande haha! Måste hela tiden kolla vidare. 

Ikväll ska jag laga spenatsoppa och kolla vidare på Gossip Girl. 




27 januari 13.25




27 januari 13.07

Hallå! 

Bra start på denna dagen. Sov ut, åt frukost och gick sedan och tränade. Skönt att vara tillbaka efter några dagar ifrån det. 

Sitter nu i soffan och slappar och kollar på Gossip Girl och väntar på sconesen i ugnen. Jag äter inte bröd längre men blev så sjukt sugen på det imorse haha och tänkte jag skulle unna mig. 

 

26 januari 16.13




26 januari 16.11

Hallå! 

Grym dag igår. Tog en mysig och härlig PW i solen på morgon och gick sedan och handlade och vid kl 12 så mötte jag Sofie vid tåget på centralen. Vi gjorde några ärenden och gick sedan på innebandyn. Sen efteråt så åkte vi hem hit och lagade middag. Kött, klyftpotatis, sås och sallad . Så mumsigt. Vi drack några drinkar här hemma jag och Sofie innan vi åkte bort till Anna, Elin & Carro. Kom massa andra kompisar sedan under kvällen till förfesten. Riktigt kul. Vi drog sedan in till  Push och dansade hela natten lång. Vid kl 4 gav jag och Sofie upp och gick ocj käkade. Sedan när vi kom hem hit så satt vi uppe en sväng och snackade sen somnade vi båda som två grisar. 

Imorse var det skönt att få sova ut. Vaknade vid kl 10 och låg kvar i sängen länge tills Sofie kom och la sig bredvid mig så låg vi och snackade. Vi bestämde oss för att åka in till stan och käka och shoppa. Blev Kinamat och jag hittade ett par öronhängen, jeans, trosor. Allt var behövande haha. 

Just nu ligger vi utslagna i soffan. Sofie snarkar lite med jämna mellanrum haha. Ska tag ta i disken senare också. Sofies tåg går hem kl 18 och sen ska jag verkligen bara slappa hela kvällen. Håller på att ladda ner säsongs 4 av Gossip Girl, det blir min kväll de. 




24 januari 13.56

Godmorgon, typ...

Gick upp för någon timme sen. Ställde kl på 11 för att inte sova bort hela dagen innan det är dags för jobb igen. Men låg kvar i sängen en stund. Det var så skönt haha. 

Har nu idag städat lägenheten inför helgen och har lagat matlåda. Falukorv, kokt potatis och senapsås. Så mums :) 

Slappar nu framför tv:n och småkollar lite på Vänner. Ska åka till jobbet om någon timme. Jobbar 16-23 idag. Sen imorgon ska jag sova ut ordentligt men ändå gå upp och träna och handla lite innan Sofie kommer upp över helgen. Kl 12 kommer hon till Göteborg. Då blir det först systemet sen hem till mig en snabbis och den möta upp Anna & Elin för att gå på innebandy. Göteborg spelar mot Kalmar och efteråt spelar Göteborgs damer mot Kalmars damer så det ska bli jättekul. Sen utgång såklart på kvällen!!! 


23 januari 15.13




23 januari 12.42

Hallå! 

Mina ben är så döda. Först efter indoor-passet igår och imorse när jag var på gymmet så gick det så fruktansvärt trögt så det var inte sant, haha usch. Men tog mig igenom träningspasset iaf och trots förutsättningarnas så gick det bra:) 

Sitter nu i soffan och käkar kvarg och ägg. Håller på att tvätta. Dom 2 första maskinerna är nog snart klara. Ska sedan slappa resten av dagen och ikväll blir det jobb, 20-04 






22 januari 19.43



Mysig kväll med Ellinor 

21 januari 21.52






21 januari 21.27

Hallådär! 

Proppmätt och trött i fötterna... 

Klockan ringde vid kl 9 imorse. Gick upp och åt frukost och gick sedan till gymmet och körde 30 min löpning + armar & mage. Kom sedan hem och käkade och gjorde mig sen iordning för jobb. 14-20. Sitter nu i soffan och kollar på handboll och har precis käkat. Blir PH sen vid kl 22 och sen ett och ett annat Gossip Girl-avsnitt. 

Imorgon är jag ledig. Ska köra indoor på morgonen och sen träffa Sara inne i stan för en fika. Sen handboll kl 18 och på kvällen kommer Ellinor hit. Vilken toppendag! 



20 januari 17.18

Hallå! 

Idag har jag hunnit med mycket. Jobbat en sväng, handlat, tränat och nu sitter jag i soffan i morgonrock och myser, käkar lite efter träningen och kollar på Gossip Girl. 

Kvällen blir lugn. Ska laga spagetti och köttfärssås och kolla på tv. Myspys. 



19 januari 15.42

Hallå. 

Nu börjar allt i lägenheten komma på plats. Gardiner, lampor osv. Känns toppen :) 

Mamma och pappa har precis åkt hem till Öland. Känns alltid lika ledsamt. Sitter nu i soffan och kollar på Gossip Gril. Ska träffa Ellinor senare ikväll och mysa. Kolla på film och beställa hem mat :) bra söndag! 




18 januari 19.26






18 januari 10.50

Brakfrukost innan det är dags för shopping




17 januari 23.36

Godkväll. 

Kom precis hem. Har varit ute och käkat. Jag, mamma och pappa. Åt på en fransk restaurang på avenyn. Så gott!!! 

Idag har vi varit ute på Ikea, MIO osv. Köpt massa "bra-och-ha-saker" och även massa fin inredning, lampor, mattor och gardiner. Massa fint :) vi åt även lunch och hade det mysigt. 

Imorgon ska vi på stan och shoppa kläder i allmänt om man hittar något. Sen middag och myskväll hemma i lägenheten. 






16 januari 20.31

Mys när m&p har anlänt. 




16 januari 12.49

Hallå! 

Grym dag igår! Tränade på morgonen, det gick skitbra :D så roligt! Duschade, käkade och åkte sedan och handlade. Hann även städa lägenheten inför mamma & pappa som kommer ikväll. 

Gjorde mig sedan iordning och mötte upp kompisarna från Max. Först möte sen körde vi en grym fem-kamp på ett "äventyrsställe" haha. Gladiatorkampen, vi brottades som siamesiskatvillingar sumodräkter, bågskyte, red en elektrikisk tjur och körde hinderbana. Haha så fruktansvärt kul men oj vilken träningsvärk man har idag eller haha. Sen efteråt blev det middag och sen drog många av oss ut på stan :) en jätterolig och kul kväll med många nya kompisar. Kom hem vid halv 5tiden. 

Så idag har jag sovit länge. Haha så skönt. Har även hunnit att baka en nyttig kvarg&banan kaka. Ska snart iväg på möte och sen kl 6/7 kommer mamma & pappa :D hihi 




 

14 januari 22.01

Snart 




14 januari 21.16




14 januari 20.51

Godkväll.

Sitter proppmätt i soffan och kollar på Gossip Girl. Ikväll serverades det spagetti carbonara med mycket parmesan. Mumma! 

Hade ett möte på morgonen sen somnade jag i soffan när jag kom hem. Har sovit fruktansvärt dåligt de senaste 2 dagarna. Gjorde mig sedan iordning och åkte in till stan och tittade lite. Hittade verkligen ingenting, rätt skönt ändå haha. Skulle kolla på ett par öronhängen men dom fanns inte i färgen jag vill ha så får kolla om dom går att beställa hem :) 

Imorgon ska jag träna, (äntligen känns min infektion okej) handla, städa och på kvällen ska jag på personalmöte med Max. Först möte, sen en hemlig aktivitet, middag & sen utgång :) 



13 januari 10.14

Godmorgon! 

Hade en riktigt slapp dag igår. Sov till kl 2 och låg sen i soffan hela dagen och kollade på film och slappade. Somnade rätt tidigt. Vänt på dygnet...

Hade bokat in ett indoor-pass idag men blev istället inringd till att jobba. 11-19 så ska snart åka. Sen handboll & mys 

11 januari 14.57

Godmorgon! 

Kom i säng vid kl 7 igår. Herregud... Somnade på en gång och gick typ precis upp. Ligger och slappar i soffan och kollar på handboll. Ska ligga här hela dagen tills det är dags att jobba igen. 20-04 blir det idag. Lite bättre än igår. Krogarna stänger vid kl 05 inatt och jag slutar vid 04 så slipper nog förhoppningsvis den värsta ruschen...




10 januari 16.24

Hallå! 

En mycket effektiv dag. Började dagen med att gå till gymmet. Dessvärre gick det inte så bra. Har fått en inflammation vid sidan av vaden i båda benan. Är förmodligen en överansträngning efter all löpning på det hårda löpbandet. Orkar inte.. När man väl kommit igång så blir det skit. Går på voltaren nu och massa annat. 

Efter träningen i alla fall så mötte jag upp Lisa inne i stan och käkade lunch och fikade också. Mysig dag :) nu håller jag på att tvätta massa maskiner. Alltid lika roligt en fredags em. 

Kvällen blir lugn. Ska laga middag. Lax med räkor & dillsås och slappa framför tv:n och sen inatt blir det jobb.... 23-06 haha god gud





9 januari 17.53

Hallå! 

Började dagen med frukost framför Gossip Girl och gick sedan till gymmet. Kom hem och duschade, käkade lite och gjorde mig sedan iordning för att möta Elin i stan. Vi gick runt och kollade lite och köpte lite saker som jag behöver, ny träningströja, voltaren gel, schampo osv. Massa sådana roliga saker... Vi tog även en lång mysig fika. Satt där länge, pratade och bara njöt av ledigheten. 

Kom precis hem nu. Ska fixa lite i lägenheten och sen börja laga middag. Blir kyckling med curry. Mmmm 




8 januari 21.59

Tacokväll och mys med tjejerna framför Paradise hotell 




8 januari 13.03



Indoor 45 min är nu klart. Sitter nu och kollar på Gossip girl och äter kvarg med hallon & ett kokt ägg. 

Kl 4 kör jag ett pass till. Löpning & gym 

7 januari 22.52

Godkväll. 

Ligger just nu i soffan och kollar på Paradise hotell och käkar lite kvällsmat, knäckemacka med ägg & kaviar. Så mums :) gjorde mitt första pass på Max idag. Det kändes bra :) man har glömt mycket men man kommer in i det rätt så snabbt, lite annorlunda nu eftersom att restaurangen inte är likdan som i Kalmar. Allt finns på olika ställen osv. Men stod i kök i alla fall och det gick bra också. 

Imorgon blir det träning. Indoor kl halv 12 inne i stan och sen hem och städa, käka och ladda inför ett pass till. Nu kör vi! 



6 januari 22.48

Fan vad jag längtar till Summerburst :D kollar på ett program på tv mer tillbakablickar från förra året. Åh det går inte att beskriva med ord hur fruktansvärt gutt det var förra året och hur gutt det kommer att bli i år :D längtar så jag spricker!!! 144 dagar kvar 




























6 januari 14.08

Uppladdning inför dagens 2:a pass 





6 januari 11.00

Godmorgon! 

Ligger i sängen och drar mig. Orkar inte riktigt gå upp. Kom hem sent igår från Anna & Elin. Vi hade myskväll och lagade middag, hemmagjordahamburgare. Riktigt fint var det :) sen kollade vi på hockey och på Mamma Mia men sen började jag att somna till så då var det dags att åka hem innan man blir allt för trött. 

Idag lite senare blir det gymmet och ska sedan se om det finns någon tvättid ledig. Troligtvis inte på en röd dag när många är lediga... 




6 januari 00.27




4 januari 13.12

Hallå! 

Kom precis hem från gymmet. Sitter nu i soffan och slappar. Dricker smoothie och kollar på skidor. 

Hade tänkt att jag skulle åka in till stan och kolla på ett nytt armband till min Daniel Wellington klocka. Men få se om jag orkar. Kanske gör det imorgon istället. 

Ska till Anna & Elin ikväll och förfesta sen ska vi på hemmafest med killarna ifrån nyår och massa annat folk :) kul 





3 januari 16.32

Underbar och ledig fredag. 

Tog en lång & skön sovmorgon. Käkade frukost framför tv:n och gick sedan och invigde mitt gymkort. Skönt att vara igång igen och ett riktigt proffsigt och bra gym måste jag säga. 

Släpade sedan mina trötta & tugna ben hem för att duscha och släpade dom sedan för att handla. Nu har jag lagat flera portioner av Korv Stroganoff som jag ska frysa in. Har även städat lägenheten och rensat/organiserat i skafferiet. Duktig tjej!

Kvällen blir lugn. Ska laga middag och kolla på tv. Blir gymmet imorgon också! 



2 januari 20.16

Idag har det varit en effektiv dag. 
Tog sovmorgon och sov ut ordentligt. Åt sedan frukost och kollade på Nyhetsmorgon. Gjorde mig iordning och åkte in till stan sen, fixade extrajobb på MAX, besökte Brothers, var på arbetsförmedlingen och skaffade gymkort. 

Softar nu i soffan och har precis käkat. Kollar på JM-vm och tar det lugnt. Ska kolla på ett eller annat Gossip Girl-avsnitt. Haha har fastnat i den serien. 

Imorgon ska jag träna, handla & göra storkok. Mysig fredag :) 




2 januari 17.57

Grymt bra nyår! Bästa någonsin 

3rättera och förfest hos Anna & Elin. Sen fest ute i Örgryte med massa goa, härliga & nya människor sen blev det Push till stängning. Kl halv 6 kom jag hem. 

Kan säga så att jag sov rätt bra länge dagen efter haha. Åkte sedan till Anna lite senare och käkade pizza, kollade på film och bara slappade. 
















RSS 2.0